Ботев се завръща на Колежа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Ботев се завръща на Колежа

Мнениеот костенурк » 13 яну 2015 16:15

сто процентовите адреналинки от ислямска държава да си гледат арестуваните за черно тото любимци.веско марешки пак ще тества с детектора на лъжата шавливите ви футболисти :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 яну 2015 16:15

drughi написа:Що ще се мъчите да играете на тоя строеж с две трибунки. Вижте колко добре ви е в Коматево - винаги пълно и уютно

То тва им е на малцинствата репертоара. Едно време говореха подигравателно - Пърпъл, бази, стадиони... След това останаха само "стадионите", а сега що ни било стадион с две трибуни. След тва ще питат за какво ни е стадион с три и така до края...

drughi написа:В тема за БотевЪ в под-форум БотевЪ вместо да коментирате завръщането ви на Строжа, вие пак с Локомотив Пловдив се занимавате. Явно болката е силна и непреодолима. То и ние да загубим на Лаута от вас в последните 5 минути и мен ще ме боли, та ви разбирам де.

Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 яну 2015 16:21

drughi написа:В тема за БотевЪ в под-форум БотевЪ вместо да коментирате завръщането ви на Строжа, вие пак с Локомотив Пловдив се занимавате. Явно болката е силна и непреодолима. То и ние да загубим на Лаута от вас в последните 5 минути и мен ще ме боли, та ви разбирам де.

А фена на Локомотив, каква работа има във форума на Ботев и да коментира проблеми касаещи единствено Ботев?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 яну 2015 16:22

Цецо Чука написа:

Погледни само чие е първото оффтопик мнение в тая тема Ахмед...
На нас ни е известно че комбинирания интелект в подфорум Боко Харам е колкото на листна въшка,но разчитам че поне до три можеш да броиш.

Ти знаеш ли какво е оффтопик или си пишеш ей така наизуст. Погледни ми пак първото мнение и виж че и двете изречения в него са по темата...и пак ще попитам - Защо ще се връщата на "стадион" от две трибуни, а не си играете в Коматево?
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 яну 2015 16:24

Долно уйно написа:

А фена на Локомотив, каква работа има във форума на Ботев и да коментира проблеми касаещи единствено Ботев?

Е това беше доста лаишко изказване? Все едно падаш от небето и не знаеш кои фенове къде пишат. Левскари, цесекари, ботевисти, слависти, беройци, локомотивци, само в техните форуми ли си пишат? Не знам, ако е станало така и аз спирам да пиша по чужи под-форуми.
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 яну 2015 16:25

drughi написа:Защо ще се връщата на "стадион" от две трибуни, а не си играете в Коматево?

Нарочно! За да те е яд. А вие що играете на стадион с формата на полумесец?

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 яну 2015 16:26

drughi написа: Погледни ми пак първото мнение и виж че и двете изречения в него са по темата...и пак ще попитам - Защо ще се връщата на "стадион" от две трибуни, а не си играете в Коматево?

По коя тема са бе клоун?
За такива мнения в подфорум Ислямска държава директно гориш за една седмица, обаче мангалите можете да серете където и колкото си искате, ебем ти форумите.

По темата-съсредоточете се върху собствения си продънен и заблатен полумесец,несретници и не гледайте на батковците в канчето...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 яну 2015 16:29

drughi написа:Не знам, ако е станало така и аз спирам да пиша по чужи под-форуми.

Да,ТОЧНО така е станало-виж си например копанарската джамия, където се допускат само правоверни и марш от тука че замириса на ром.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 яну 2015 16:31

Thurman Murman написа:
drughi написа:Защо ще се връщата на "стадион" от две трибуни, а не си играете в Коматево?

Мерси за отговора. А, ние играем на такъв стадион, защото г-н Марешки бутна част от старите трибуни и обеща да ги изгради наново. Сега чакаме това да се случи.

пп. ето, вижте че може и културно да се разговаря без псувни и цигании.
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 яну 2015 16:33

Thurman Murman написа:

заради вярата им 8-) убити мутри заклани кочове и мургави елементи,комедията Лаута е по интересна отвсякога :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Ботев”