пищен гуляй си спретнаха футболистите на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: пищен гуляй си спретнаха футболистите на Ботев

Мнениеот Тракиец 1912 » 01 юни 2009 11:51

Голям мач направи Васко вчера, браво !!! Ще имат мотивация..,че това е дерби, те ако играят без емоция пред хиляди пеещи запалянковци, не ги знам що за хора са..

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 01 юни 2009 12:44

Jimmy8 написа:
Veso1913 написа:Ето това е ФЕН!!!Честито на Ботев за оставането в А група!Радвайте се момчета и момичета,фенове на Ботев.Но !!!Митю селския остава.Вие го оставихте в Ботев.Сега вече не ви знам как ще го махнете.И внимавайте за дербито.Имам чувството че ще ви разбият с 3+ гола.Вече нямате мотивация,а Локото ще се напъват да доказват че играят феърплей.Защото ако не бяхте били,щяха да ви дават,а сега са освободени от такива мисли.

Това е повече от фен - това е футболист на Ботев!Преди да го вземат при големите той беше един от агитката на Трибуна Изток.Затова е най-обичания футболист на Ботев и винаги ще си отане един от нас,един от агитката.

Дори и да е леко дървен на моменти, но пък знае защо е на терена :)

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 01 юни 2009 14:17

Jimmy8 написа:Буферите точно сега няма да имат мотивация,освен да покажат че не са толкова малко отборче и могат да делят мегдан и с по-големите отбори.Но щяха да имат по-голяма мотивация ако можеха да ни пратят в Б група - това им е била винаги мечтата.Вчера когато Вихрен ни изравни,коментатора от мача на Локото каза че феновете им избухнали в невиждана еуфория.Това е,не ги интерисува тяхното отборче,всички са следели само мача на Ботев.Готови са да се надупят на всеки,независимо дали е Шумен или Вихрен,само и само да направят мръсно на по-големия пловдивски отбор.Жалки нещастници!

Братле, има много локомотивци, които не бяха доволни от мача с Вихрен, бих казъл мнозинството от нас. Самата посещаемост на мача говори за това. Само, като си тръгнал сега да плюеш по нас, да те питам, помниш ли когато твърдяхте, че това не е вашия Ботев, че ще правите нов, че ще вадите отбора в В, че никога повече няма да живуркате в А група с президент Митко, а сега майна, всичко това бързо, бързо го забравихте и се радвате, че оставате в А. А забравихте ли как си псувахте футболистите последната загуба и как за вас те бяха подлоги разхождащи фанелката? Е няма други като вас, които когато отбора им е слаб, са готови да се откажат от него, чак нов да си направят, а като бият се биете в гърдите колко големи фенове сте.

Манталитет майна, вашия си е като на президента ви!
LPFC

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 01 юни 2009 14:55

Scotland написа:
Jimmy8 написа:Буферите точно сега няма да имат мотивация,освен да покажат че не са толкова малко отборче и могат да делят мегдан и с по-големите отбори.Но щяха да имат по-голяма мотивация ако можеха да ни пратят в Б група - това им е била винаги мечтата.Вчера когато Вихрен ни изравни,коментатора от мача на Локото каза че феновете им избухнали в невиждана еуфория.Това е,не ги интерисува тяхното отборче,всички са следели само мача на Ботев.Готови са да се надупят на всеки,независимо дали е Шумен или Вихрен,само и само да направят мръсно на по-големия пловдивски отбор.Жалки нещастници!

Братле, има много локомотивци, които не бяха доволни от мача с Вихрен, бих казъл мнозинството от нас. Самата посещаемост на мача говори за това. Само, като си тръгнал сега да плюеш по нас, да те питам, помниш ли когато твърдяхте, че това не е вашия Ботев, че ще правите нов, че ще вадите отбора в В, че никога повече няма да живуркате в А група с президент Митко, а сега майна, всичко това бързо, бързо го забравихте и се радвате, че оставате в А. А забравихте ли как си псувахте футболистите последната загуба и как за вас те бяха подлоги разхождащи фанелката? Е няма други като вас, които когато отбора им е слаб, са готови да се откажат от него, чак нов да си направят, а като бият се биете в гърдите колко големи фенове сте.

