Пирин Бл - Ботев Пд / 09.08.15 / 20:00ч. 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Пирин Бл - Ботев Пд / 09.08.15 / 20:00ч.
Пирин ще пишат нов отличен на коматевските чукундури 

- Thurman Murman
- Контакти:
Rali LoveR4o0o написа:Пирин ще пишат нов отличен на коматевските чукундури
Дай сега една прогноза и от профила "М.Стоилов", за да си още по-убедителен. Иначе учудващо самочувствие демонстрират от отбора на Диди ПееФ, при положение, че точките им са точно, колкото и нашите - 2.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Софийската Лафка подкрепя благоевградската Лафка, няма нищо случайно 

Голям наплив на Левскари в темите ни в последно време държат ни под око, че за сега сме 3-ма кандидата за последното място
Нужна ни е победа, въпреки че като знам като гости как играем и на равен ще съм доволен. Както се видя няма отбор в А група, който можем да си позволим да подценяваме, тежко е положението за момента!

Нужна ни е победа, въпреки че като знам като гости как играем и на равен ще съм доволен. Както се видя няма отбор в А група, който можем да си позволим да подценяваме, тежко е положението за момента!
БОТЕВ Пловдив
Некво 6:0 ми се върти в главата, като прогноза за тоя мач 

И двата отбора са ми много симпатични, и двата отбора са в положение нокдаун.Една евентуална загуба ще закотви единият твърдо на дъното.......Ако говорим за чисто футболни аргументи то те са 60% - 40% в полза на канарите.Това в никакъв случай не гарантира успеха.
Ботев изглеждаха трагично срещу Локомотив в дербито на свой терен и загубиха много важни 2 точки.
2:0 без напрежение.
2:0 без напрежение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Thurman Murman
- Контакти:
drughi написа:Некво 6:0 ми се върти в главата, като прогноза за тоя мач
Не започвай да празнуваш много от рано

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

-
- Контакти:
drughi написа:Некво 6:0 ми се върти в главата, като прогноза за тоя мач

На 03.06.2015 erol loko pd заминава за виена като се върна няма да познавам вече мой не доказани приятели защото всеки гей приятел когато нямаха 1 лев ерол ги хранеше сега тези измет мой приятели колко видяха пари и не познават ерол но живота продължава.
Празен сектор за гости. Мач между два отбора, от които Пирин е по-интересен! Победа за благоевградчани! Вуйчо Ваньо ще подкрепя ли отбора на неговото сърце - Пирин Благоевград?
За сопотчени, Благоевград е пак Париж
едит: Единият даже си направи профил
Вашата злоба е по-малка от нашата обич!
За сопотчени, Благоевград е пак Париж

едит: Единият даже си направи профил

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник