''Ботев'' Лятна селекция 2015 (Спекулации, слухове и реалнос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: ''Ботев'' Лятна селекция 2015 (Спекулации, слухове и реа

Мнениеот DarkPsy » 21 юни 2015 20:59

kubik написа:
Thurman Murman написа:
kubik написа:Тъй като си нямате такава тема...

Имаме си "Всекидневна", турски троле на Дениз баба. Гледайте си новия собственик от Анадола, "скъпи привърженици и турци в България" :mrgreen:

П.П. А за Домофоня какво да коментирам, освен, че е партенка?! А и колкото и да е хал, е класа над "звездите" от Верея, с които г-н Заешка джука Думанов, пълни закъсалото превозно средство :mrgreen:

г-н мюслюм защо да е партенка?
хал хабер? един от най добрите нападатели играли в Ботев в последните 15 години :)

Мюсулман? Я пак?

Изображение

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 21 юни 2015 21:02

Ромите дръпнаха в селекцията с нов собственик от правата вяра и сега злобеят. :lol:

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 юни 2015 21:03

kubik написа:Тъй като си нямате такава тема,реших да ви направя.Пък и да отклоня малко вниманието ви от Локомотив Пловдив :)

Вече се задава и първото ви ново класно попълнение. :) успех дано подпишете :)

Домо пред завръщане в Ботев Пловдив

Разделилият се с "Левски" Валери Домовчийски е пред завръщане в "Ботев" (Пловдив).

28-годишният нападател си тръгна от "Герена" заради орязването на заплатите в клуба и стана свободен агент. Домовчийски в момента изчаква оферти, надявайки се отново да си намери клуб в чужбина. Един от вариантите пред нападателя е да се завърне в "Ботев" (Пловдив), твърди Blitz. Треньорът Петър Пенчев търси офанзивни футболисти и най-вече заместник на опитния Иван Цветков, който реши да приключи състезателната си кариера.

Домо беше в "Ботев" до февруари миналата година, когато двете страни се разделиха по взаимно съгласие. Юношата на Марица пристигна при "канарчетата" през лятото на 2013 година, като записа 17 мача, в които отбеляза 3 попадения. Най-запомнящият се момент на Домо с екипа на пловдивчани бе в двубоя с Щутгарт от третия предварителен кръг на Лига Европа, когато успя да се разпише във вратата на немците. След това нападателят изкара няколко месеца в Черно море и през лятото на 2014-а се върна на "Герена", но това лято пътищата му с "Левски" отново се разделиха.
Изображение

Ключ!

Валери Домовчийски пред Plovdiv24.bg Никой от Ботев не ме е търсил

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/564926.html#ixzz3dilWM9aq

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 21 юни 2015 21:16

Каква ти селекция,на полусезона са приключили курса.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 21 юни 2015 21:21

dzhambov написа:Каква ти селекция,на полусезона са приключили курса.

ти да не си на джамбов археолога синът? ако си ти, ти е позволено да дрискаш несъстоятелни неща, имайки предвид що за стока си, ако ли пък не си, си просто поредния тъп, ръждясал буфер
[offtopic]иначе в циганския форум не можеш да си развяваш байрака. в една тема бях отговорил на един фен на берое, с който се познавам от тук и веднага ми изтрили мнението, което включваше мисълта, че георги илиев е разплакал много майки, но най-много неговата, с активното съдействие на брат му. аз бях изтрит, ама циганина дето ме цитира и ми отговаря с "...ей, мангал..." не му е пипнато нищо. така, че и да не се бърка в тая диария, дето са я пльоснали в нашия подфорум не е фатално. само за пореден път се уверявам, че тоя форум е арена за изява предимно на ниско интелигентни и безработни хорица с по 4-5 хиляди мнения[/offtopic]
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 21 юни 2015 21:50

Графът написа:

ти да не си на джамбов археолога синът? ако си ти, ти е позволено да дрискаш несъстоятелни неща, имайки предвид що за стока си, ако ли пък не си, си просто поредния тъп, ръждясал буфер
[offtopic]иначе в циганския форум не можеш да си развяваш байрака. в една тема бях отговорил на един фен на берое, с който се познавам от тук и веднага ми изтрили мнението, което включваше мисълта, че георги илиев е разплакал много майки, но най-много неговата, с активното съдействие на брат му. аз бях изтрит, ама циганина дето ме цитира и ми отговаря с "...ей, мангал..." не му е пипнато нищо. така, че и да не се бърка в тая диария, дето са я пльоснали в нашия подфорум не е фатално. само за пореден път се уверявам, че тоя форум е арена за изява предимно на ниско интелигентни и безработни хорица с по 4-5 хиляди мнения[/offtopic]

Не се познаваме,не се напъвай.Сори ако мнението ми не съвпада с твоето,не съм обидил никой надявам се.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 21 юни 2015 21:51

dzhambov написа:
Графът написа:

Не се познаваме,не се напъвай.Сори ако мнението ми не съвпада с твоето,не съм обидил никой надявам се.

DENIZKIZILOZ LIKE THAT!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 21 юни 2015 21:54

След първи юли очаквайте масови инфаркти в говеждо-мангалските предградия на Пловдив и София :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 юни 2015 22:01

Автора на темата е един от най-интелигентните роми,фенове на Локото!Предлагам да му я оставим заради интеграцията му в обществото :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 21 юни 2015 22:02

Жълто-черен Пловдив написа:След първи юли очаквайте масови инфаркти в говеждо-мангалските предградия на Пловдив и София :)

Стига! :lol:
Пазете тишина :!:

Върни се в “Ботев”