"А"група,2 кръг:Берое-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А"група,2 кръг:Берое-Ботев
добре е че всички ни подценяват
очаквам грозен мач
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- Bate_Mitko
- Контакти:
2-2 в много красив и пълен с обрати мач! 
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Двубоите между нас винаги са били интересни, очаквам и сега да е така. Надявам се Берое да победи, но реално класите на бг отборите е безкрайно изравнена, т.е. всички са посредствени.
жАлтити падат лошо !!!
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Всякаква прогноза за този двубой е изключена.Традицията накланя везните към Берое,но мач със мач не си приличат.Ще е интересно ,,надцакването'' на двамата треньори,а битката на терена и емоциите по трибуните гарантирани.Нека победи по-добрият.И да няма ексцесии приди и след срещата.Жалко че ще бъда далече и няма да гледам,, битката'' на живо,но не се знае,до утре.С Ботев в сърцата канари.
Speranza написа:За мен Берое ще победи. Овчата глава е доказан некадърник и Ботев нищо хубаво не го чака с тоя .... колкото по скоро си тръгне - толкова по добре!
ДОЛО РЪЦЕТЕ ОТ КИНГ- ВИЛИ!!!
- sudromanista73
- Контакти:
mark1926 написа:Speranza написа:За мен Берое ще победи. Овчата глава е доказан некадърник и Ботев нищо хубаво не го чака с тоя .... колкото по скоро си тръгне - толкова по добре!
ДОЛО РЪЦЕТЕ ОТ КИНГ- ВИЛИ!!!
Има само един КИНГ и ти го знаеш много добре...
Относно мача,мисля че ще е много грозен за гледане,като за мен е троен отвсякъде.Берое са ни препъни камък от последните години,но всяко нещо си има край.Напред мой БОТЕВЪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5-0 c ДВА АВТОГОЛА И НЯКОЙ ДРУГ ЧЕРВЕН КАРТОН!
- sudromanista73
- Контакти:
mannoli написа:5-0 c ДВА АВТОГОЛА И НЯКОЙ ДРУГ ЧЕРВЕН КАРТОН!
Добре-е-е-е...От много петички,които сте отнасяли,сте морално обременени с този резултат...