Въпрос на обстоятелства. Самата идея за "нов Ботев" дойде на фона на очакванията , че отбора няма да получи лиценз с което ще се създаде нов отбор , който да измести "Христоловия" в В група. Но уви това не стана и вариантите които останаха пред нас бяха или да останем отново безучастни със съдбата на отбора или да подкрепим тея футболисчета в борбата им за оцеляване , които играят за без пари от няколко месеца. Никой не е тръгнал да се пука от радост , а просто се реши за дадения мач момчетата да получат подкрепа , която и си е заслужиха. Още следващия мач ще се види , че нищо не се е променило , макар и на мач който за една част от Пловдив е "мача на годината" и която живее само за него.
Последна промяна от BPFC1912 на 01 юни 2009 14:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 01 юни 2009 14:56

Scotland написа:...а сега майна, всичко това бързо, бързо го забравихте и се радвате, че оставате в А. А забравихте ли как си псувахте футболистите последната загуба и как за вас те бяха подлоги разхождащи фанелката? Е няма други като вас, които когато отбора им е слаб, са готови да се откажат от него, чак нов да си направят, а като бият се биете в гърдите колко големи фенове сте.

Майна, нещо не си разбрал, но нейсе. Никой не е забравил какво е Ботев сега, това, че се отбеляза мача с Вихрен не означава, че сме простили на Селяка.

Този мач беше последния шанс на играчите да покажат нещо пред нас. Не ми говори за псуване, защото ако вашите играеха както тези, щяхте и вие да ги псувате. Твърдиш, че си локомотивец, но май не си чак толкова, майна, защото аз пък познавам локомотивци, които разсъждават по един малко по-различен начин, уважават ни малко повече от теб и не гледат един-два форума, за да си правят генерални изводи от тях какъв ни е манталитета. Ето ти част от нашия манталитет: http://sportno.info/gallery/view/19.html Същият, като на президента ни, а?

Прибързването не е помогнало никому. След като има толкова много, както ти твърдиш, локомотивци, недоволни от мача с Вихрен, защо аз видях цифром и словом двама, които казаха това на всеослушание? Аз да си правя ли извода, че рефренът "Курвите на Коко" се отнася за всички, само защото чета някакви недорасли "буфери" да се кълнат, че това е едва ли не мача на сезона, и че така трябвало, защото... Ботев не заслужава да остане?!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 юни 2009 15:15

Scotland написа:... Е няма други като вас, които когато отбора им е слаб, са готови да се откажат от него, чак нов да си направят, а като бият се биете в гърдите колко големи фенове сте.

Ама тотално не съм съгласен с тебе! Отобра ни е слаб от 10 години та и повече, но ние доказахме че сме му верни. Аз туи гарантирам че още повече си обичаме отбора и си милеем за него. И без да си запознат с всичко нямаш право да коментраш. Аз ти гарантирам че ако Локомотив се управляваше по този начин 10 години, сега вече одавна щяхте да сте в миманса. Ако не се беше намерил купувач, отбора щеше да се превърне в Спартак и Марица. Това лично футболисти на Локото са ми го споделяли тогава.

Ама изобщо не съм съгласен с тебе за това че сме се отреклуи от отбара. ПОсочи ми един факт майна. Един. Аз имам стотици за да те опровергая. Защото един отбор с "оттеглени" фенове, няма да събере 5000 чвоека на мирен концеерт, а не нафутболен мач, няма да има най-голямата посещаемост на фона на всичко случващо се, няма да има най-редовната и пътуваща агитка, редом с тези на ЦСКА ЛЕвски и Локомотив ПД. Ако се бяхме отдръпнали, нямаше да има тази еуфория на мача. Напротив, на всички е ясно, май с изключение на теб, че Феновете на Ботев се доказаха като най-обичащите своя отбор. За 10 години тирания ние все още сме там и винаги ще сме там. Вчера ако беше видял стадиона беше на крака целия, и пееше и скандираше и обичаше и ревеше. Това не бяха фенове които са се отрекли от отбора си

А по повод новият тим. Това не епродиктувано от това както ти казваш "че нещо невървяло и айде нов отбор". 10 години пробваме легални методи, после пробвахем нелегални, но това което се е впило в напият отбор неможеш да го изгониш току така. Това е прецедент в психологията!

Както за вас спасението беше да си заличите клуба по документи и да преименувате Велбъж, така за нас това бе един вариант в крайна сметка да се спасим от онзи боклук! Затова на тази тема няма какво да спориш и да ни сочиш с пръст и да викаш че не сме фенове
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 01 юни 2009 16:33

rump_shaker написа:
Scotland написа:... Е няма други като вас, които когато отбора им е слаб, са готови да се откажат от него, чак нов да си направят, а като бият се биете в гърдите колко големи фенове сте.

