Уволнения на най-високо ниво в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уволнения на най-високо ниво в Ботев
Крие много прост и няма капацитет за каквато и да е директорска длъжност и това е правилно решение.Но защо махат Палииски тои се справяше добре със строителните работи може би има нещо в което сгафил ,сигурно скоро това ще стане ясно.
Aбе в тоя форум пълно с вишисти,само немога да разбера как всеки в тая държава се занимава с другия,а не се гледа....
-
Кривия и Палийски отрекоха, че са уволнени
"Нека, който ви пуска такива слухове, да ви отговори той. Не е вярно, че съм уволнен, въпреки че на мнозина това се искат. Собственикът на Ботев ще реши, докога ще остана на поста си. Продължавам да си изпълнявам задълженията", заяви пред *** спортният директор на Ботев Сашо Александров-Кривия, че е бил уволнен от поста си. Изпълнителният директор Ангел Палийски също каза, че собственикът на клуба Цветан Василев не му е съобщавал, че е уволнен. "Той може по всяко време да ме уволни, но за сега не знам да съм уволнен", заяви пред *** Палийски. Преди няколко минути се появи слух, че и двамата са били уволнение от клуба.
Черно тото,купуване на имоти.заплати в форума за определени модератори и процент от заплати,трансфери и премии от останалите .Това са вероятните причини.Ред е и на Стоилов и закриване на ФОРУМА.
Крив,отивай в махалата да "цъкаш" зарове,.....като едно време....покажи им, ти можеш

- mistreated
- Контакти:
CHE написа:Но защо махат Палииски тои се справяше добре със строителните работи може би има нещо в което сгафил ,сигурно скоро това ще стане ясно.
Защото направи страшно много злоупотреби по време на строенето на базата в Коматево. Изписваха се едни материали, влагаха се съвсем други.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:CHE написа:Но защо махат Палииски тои се справяше добре със строителните работи може би има нещо в което сгафил ,сигурно скоро това ще стане ясно.
Защото направи страшно много злоупотреби по време на строенето на базата в Коматево. Изписваха се едни материали, влагаха се съвсем други.
Махат го защото базата в Коматево е построена с най евтините материали. Който искаше да е доставчик на материали на базата, минаваше през Палийски. Лично знам, колко добри предложения е имал за някои детайли от строителството, но само е взимал информация от кандидат доставчиците и след това е отивал и договарял най-големите боклуци. А комисионната е задължителна. Дори няколко седмици след откриването на базата, правиха ремонт на трибуната.
-
Двамцата над мен да се гръмнат. Палийски си има бизнес по морето и вече не може да е на 100 % ангажиран с проекта Ботев. Това е причината. Пожелавам ви и на вас някой ден една такава база с "евтини" материали. Сигурен съм, че не сте и стъпвали там, ама нали трябва да ви знаят балалайките.
krumovis, и тук ли налази бе, майна?
- Raoul_Duke
Да не се впускаме в подробности и интриги. Най-важното е, че промените за пореден път доказват сериозността на Цветан Василев спрямо клуба ни и това може само да ни радва! Да благодарим на Палийски за работата, която свърши, но в и за Ботев трябва се работи на 100%, така че явно е дошъл момента, в който пътищата ни трябва да се разделят.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Plovdiv 100 написа:Двамцата над мен да се гръмнат. Палийски си има бизнес по морето и вече не може да е на 100 % ангажиран с проекта Ботев. Това е причината. Пожелавам ви и на вас някой ден една такава база с "евтини" материали. Сигурен съм, че не сте и стъпвали там, ама нали трябва да ви знаят балалайките.
Палийски е най-големия крадец по време на строителството на базата. Няма такъв боклук. Това с бизнеса на морето да ги говори на такива като теб.