"A"група,10 кръг:Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "A"група,10 кръг:Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив
Успех на Ботев Пловдив.
Cicero написа:fena написа:Коматевци са фаворити, но това не значи нищо. Лошото е, че мачът няма да се играе на нормален футболен стадион, а на някаква тренровъчна база, на която обстановката за нормален футбол е невъзожна. Все пак, аз съм реалист и мисля, че е по-вероятно да загубим, но ако пък спечелим нещо, това ще е голям подвиг на нашите момчета. Така че, локомотивци сме спокойни и си чакаме мача с густо.
Ха-ха-ха, няма такъв "разбирач"! Ей пале, я кажи каква е обстановката за нормален футбол? Терена е перфектен, размерите са стандартни, вратите са две! Това да не ти е разградения двор зад ВСИ?! Картофената нива, дето я наливате с вода, дано не паднете с много! Малчо, на базата няма условия за зрителите, за футболистите са предвидени условия 10 пъти по-добри от тези на вашия три-трибуник!
Иначе е добре да си спокоен, че мача отива на разлика! Ще се помни с години
Не знам кой е малчото, но ти май не правиш разлика между "терен" и "стадион". Теренът може да ви е добър, но стадионът не отговаря по никакъв начин на нормални условия за провеждане на такъв тип мач. Нито местата за гости за нормални(да не говорим за бройката отпуснати билети за дерби) нито, така наречената ви централна трибуна отговаря на елементарни безопасни условия за да посрещните гостите. Колкото и да вадите вода от 10 кладенеца, трябва да си признаете истината > Коматево не става за дербита.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- child in time
- Контакти:
Ами Дербито на България! Победата ще е за по - добрия . Дано любимия отбор победи! Само Локоо...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- slash1912
- Контакти:
fena написа:Cicero написа:fena написа:Коматевци са фаворити, но това не значи нищо. Лошото е, че мачът няма да се играе на нормален футболен стадион, а на някаква тренровъчна база, на която обстановката за нормален футбол е невъзожна. Все пак, аз съм реалист и мисля, че е по-вероятно да загубим, но ако пък спечелим нещо, това ще е голям подвиг на нашите момчета. Така че, локомотивци сме спокойни и си чакаме мача с густо.
Ха-ха-ха, няма такъв "разбирач"! Ей пале, я кажи каква е обстановката за нормален футбол? Терена е перфектен, размерите са стандартни, вратите са две! Това да не ти е разградения двор зад ВСИ?! Картофената нива, дето я наливате с вода, дано не паднете с много! Малчо, на базата няма условия за зрителите, за футболистите са предвидени условия 10 пъти по-добри от тези на вашия три-трибуник!
Иначе е добре да си спокоен, че мача отива на разлика! Ще се помни с години
Не знам кой е малчото, но ти май не правиш разлика между "терен" и "стадион". Теренът може да ви е добър, но стадионът не отговаря по никакъв начин на нормални условия за провеждане на такъв тип мач. Нито местата за гости за нормални(да не говорим за бройката отпуснати билети за дерби) нито, така наречената ви централна трибуна отговаря на елементарни безопасни условия за да посрещните гостите. Колкото и да вадите вода от 10 кладенеца, трябва да си признаете истината > Коматево не става за дербита.
2 бързи въпроса:Откъде знаеш какви са условията,като не си идвал никога там?
Вие не се ли радвахте най много,когато спряха "Колежа"?Айде сега да са ви честити 400 билета за мача!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- 1912plovdiv
- Контакти:
1:0 , 2:1 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- El Commandante
child in time написа:Дано любимия отбор победи! Само Локоо...
БУАХАХАХАХАХХАХАХА....
Време е за дълбока оран на есенниците, Овчи трябва да е наясно че от тоя мач ако не вземем трите точки,първа шестица ше гледаме през крив макарон.
НО....да си дойдем на думата: един срещу друг са Символа на град Пловдив: Вековния БОТЕВ срещу създаденото от потни стрелочници с неясен произход (дори майките им не са съвсем сигурни) недоразумение с чернобели парцали на гърба,обитаващо блатата зад ВСИ,изметта и срама на хубавия ни град,позорното петно върху лицето на майката Земя:Доко ПД...
Закономерно 3-0, всичко друго би било изненада...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
Локо са слаби,но им желая победа,защото никога не съм подкрепял чорбарски,а в момента ДПС-ски отбор!!!Жалко за Вили Вуцов 

Винаги съм казвал, че това дерби е непредвидимо. Да, Ботев е фаворит, но не един път сме били свидетели да бие по-слабия. Може би въпрос на психика и на нагласа, не знам. Условията за футбол на базата са страхотни. Единствения недостатък е ограничения капацитет. Твърденията на някои буферчета са меко казани смешни. Елате и вижте нещо хубаво. Нека стане празник и дано по-добрия да победи. Само Ботев!
Единадесет години по-късно акционерното дружество е обявено в несъстоятелност, като след края на сезон 2009/10 Ботев 1912 на практика прекратява съществуването си. През 2010 г. в Пловдив е създаден нов футболен клуб, носещ популярното име Ботев. Преди началото на сезон 2010/11 той се обединява с Металик (Сопот), като името и седалището на отбора остават непроменени.
...................................
През 2001 г. Велбъжд (Кюстендил) премества седалището си в Пловдив, за да се обедини с местните “железничари”. Двата отбора прекратяват съществуването си, а новият футболен клуб приема името Локомотив 1936. На 20 май 2011 г. с решение на общото акционерно събрание на клуба той е преименуван на Локомотив 1926.
................
За какво дерби ми говорите ?

...................................
През 2001 г. Велбъжд (Кюстендил) премества седалището си в Пловдив, за да се обедини с местните “железничари”. Двата отбора прекратяват съществуването си, а новият футболен клуб приема името Локомотив 1936. На 20 май 2011 г. с решение на общото акционерно събрание на клуба той е преименуван на Локомотив 1926.
................
За какво дерби ми говорите ?

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА