"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"
Прогнозата е дъжд : валежи от 1.44мм,атмосферното налягане ще е 1015 hPa,влажност 99%,вятър 2.8 m/s!Щяхме да ги смажем,поне 3:0 ама на...климат
tinko написа:На Лудогорец им е бедна фантазията, какво ги очаква. 2:0 за Ботев
Е трудно ще е от 80 хил. стадион към към 2000 .
1Х2 си е мача
- shotgun blues
- Контакти:
0-2
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Със сигурност Лудогорец няма да вземат нищо от този мач, заради факта, че той се пада между двата им "евро мача" и гостуването им в Коматево е почти без никаква важност! Все пак, ако покажат дори 50% от игровите си възможности, разградчани могат да вземат точица в този двубой, но това зависи изцяло от това, какви ще са шансовете им на реванша срещу "римските орли" и мой любим отбор в Италия. Имат ли големи шансове да отстранят Лацио, Ботев ще победят с лекота, ако реванша им се явява протоколен на жълтите ще им е много трудно да победят, но поне ще имат физическо приемущество заради факта, че Лудогорец са играли само 2 дни преди това! Успех на Лудогорец и в двата им предстоящи мача!
Прогноза 1Х.
Прогноза 1Х.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Никва представа нямам как може да свърши мача . Мисля ,че ще вземем поне точка .
Прогнозата ми е 1:1. Ботев едва ли ще изглеждат като достатъчно обигран отбор с толкова нови футболисти. Дано не съм прав. Успех на Лудогорец в Рим!
Първи се родихме, няма да умрем!
- slash1912
- Контакти:
Лудогорец имат два равностойни отбора,така че не очаквам мачовете с Лацио да повлияят на двубоя с нас.Пожелавам им успех в Рим,а в Коматево ги чака ад!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Мача изобщо няма да е протоколен.Отзад Ловеч натискат,направиха селекция като за шампиони,нищо че цяла есен в изказванията си се правиха на умрели лисици.Домуса много добре знае за к'во иде реч.Мача за мен е х2.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
slash1912 написа:Лудогорец имат два равностойни отбора,така че не очаквам мачовете с Лацио да повлияят на двубоя с нас.Пожелавам им успех в Рим,а в Коматево ги чака ад!
Последно колко е максималния капацитет на базата?
Само се надявам червено-синята измет да не разкажат играта на новата база