Botevultra написа:Момчета, в момента имаме доста по-важни проблеми да решаваме от този глупав мач! Тва дали Ботев ще го има или не е много по-важно от мача срещу циганите. Цяла седмица чета колко важно било футболистите да изиграли мача с локото и след тва квот ще да стане. Май някой от нас повече мразят локото отколкото обичат Ботев. Трябва да се взимат решения кво да правим с отбора щото ставаме за резил. от нашия резил по голям не е имал в БГ футбола май досега. Нима някой ще се радва ако бием циганите и след това се разпаднем? Давайте да слагаме край на тези мъки, писна ми да гледам любимият ми отбор да агонизира вече 10 години. Всяка седмица излизат по десет 100% инфота какво ще стане другата седмица или след 2 седмици и вече 10 години чакаме. Аз лично няма да се зарадвам истински дори и 3:0 да бием!
АБСОЛЮТНО ТОЧНО ! Чета тука ентусиазма на някои фенове ,преди този глупав мач и се чудя на акъла им

Не разбирате ли ,че това "дерби" се издига до ранг на МЕГА-ДЕРБИТО на БГ именно от буферите и мразещите БОТЕВ ? Може ли да сте толкова наивни , да се включвате в тая еуфория , на всичко отгоре да кроите планове за 3-0 , 4-1... когато
БОТЕВ УМИРА

Пет пари не давам за този мач ! Важното е БОТЕВ да оживее ,важното е Селския да се махне , важното е да имаме читави собственици

Едва тогава ще гледаме конкретни мачове с конкретни противници.Ако до вторник ,най-късно сряда - няма светлина в тунела по сделката с БОТЕВ , аз съм твърдо за
БОЙКОТ НА ТОЗИ МАЧ !!! Обратното би било - 50 бона по сметката на Селския ,най-вероятно игра от юношите и бабереците от първите кръгове ,поредното унижение за БОТЕВ , поредната гавра с името на клуба ни...