orlando7 написа:Марешки що не си гледа аптеките, а се занимава с футбол от който нищо не отбира?
Ами той тях си гледа по принцип. Те други насила го карат да се занимава с футбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
orlando7 написа:Марешки що не си гледа аптеките, а се занимава с футбол от който нищо не отбира?
[/offtopic]viali69 написа:МАгаРЕШКИ работи !![]()
Когато ви взе този човек по заповед на Бойко ви казвахме, че ще берете ядове с него. Във Варна най-добре си го знаят какъв е ...
Bojko Berojko написа:Ами представете си ,че това е така! Най-вероятно е така,кво праим?
qqq написа:DarkPsy написа:Марешки проговори и изригна: Поел съм ангажимент към Локо, а не да издържам Коко! Ако Динев не ми върне 1 милион, няма да има трибуна Бесика!
Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н. Точно заради това аз не продължавам да издържам Локо. Когато аз поех Локо той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, обаче след това се отказа да подпише споразумението. Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако Коко не ми върне 1 милион, няма да давам други пари за трибуна. Това заяви Веселин Марешки в предаването "Лице в лице" по bTV.
Марешки подчерта, че уважава феновете на черно- белите по трибуните и именно затова иска те да знаят как стоят нещата.
Видео: http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/vid ... eshto.html
Марешки казал нещо и ФЕСА веднага припка да пуска тема - тва е същия фес, който постоянно съзира комплекси....жалко човече
T&T написа:Колкото и да не го харесвам, не мога да не призная, че в случая Марешки е прав. Коко Динев си върти тото игрите на Лаута, а очаква общината или Марешки да му построят стадиона, а новосформираното сдружение "Бъдеще за Локомотив" да му поддържа детско-юношеската школа. Марешки знае какви пари печели санданския от черно тото и затова сега с право не иска да дава пари за трибуна. Единствения на когото може да се сърдят феновете в този случай е Коко Динев, но някой им е втълпил, че без него няма да го има и Локомотив и това ги прави пасивни.
крАСАВци написа:Марешки я бутна с негова си фирма, бутането струваше около 100 хилки.На срещата в Дома на Техниката Тютюков каза, че тази трибуна е била опасна и така или иначе е трябвало да се бутне.
Коко да връща парите, защото е един измекяр и Марешки да вдига трибуната!
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 7 госта