КБ 1/8 финал Локомотив Пд -Ботев Пд 28.10.14 Вторник 17:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ 1/8 финал Локомотив Пд -Ботев Пд 28.10.14 Вторник 17:45
2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
slash1912 написа:
Много интересна снимка от официалния сайт.Тук пише,че стадиона побира 13 000.Значи 600-те билета,които ни дават са под 5% от капацитета.За реванша е добре и ние да им дадем толкова -5%от 3000 са 150 билета.
Иначе "терена е един от най-добрите в България"![]()
![]()
Личи си, че скоро не си стъпвал на стадион Локомотив.
Две от трибуните са съборени, а тази за гостуващия тим не бива да събира голям брой зрители, тъй като е опасна. Като прибавим и факта, че трябва да има солидна буферна зона, реално повече от 6000 души не може ,а и не бива да бъдат допускани.
Отделен е въпросът, че Динев ви даваше три пъти повече билети в предни години, него го интересуваха само финикийските знаци.
Що се отнася до терена- ми оня ден гледах мача на Литекс. Стори ми се че тревното покритие в Ловеч не е по-добро от това на Лаута.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- trokadero_
- Контакти:
Мисля си , че Локото ще победи ! 

Интересен мач ще да е . Обаче нас приоритет ни е да останем в А група . Купата каквото стане , бием , паднем не е с кой знае какво значение 

И най-лошото да стане, не ни пука, защото ние сме Локомотив Пловдив - най-големите, и една евентуална загуба с нищо няма да промени този факт. Единствения пловдивски отбор в момента(Спартак и Марица не ги броя защото те са с аматьорски статут), винаги е играл за феновете на града си... Повече няма какво да искаме.
Групата за мача
http://lokomotivpd.com/grupata-za-derbito-s-botev/
Групата за мача

- El Commandante
plan-2012 написа:0:2 и дано осветлението издържи, защото помним как тичаха да гасят лампите в един друг мач, при негативен за черно-белите резултат на този стадион.
Очаквам всякакви цигански номера от ромските перли-ше наводняват терена, ше гасят ламБите, ше краднат жица, ше се търкалят като панаирджийски мечки по терена, ше паркират каруцата отзад само и само да не ги изнасилим за пореден път тея айшета.
Футбол не очаквам да се играе, така че резултата е най-вероятно 0-0 или 1-1.
Изнасилването ше бъде отложено за втория мач...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
slash1912 написа:Иначе "терена е един от най-добрите в България"![]()
![]()
Да,по времето когато баща им беше майка...

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Утре на лаута правим равен, после на реванша ги разцепваме и готово
- slash1912
- Контакти:
LokoMaina написа:slash1912 написа:
Много интересна снимка от официалния сайт.Тук пише,че стадиона побира 13 000.Значи 600-те билета,които ни дават са под 5% от капацитета.За реванша е добре и ние да им дадем толкова -5%от 3000 са 150 билета.
Иначе "терена е един от най-добрите в България"![]()
![]()
Личи си, че скоро не си стъпвал на стадион Локомотив.
Две от трибуните са съборени, а тази за гостуващия тим не бива да събира голям брой зрители, тъй като е опасна. Като прибавим и факта, че трябва да има солидна буферна зона, реално повече от 6000 души не може ,а и не бива да бъдат допускани.
Отделен е въпросът, че Динев ви даваше три пъти повече билети в предни години, него го интересуваха само финикийските знаци.
Що се отнася до терена- ми оня ден гледах мача на Литекс. Стори ми се че тревното покритие в Ловеч не е по-добро от това на Лаута.
Стъпвам винаги,когато мога да си намеря билет за дербито,включително и в А сектор

Терените в Ловеч,Варна и Надежда са същите като вашия-трагични.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]