Стоичков: Несбъднатата ми мечта е да играя в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стоичков: Несбъднатата ми мечта е да играя в Ботев
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
alive написа:гледах му интервю по една телевизия и каза,че е почитател на Ботев!.мислех,че е от цска...знам,че майка му е от Ботев,но и той...интересно
ами това всеки го знае.как по друг начин ще се обясни,че когато беше национален треньор викна 2-ма наши футболисти(а пък и тогава бяхме супер зле).
хубава тема,но кажете какво ще правим с д.х-с?

alive написа:хубава тема,но кажете какво ще правим с д.х-с?
Сапун какво друго.Както със всеки циганин
hetfield написа:emo написа:ох, майко мила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!айде вие "големите фенове" на войскови клуб Тракия при ЦДВ подарете му почетна фланелка
А само за сведение Гунди е дошъл в Пловдив да отбие военна служба и е станал голям.Дай сведения за негови изяви преди този период господин едър рогат добитък.Не се заяждам ама защо трябва да се обадиш
сладурче,всеки свързва Гунди с Левски.ясно ли ти е?
emo-никой не ти отрича,че гунди е левскар!играл е в Ботев и оттам започва бляскавата му кариера,когато отбива военната си служба при нас.тогава Ботев достига до четвъртфиналите за тогавашната купа КНК.

alive написа:emo-никой не ти отрича,че гунди е левскар!играл е в Ботев и оттам започва бляскавата му кариера,когато отбива военната си служба при нас.тогава Ботев достига до четвъртфиналите за тогавашната купа КНК.
eстествено най-хубавите му години не са в Левски.нормално за комунизма
кой ти гледа комунизъм в случая!става дума за играта футбол...човек,много си заблуден

alive написа:кой ти гледа комунизъм в случая!става дума за играта футбол...човек,много си заблуден
добре нека аз съм заблуден,а ти бъди фен на Тракиа при ЦДВ.става ли?
хах!ти какво си мислиш,че и левски не са били с комунистите?всички отбори в България са били комунистически!