Щом сме си заслужили наказанието , ще си го понесем.Нека да е за урок на някои хора , които забравят , че се ходи на стадиона за да се подкрепя отбора , а не за да му се вреди. Иска ми обаче , както се гледа на нас за удара с бутилката , така и да се гледа към Цска за боя на феновете им с полицията и на Левски за поредните хвърлени ракети.
Добре е да се спазват правилници , но нека те важат за всички !
Защо всички говорят за ударения Чечo...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо всички говорят за ударения Чечo...
drughi написа:След това което се е случило в Коматево, най-реалното си е, да ви накажат минимум с един мач без публика.
И ти жалка душицо какво ще спечелиш от това? В Коматево не се е случило нищо фатално, но явно надъхан от смотани комплексари като теб Чечо се държа като п..ка само и само да изпроси наказание за Ботев Пловдив.
-
- Контакти:
Каквото и да се е случило в Коматево (нищо, защото бутилката даже не го и докосна) вече има наказан. Ако нас ни накажат, то на Левски и ЦСКА трябва да е Х 10 наказанието. Ако случайно не ги накажат ще е мечешка услуга, защото се вижда какви са им останали по трибуните им и направо да ги оставят да се самоизбият и закриват. Цяла България видя ексцесиите на дербито им, ударените и ранени служебни лица и ще е чудо ако не ги накажат. Интересно ще е решението...
Защо всички говорят за ударения Чечo...
Наистина, друг път не можеш да чуеш и дума за друг мач, освен за "вечното "дерби" (точно така, с два пъти кавички за "дерби"), но нали знаете - важното е на някои определени и богопомазани отбори да им се пазят гъзовете. Специално "червените" не знам коя подобна издънка им е това от началото на сезона (да не говорим за предходни сезони) и какви трябва да са реалните наказания за това, специално за този клуб (преди колко време трябваше да са изхвърлени из селските групи заради финансовото им блато е друг въпрос).

-
- Контакти:
джони написа:Радвам се че Челсито си получи заслуженото,дори му е малко за такава селяния като поведение,но не прави чест на Генов така откровено да симулира,който не е видял а само е чел какво се пише сигурно наистина си мисли,че Чечо бил в безсъзнание носили са го на ръце в следствие на удар с пълна бутилка и т.н глупости,нямам думи само как се преувеличава и,а в същото време за бой срещу полиция за което беше наказан Левски миналата година на мача Ботев-Левски с лишаване от домакинство както и Ботев за забележете за пропуски в организацията със същата санкция,сега да видим какво ще реши бфс-то при същите данни и обстоятелства
отбора на "Левски" беше наказан миналата година с лишаване от домакинство ,за хвърлени пет ракети по противниковите фенове.
за хвърляне на ракети от привържениците на цска на мача Локомотив ПД-цска ,беше наказан отбора на ....................Локомотив ПД!?!?!?!?!?!?.
СЕГА ДА ВИДИМ "ТЪМНО ЧЕРВЕНОТО" бфс Кирил Домусчиев,Гриша Ганчев,Йордан Лечков,Николай Гигов,Венци Стефанов,Христо Порточанов до един привърженици на цска с изключение на Венци балона/но той пък е назначен от БКП / КАК НЯМА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ защото Боби го е страх .
Що за въпрос към ВСИЧКИ, че говорели, подразбирай неправилно? Дали чака отговор?
-
- Контакти:
парци написа:Защо всички говорят за ударения Чечo...
Наистина, друг път не можеш да чуеш и дума за друг мач, освен за "вечното "дерби" (точно така, с два пъти кавички за "дерби"), но нали знаете - важното е на някои определени и богопомазани отбори да им се пазят гъзовете. Специално "червените" не знам коя подобна издънка им е това от началото на сезона (да не говорим за предходни сезони) и какви трябва да са реалните наказания за това, специално за този клуб (преди колко време трябваше да са изхвърлени из селските групи заради финансовото им блато е друг въпрос).
как ще ги накажат "червените" след като цялото бфс заедно със служителите е ЧЕРВЕНО.с изключение на Борислав Михайлов,но той е мижитурка и е зависим от помощниците си.
- botevforever
- Контакти:
Никой не може да отрече ексцесиите по трибуните на софийското дерби.Дори повечето да са от страна на червените, такива имаше и от другата страна.
Имаше грозни сцени в ЦТ,посегателства срещу длъжностни лица.Имаше и ранени полицаи.
За много по-малък проблем на мача ни с "Левски" в Пловдив бяхме наказани.И двата отбора.
По правилник всичко относно решението на ДК зависи от това, какво е записал в доклада си делегатът.
Смешно и жалко ще бъде, ако се окаже, че на базата ни е ударен Генов с тежки последици (загуба на съзнание?!?), а в София всичко е било в рамките на нормалното.
