Честит празник канари!
Днес е хубав ден за гражданите на Пловдив от български произход!
Живи и здрави и още сто пъти по сто години успехи и радост с любимия отбор!
ААААААААААААЙЙЙЙЙ КАНААААААРИИИИИИИИИИИ!!!
103 години Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 103 години Ботев!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
ЧРД и от мен!
....и нека в Неделя по-добрият победи
....и нека в Неделя по-добрият победи

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Честита ви 5 годишнина.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- frente atleti
- Контакти:
Честито на многохилядните фенове на най-стария клуб в България !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
Честито на най- голямата измама в БГ футбола, но важното е вие да си вярвате ,защото други няма.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
DarkPsy написа:vaskonti@, би ли поразчистил неадекватните мнения на шизофреника? Благодаря!
Честит празник ботевисти! Първи се родихме, последни ще умрем!
Много хубаво последно изречение ,що ли ми се струва че съм го срещал някъде

Щастливо роден съм, на тази земя
- Thurman Murman
- Контакти:
puf-paf написа:Честито на най- голямата измама в БГ футбола, но важното е вие да си вярвате ,защото други няма.
Най-голямата измама е 2006-та да празнуваш 70-годишнина, след което открадваш историята на съвсем друг клуб и през 2009-та изведнъж ставаш на... 83

БНТ направиха филм още преди 3 години, но явно и те са част от световната жълта анти-Локо конспирация. Карай, живи и здрави да сме...
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Честит Рожден Ден, мой БОТЕВЪ!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Честит Празник, момичета и момчета!
Thurman Murman написа:puf-paf написа:Честито на най- голямата измама в БГ футбола, но важното е вие да си вярвате ,защото други няма.
Най-голямата измама е 2006-та да празнуваш 70-годишнина, след което открадваш историята на съвсем друг клуб и през 2009-та изведнъж ставаш на... 83![]()
БНТ направиха филм още преди 3 години, но явно и те са част от световната жълта анти-Локо конспирация. Карай, живи и здрави да сме...
"Пловдивския любимец" - още една измислица на македоноподобните историчари на Локу.
Едно малко и незначително отборче блеснало за един кратък миг след преименуването на Велбъжд!
Шок на Лаута! Феновете на Ботев купили повече билети за дербито!
PlovdivNews.bg
Ботев
12 Март 2015 11:49
Ботев спечели още една битка на „Лаута”! За първи път в историята на пловдивското дерби, гостите са купили повече билети от домакините!
Както е известно още преди двубоя, от „Коматево” взеха 1 500 входни талона на цена 10 лева. Равносметката след срещата пък показа, че са били продадени още 1 435 билета! Всичките да са изкупени от локомотивци, това означава, че пак гостите са имали повече билети от домакините, пише 7 дни футбол.
Все пак на „Лаута” отчитат и факта, че има продадени близо 1000 абонаментни карти и не се знае колко точно фенове са влезнали на стадиона с карти. Така Локомотив си е спестил поне това унижение – гостуващата агитка да е по-голяма.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов