Въпроси към БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Въпроси към БФС

Мнениеот urbano » 10 авг 2009 19:48

maximalniq написа:
urbano написа:
gonzofenka написа::? :? :roll: :roll: Най-добре е форматът на А група да бъде 10 отбора,според мен!!!!!!!!!!!!!!

Проблемът не е в бройкта на отборите!

Къде е тогава?

Проблемите са много по-дълбоки и големи. Като намалиш отборите няма да оправиш базите, инфраструктурата, обучението в ДЮШ. Футболът в България в момента е далавера, а не занаят. Трябва да се разкарат всички изгнили, вехти "футболни хора" които само пари и алкохол им е в главите и да се даде път на добри менажери които знаят как да правят пари от продукта "футбол". И още други неща, ама ме мързи да пиша :P

paneti
Контакти:

Мнениеот paneti » 10 авг 2009 19:53

Не виждате ли че и на Боби не му пука за Ботев. И той подхвана Христоловата песен, че видите ли отбора се представил по-добре отколкото миналата година - 0:5 вместо 0:6. Този път, Боби, много си нагъл!!!!!!

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 10 авг 2009 22:00

най-добре да са 6!

Левски ,ЦСКА, Славия, Локомотив София, Литекс и някой по-избор (Черно-море, Черноморец, Сливен и т.н.)

Идеална група, дербита без край, драми и много качествен футбол....и всичко във футбола се оправя с магическа пръчка и всяка година ще имаме минумум 2 отбора в групите на ШЛ!!!!

Браво на gonzofenka ,че ни отвори очите.Ние и след 100 години нямаше да се сетим
100 години символ на Пловдив

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 11 авг 2009 00:33

Не знам какво става, днеска цял ден едно стадо като подхвана това с 10 отбора, та 10 отбора !! Чудя се кой им пусна мухата и тези хора малоумни ли са ???
Ние нямаме нищо като хората нито бази, нито школи, нито организация и закони като хората, а те ми говорят за бройката на отборите...
Това е само замазване, а не решаване на стотиците проблеми, заради които нямаме български футбол !
Въпросите са много коректни. Кой допусна отборът на Ботев да започне сезона без треньор ???
Такова нещо има ли го някъде по света въобще ???
И журналистите какво става ? Защо не питате Боби Михайлов тези неща ? Защо не питате политиците ? Защо не питате управляващите ?
Нали това ви е работата. Ние ли да ходим да ги питаме ?
Тежко е да обичаш истински футбола в тази държава... Само мъки ще преживяваш, а кога ли ще дойде денят да видя силен Ботев и въобще всички отбори в България, да имаме ако не силно, то поне интересно първенство и играчите да играят с огромно желание и хъс на терена !! Това е което искам да виждам.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 11 авг 2009 05:34

БФС не прави промени и не наказва отбори или президенти от страх. Да не би отборите да се надигнат срещу тях и да ги свалят от далавераджийските им постове. Факт, който доказва още веднъж какви мишки са.
За тези хора не е важно какво управляват, важното за тях е да УПРАВЛЯВАТ, майната му на всичко друго!

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 11 авг 2009 17:25

pasaden написа:най-добре да са 6!

Левски ,ЦСКА, Славия, Локомотив София, Литекс и някой по-избор (Черно-море, Черноморец, Сливен и т.н.)

Идеална група, дербита без край, драми и много качествен футбол....и всичко във футбола се оправя с магическа пръчка и всяка година ще имаме минумум 2 отбора в групите на ШЛ!!!!

Браво на gonzofenka ,че ни отвори очите.Ние и след 100 години нямаше да се сетим

:oops: :oops: :oops: :oops: E,то не го откривам аз това,че отборите в А група са прекалено много!Не е нужно да се заяждате!
Последна промяна от gonzofenka на 11 авг 2009 18:21, променено общо 1 път.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 11 авг 2009 17:57

vakuum написа:
gonzofenka написа::? :? :roll: :roll: Най-добре е форматът на А група да бъде 10 отбора,според мен!!!!!!!!!!!!!!

еее ти пък 10 много са като останат 5-6 стига
:lol:

И то софийските само - с влизането на Академик и Септември.Други отбори не са нужни на България.От Витоша по-високо нема и от Искъро по-длибоко пак нема...
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 11 авг 2009 17:59

OBICHAM_BOTEV написа:Не знам какво става, днеска цял ден едно стадо като подхвана това с 10 отбора, та 10 отбора !! Чудя се кой им пусна мухата и тези хора малоумни ли са ???
Ние нямаме нищо като хората нито бази, нито школи, нито организация и закони като хората, а те ми говорят за бройката на отборите...
Това е само замазване, а не решаване на стотиците проблеми, заради които нямаме български футбол !
Въпросите са много коректни. Кой допусна отборът на Ботев да започне сезона без треньор ???
Такова нещо има ли го някъде по света въобще ???
И журналистите какво става ? Защо не питате Боби Михайлов тези неща ? Защо не питате политиците ? Защо не питате управляващите ?
Нали това ви е работата. Ние ли да ходим да ги питаме ?
Тежко е да обичаш истински футбола в тази държава... Само мъки ще преживяваш, а кога ли ще дойде денят да видя силен Ботев и въобще всички отбори в България, да имаме ако не силно, то поне интересно първенство и играчите да играят с огромно желание и хъс на терена !! Това е което искам да виждам.

Журналистите не питат,на тях им казват какво да пишат - за какво им е да питат?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Ботев”