Тодор Тимонов и Николай Манчев официално в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Тодор Тимонов и Николай Манчев официално в ЦСКА

Мнениеот ivo77 » 23 юни 2009 15:53

Тея ЦСКА все по-евтина селекция се опитват да правят. Щом взеха да въртят далавери с Христолов, далеч няма да стигнат.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 юни 2009 15:58

Абе и ти да имаш възможност да си спестиш няколко хилядарки няма да се замислиш нали.Просто съм сигурен,че селяка е завъртял далаверка.Толкова ли не можа поне на тия двамата да плати за да ги продаде.Само,че парите под масата са си селски патент

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 23 юни 2009 16:08

hetfield написа:Абе и ти да имаш възможност да си спестиш няколко хилядарки няма да се замислиш нали.Просто съм сигурен,че селяка е завъртял далаверка.Толкова ли не можа поне на тия двамата да плати за да ги продаде.Само,че парите под масата са си селски патент

Абсолютно съгласен!
Как все на селю му бягат без пари. И с Г. Христов беше така.
Сега още по-лесно, че няма нужда от дела за замазване. Версията е, че са разтрогнали от безпаричие. :evil:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 23 юни 2009 16:13

Според мен и двамата трудно ще станат титуляри в ЦСКА. Конкуренцията е голяма, не е като в "Ботев" - все някой контузен и играеш когато искаш.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 23 юни 2009 16:23

david_villa написа:Според мен и двамата трудно ще станат титуляри в ЦСКА. Конкуренцията е голяма, не е като в "Ботев" - все някой контузен и играеш когато искаш.

това е хубаво защото в други отбори не само в ЦСКА, не е гарантирано да си титуляр всеки мач. Те трябва да са конкурентно способни в отбора на другите футболисти.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 юни 2009 17:01

Абе, качествени играчи от Ботев, според мен, са Илиян Гаров, Апостол Попов, Георги Аврамов и Даниел Божков. За Манчев и Тимонов не съм толкова сигурен. Поне един от въпросните четирима, които изброих в началото, щеше да ни е по-полезен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 23 юни 2009 17:18

cska_90 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Е ми, да са ви честити.

Пич,я си кажи честно мнението за двамата(ама наистина реално) като спортно технически качества,че на тебе имам най-голяма вяра!

За Манчев мога да ти гарантирам,че след всеки мач се напива като свиня и прекарва сутринта в някой ресторант или пицария.Лично аз съм го засичал 2-3 пъти мармалад в една денонощна пицария.Иначе лимона,ако има кой да го стегне ще стане голям играч.Има и физика и техника,друг е въпроса,че е едно голямо лайно,но имайки предвит бившия му вече работодател,това е нещо обичайно в нашия отбор.Ще се радвам,ако наистина при вас си покаже таланта.Успех!

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 23 юни 2009 17:45

Не пишете глупости! И двамата са много талантливи и ако са мотивирани ще помогнат много на чорбата. Далеч по-талантливи са от сливинските футболистчета и други "звезди" в "футлолния ни елит".
А за пиенето им, откакто е ДХ-С в Ботев, на мен ми идва "...пиян дано аз забравя..." кой ни е президент, незнам те как издържат...?

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 23 юни 2009 18:32

И аз мога да кажа, че Лимона може да стане голям играч. Стига да се работи правилно с него. От 3-4 години е в отбора, обаче не му се даваше шанс, сега като заигра титуляр, видяха някои че можел. А той освен че е наш юноша, пипа доста добре топката, има силен удар и добра физика. Спомнете си и думите на Митко Джоров, който казваше, че с по-талантлив играч не е работил. Само че, в Ботев късно дават шанс на юношите ни, да не говорим че и публиката предимно го плюе. Е верно, и той си е малко леке, ама не е по-лош от другите че да обира само негативи. А за Манчев не съм сигурен че става за по-голям отбор.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 23 юни 2009 19:22

на феновете на ЦСКА мога да им кажа сигурно, че тези двамата няма да направят нищо интересно и вероятно още през зимната пауза ще са натирени. Единият - Лимона е млад и талантлив, но за младият играч се искат здрави нерви, а в ЦСКА няма такива - доказателство е Тонев. Другият пък не е нищо особено. Не ми е ясно, какво ще напраяви в ЦСКА, след като в Ботев единственото което направи са няколко късметлийски гола. Не ви знам в ЦСКа как смятате да я карате. Искате отбор и то силен, играещ достойно в Европа, а обирате ядрото на бат Митьовата селекция. хахаха :)

Върни се в “Ботев”