По доклад на делегатите.
Генов преигра много (не оправдавам в най-малка степен постъпката на Челси!) - в това предполагам, че всички са убедени.Но това не ме учудва.Има п...и, има и мъжкари.Той е от първите.
Но нима постъпката на един - единствен човек може да се приравни към вандалщината на стотици на Националния стадион?
Освен това извършителят в Коматево е установен и съответно сурово наказан.
Както и да погледнем на случилото се на двата стадиона - това, което стана в Коматево, е НИЩО в сравнение със случилото се на Националния!
Имаше грозни сцени в ЦТ,посегателства срещу длъжностни лица.Имаше и ранени полицаи.
За много по-малък проблем на мача ни с "Левски" в Пловдив бяхме наказани.И двата отбора.
По правилник всичко относно решението на ДК зависи от това, какво е записал в доклада си делегатът.
Смешно и жалко ще бъде, ако се окаже, че на базата ни е ударен Генов с тежки последици (загуба на съзнание?!?), а в София всичко е било в рамките на нормалното.
По доклад на делегатите.
Генов преигра много (не оправдавам в най-малка степен постъпката на Челси!) - в това предполагам, че всички са убедени.Но това не ме учудва.Има п...и, има и мъжкари.Той е от първите.
Но нима постъпката на един - единствен човек може да се приравни към вандалщината на стотици на Националния стадион?
Освен това извършителят в Коматево е установен и съответно сурово наказан.
Както и да погледнем на случилото се на двата стадиона - това, което стана в Коматево, е НИЩО в сравнение със случилото се на Националния!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
- ZinedineZidane
- Контакти:
Това с Чечо беше простотия, няма спор. За съжаление ще страдаме всички, които няма да гледаме едно от дербитата, независимо дали с Локо или Левски. Но няма спор и че:
1. Бутилката го удари в областта на рамото,
2. Пластмасова бутилка не знам какви наранявания може да нанесе, но надали такива, които да те спрат да идеш на пресконференция
3. Симулацията на Чечо и "нуждата от медицинска помощ" се преекспонираха десетократно по медиите.
Няма спор и че бутилката не беше изолиран случай, тъй като от групата на Челсито хвърчаха и монети по време на мача, което беше друго безумие. Какво да очакваме като дойдат дразнители като Локо и Левски. То това означава да играем домакинства през един мач.
Според мен, докато не се научим, че отборът се подкрепя И с подходящо поведение по трибуните, няма как да се движим в правилната посока, що се касае до т.нар. европейски отбор с европейска публика. Друга тема са наказанията и прилагането им. Това май е единствения начин да се превъзпитат определени лица.
1. Бутилката го удари в областта на рамото,
2. Пластмасова бутилка не знам какви наранявания може да нанесе, но надали такива, които да те спрат да идеш на пресконференция
3. Симулацията на Чечо и "нуждата от медицинска помощ" се преекспонираха десетократно по медиите.
Няма спор и че бутилката не беше изолиран случай, тъй като от групата на Челсито хвърчаха и монети по време на мача, което беше друго безумие. Какво да очакваме като дойдат дразнители като Локо и Левски. То това означава да играем домакинства през един мач.
Според мен, докато не се научим, че отборът се подкрепя И с подходящо поведение по трибуните, няма как да се движим в правилната посока, що се касае до т.нар. европейски отбор с европейска публика. Друга тема са наказанията и прилагането им. Това май е единствения начин да се превъзпитат определени лица.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
не е нормално публиката на Ботев да отнася заради един човек,който е наказан така или иначе,
само че пичове не е нормално да домакинствате на това Коматево, бях в събота, видяхте бяхме около 45-50 човека-толкова са ни силите за момента,
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ АБСОЛЮТНО НИЩО, заслужавате да имате стадион ОК, ние обикаляхме Своге,села и паланки, при абсолютно читав стадион побиращ 20 к. на концерти, няма никакви условия да се види каквото и да е на иначе готината база в Коматево,
не ми се мисли Левски и Локо Пд при техните публики какво могат да причинат там и при тея неадекватници сот-а...
Все пак кофти и за Челски,който е легенда по Бг стадионите,
!@
само че пичове не е нормално да домакинствате на това Коматево, бях в събота, видяхте бяхме около 45-50 човека-толкова са ни силите за момента,
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ АБСОЛЮТНО НИЩО, заслужавате да имате стадион ОК, ние обикаляхме Своге,села и паланки, при абсолютно читав стадион побиращ 20 к. на концерти, няма никакви условия да се види каквото и да е на иначе готината база в Коматево,
не ми се мисли Левски и Локо Пд при техните публики какво могат да причинат там и при тея неадекватници сот-а...
Все пак кофти и за Челски,който е легенда по Бг стадионите,
!@
Локомотив за нас е всичко!!!