АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- evernazion
- Контакти:
Re: Станимир Стоилов за Левски, Ботев и българския футбол
Поне не е лицемерен , като Насо ,,Сафарито" нали ?!
Балкански Орел написа:Не искам да ви развалям седянката, ама да не забравяме от кой беше елиминиран великия Щутгарт-Риека, които даже нямаха спонсор на фанелките.
Те пък Иртиш, като имаха та ... сигурно по-малко болеше?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
DarkPsy написа:baligo написа:DarkPsy написа:"В момента сърцето ми тупти за Ботев!"
Голяма любов, а?
Хубаво е, че го вярвате, но истината по-скоро е, че човека държи на думата си и има достойнство и чувство за дълг. Но така както той помни какви думи е казал и на кого е дал дума, така не е лошо и вие да не забравяте думите, които изричате и как го посрещнахте!
За хората с краткосрочна памет - пожелахте му да изпита чувствата на Бенитес в Челси и да опита ако не друго, поне да ви забавлява. В прав текст му казахте, че пачки може да спечели, но не и любовта ви и че сам ви се е натресал, а вие не сте го искали!!!
Някои хора помним не само променените декларацийки, но дори и изтритите по-късно.
Кой си ти да ни казваш какво да помним и какво да правим? Дали не си от онези сините, които в момента го плюят само защото предпочете Ботев? 100% си от тях. Аз на Стоилов никога не съм бил фен, няма и да бъда, но докато си върши работата в Ботев ще има подкрепата ми. А не като вас-от Осанна до разпни го! Освен това съм цитирал негови думи, не мои или на някой друг жълт фен.
Спокойно, дишай! Aйде са 100%. Поне 99% да беше писал, да се не излагаш така. Аз принципно не обичам да плюя. Не е хигиенично и е проява на ниска култура. А Мъри и не виждам за какво може да го плюе човек. Работи добре и в Левски, и в Литекс, и в Анортозис, сега с Ботев.. В национала не му вървяха нещата, ама то няма как навсякъде да се получават. Ако мислиш, че може да го плюя, щото отказа на Левски - грешиш, защото мисля, че го познавам достатъчно добре и бях убеден, че няма да се получат нещата.
Иначе не помня да се е изказвал кофти за някой от противниците си. Дори за чорбарите е говорил винаги с уважение. А вие пък що не го дишате?! Какво толкова е казал или направил?! Не следя всичко за отбора ви, може нещо да ви е обидил, затова питам, макар да се съмнявам. Кажи накратко какъв ви е на вас проблемът с него и защо не си му фен!

[offtopic]
[/offtopic]Re: Станимир Стоилов за Левски, Ботев и българския футбол
Не очаквам Мъри да постигне нещо с Ботев. Ако успее да ги вкара за евротурнирите ще е голям успех. От страхлив треньор не могат да се очакват купи. С този финансов и игрови ресурс с отличните условия за подготовка с който разполага и с дадените му права да командва целия парад в Ботев е на 1-2 точки от отбори като ЦСКА и Локо Пд. Отбори които не се знаеше дали въобще ще съществуват. Отбори които нямаха подготовка и събираха играчи в движение. Отбори без финанси и бази и раздирани от интриги. Не е минал още 1/3 от шампионата и вече се отказва от борбата за титлата. Всички виждаме че Лудогорец са с една идея по напред от останалите, но нямаш право да се отказваш от преследване на шампионската титла. "ЦСКА са едва живи, но те обявяват, ще ставаме шампиони. Левски са трагични, но и те не се отказват, и те ще стават шампиони. Литекс и те с шампионски амбиции обявени официално.
tinko написа:Не очаквам Мъри да постигне нещо с Ботев. Ако успее да ги вкара за евротурнирите ще е голям успех. От страхлив треньор не могат да се очакват купи. С този финансов и игрови ресурс с отличните условия за подготовка с който разполага и с дадените му права да командва целия парад в Ботев е на 1-2 точки от отбори като ЦСКА и Локо Пд. Отбори които не се знаеше дали въобще ще съществуват. Отбори които нямаха подготовка и събираха играчи в движение. Отбори без финанси и бази и раздирани от интриги. Не е минал още 1/3 от шампионата и вече се отказва от борбата за титлата. Всички виждаме че Лудогорец са с една идея по напред от останалите, но нямаш право да се отказваш от преследване на шампионската титла. "ЦСКА са едва живи, но те обявяват, ще ставаме шампиони. Левски са трагични, но и те не се отказват, и те ще стават шампиони. Литекс и те с шампионски амбиции обявени официално.
Ела поне веднъж на стадиона и тогава говори! Ботев Пд не е играл толкова атрактивно и агресивно от 20 години насам! (оспори ме де) Това ако се постига със страх?! В момента Ботев има стил, има лице, играе със самочувствие. Няма го онова плахо поведение при гостуване. Атаките са красиви и изградени с мисъл. Това, че ЦСКА били на точка зад нас, не ме интересува. Играта на Ботев ми харесва и определено треньора има някакъв принос за това!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- evernazion
- Контакти:
На ,,папагалите " им липсват , някой друг качествен защитник , а не треньор !
- damyanov1963
DarkPsy написа:baligo написа:DarkPsy написа:"В момента сърцето ми тупти за Ботев!"