Ама тотално не съм съгласен с тебе! Отобра ни е слаб от 10 години та и повече, но ние доказахме че сме му верни. Аз туи гарантирам че още повече си обичаме отбора и си милеем за него. И без да си запознат с всичко нямаш право да коментраш. Аз ти гарантирам че ако Локомотив се управляваше по този начин 10 години, сега вече одавна щяхте да сте в миманса. Ако не се беше намерил купувач, отбора щеше да се превърне в Спартак и Марица. Това лично футболисти на Локото са ми го споделяли тогава.

Ама изобщо не съм съгласен с тебе за това че сме се отреклуи от отбара. ПОсочи ми един факт майна. Един. Аз имам стотици за да те опровергая. Защото един отбор с "оттеглени" фенове, няма да събере 5000 чвоека на мирен концеерт, а не нафутболен мач, няма да има най-голямата посещаемост на фона на всичко случващо се, няма да има най-редовната и пътуваща агитка, редом с тези на ЦСКА ЛЕвски и Локомотив ПД. Ако се бяхме отдръпнали, нямаше да има тази еуфория на мача. Напротив, на всички е ясно, май с изключение на теб, че Феновете на Ботев се доказаха като най-обичащите своя отбор. За 10 години тирания ние все още сме там и винаги ще сме там. Вчера ако беше видял стадиона беше на крака целия, и пееше и скандираше и обичаше и ревеше. Това не бяха фенове които са се отрекли от отбора си

А по повод новият тим. Това не епродиктувано от това както ти казваш "че нещо невървяло и айде нов отбор". 10 години пробваме легални методи, после пробвахем нелегални, но това което се е впило в напият отбор неможеш да го изгониш току така. Това е прецедент в психологията!

Както за вас спасението беше да си заличите клуба по документи и да преименувате Велбъж, така за нас това бе един вариант в крайна сметка да се спасим от онзи боклук! Затова на тази тема няма какво да спориш и да ни сочиш с пръст и да викаш че не сме фенове

Няма нужда от препратки към Велбъжд братле, няма защото ние по този логика трябва да правим препратки към събития като "обединенията" ви с Шипка, към 49г, или 67г. Има ли нужда наистина да използваме едни и същи изтъркани истории.

Аз не отричам, че си поддържате отбора. Не отричам, че имате маса фенове. Просто искам да изтъкна факта, че същата тази публика, която беше на крака последния мач,същата тази публика на мача с Миньор, и на още колко други мачове през последните 10 години, псуваше отбор и президент! Не е ли така? Всеки път, когато играта ви не върви вие заклеймявате футболистите си, плашихте ги с бой и какво ли не.

Пак ви казвам, до преди един кръг, бяхте решени да си вадите отбора сами, изобщо варианта да сте отново в А с президент Митко не съществуваше, бяхте готови на решителни действия и незнам си какво, псувахте и заплашвахте футболистите си на поразия, днес като фурнаджийски лопати се радвате, че сте спасени и онези които до онзи ден бяха "гелосани стойкаджии, които си развявали татусчетата и прическите", днес са вас са герой.

Абе майна, да ви поствам ли всики постове в които твърдяхте, че ТОВА НЕ Е ВАШИЯ БОТЕВ, сега изведнъж тотално си променихте мнението.

Факта, че си подкрепяте отбора само като бие, и с 100 поста няма да го промените, по добре бъдете достатъчно доблестни да си го признаете.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 юни 2009 17:13

Скотланд,абе брато,как може да дрънкаш такива глупости????Заслепен си от злоба и комплекси бе пич.Моля ти се, не се излагай така,това е доста посетен форум.
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 01 юни 2009 17:23, променено общо 1 път.

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 01 юни 2009 17:20

Ах ти, шотландска маймунке палава.
Добър си, имаш реч горе-долу. Заблуди хората, че има смисъл да ти отговарят адекватно, и те го направиха.
Аз ще си го спестя, защото явно си дошъл тук само да дразниш. Айде със здраве и се концентрирай върху проблемите на "Автобус" 2001. ;)
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 01 юни 2009 17:27

Bliu-Bliu... написа:Ах ти, шотландска маймунке палава.
Добър си, имаш реч горе-долу. Заблуди хората, че има смисъл да ти отговарят адекватно, и те го направиха.
Аз ще си го спестя, защото явно си дошъл тук само да дразниш. Айде със здраве и се концентрирай върху проблемите на "Автобус" 2001. ;)

Братле, никой не съм дразнел, включих се по повод нападките срещу нас и мача с Вихрен в тази тема. Сякаш вие тоя сезон в нареден мач не участвахте. Това е.
LPFC

Върни се в “Ботев”