Голяма любов, а?
Хубаво е, че го вярвате, но истината по-скоро е, че човека държи на думата си и има достойнство и чувство за дълг. Но така както той помни какви думи е казал и на кого е дал дума, така не е лошо и вие да не забравяте думите, които изричате и как го посрещнахте!
За хората с краткосрочна памет - пожелахте му да изпита чувствата на Бенитес в Челси и да опита ако не друго, поне да ви забавлява. В прав текст му казахте, че пачки може да спечели, но не и любовта ви и че сам ви се е натресал, а вие не сте го искали!!!
Някои хора помним не само променените декларацийки, но дори и изтритите по-късно.
Кой си ти да ни казваш какво да помним и какво да правим? Дали не си от онези сините, които в момента го плюят само защото предпочете Ботев? 100% си от тях. Аз на Стоилов никога не съм бил фен, няма и да бъда, но докато си върши работата в Ботев ще има подкрепата ми. А не като вас-от Осанна до разпни го! Освен това съм цитирал негови думи, не мои или на някой друг жълт фен.
Ти може и да си изключение, но при вас се получи обратното, от разпни го до осанна, всички помним как го приехте в Ботев, като "синьо говедо", пък сега го боготворите
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Cicero написа:tinko написа:Не очаквам Мъри да постигне нещо с Ботев. Ако успее да ги вкара за евротурнирите ще е голям успех. От страхлив треньор не могат да се очакват купи. С този финансов и игрови ресурс с отличните условия за подготовка с който разполага и с дадените му права да командва целия парад в Ботев е на 1-2 точки от отбори като ЦСКА и Локо Пд. Отбори които не се знаеше дали въобще ще съществуват. Отбори които нямаха подготовка и събираха играчи в движение. Отбори без финанси и бази и раздирани от интриги. Не е минал още 1/3 от шампионата и вече се отказва от борбата за титлата. Всички виждаме че Лудогорец са с една идея по напред от останалите, но нямаш право да се отказваш от преследване на шампионската титла. "ЦСКА са едва живи, но те обявяват, ще ставаме шампиони. Левски са трагични, но и те не се отказват, и те ще стават шампиони. Литекс и те с шампионски амбиции обявени официално.
Ела поне веднъж на стадиона и тогава говори! Ботев Пд не е играл толкова атрактивно и агресивно от 20 години насам! (оспори ме де) Това ако се постига със страх?! В момента Ботев има стил, има лице, играе със самочувствие. Няма го онова плахо поведение при гостуване. Атаките са красиви и изградени с мисъл. Това, че ЦСКА били на точка зад нас, не ме интересува. Играта на Ботев ми харесва и определено треньора има някакъв принос за това!
На стадиона съм ходил повече от 1-2 пъти, и не само на този стадион, но това е друг въпрос. Ботев играеше агресивно и атрактивно не преди 20 а преди 30 години, но ти от къде ще знаеш. Няма да оспорвам а ще ти посоча няколко мача в които ми кажи дали бяхме агресивни и атрактивни или бяхме страхливи и играхме слабо. Ето само една част от мачовете: Литекс,ЦСКА, Лудогорец, Берое. Едва бихме Славия, Ч.море. : Любимец ни се подигра в Пловдив. Берое ни скри топката. Голяма атракция няма що срещу кого: "тото отборите" на Пирин ГД и Нафтата. Ей, страшни сме !!! Браво Мъри голям си!!!
- ZinedineZidane
- Контакти:
damyanov1963 написа:DarkPsy написа:baligo написа:DarkPsy написа:"В момента сърцето ми тупти за Ботев!"
Голяма любов, а?
Ти може и да си изключение, но при вас се получи обратното, от разпни го до осанна, всички помним как го приехте в Ботев, като "синьо говедо", пък сега го боготворите
Кой пък го боготвори?! Това, че има подкрепата на феновете е нормално. Никой нормален човек няма да плюе в собствената си паница. Човекът е дошъл да работи и работи не лошо. Нормално е феновете да са зад него, но дотам.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
tinko написа:На стадиона съм ходил повече от 1-2 пъти, и не само на този стадион, но това е друг въпрос. Ботев играеше агресивно и атрактивно не преди 20 а преди 30 години, но ти от къде ще знаеш. Няма да оспорвам а ще ти посоча няколко мача в които ми кажи дали бяхме агресивни и атрактивни или бяхме страхливи и играхме слабо. Ето само една част от мачовете: Литекс,ЦСКА, Лудогорец, Берое. Едва бихме Славия, Ч.море. : Любимец ни се подигра в Пловдив. Берое ни скри топката. Голяма атракция няма що срещу кого: "тото отборите" на Пирин ГД и Нафтата. Ей, страшни сме !!! Браво Мъри голям си!!!
Има от къде да знам, спокойно. Може и съученици да излезем накрая!
През осемдесетте сигурно мачкахме наред? Локо Сф, Славия, Левски и ЦСКА си взимаха мачовете в София. Сега, не сме загубили двубой с отбор от първата седмица! Имаме три домакински победи и три равни като гости. Това ако не е задоволително представяне, здраве му кажи
Като цяло "късмета" е длъжник на Ботев, защото когато ни покри в Ловеч, спечелихме една точка, но загубихме три, от Любимец в Пловдив.