Не ни замесвайте в политически игри!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не ни замесвайте привържениците на Ботев в политически игри!
Да, ама преди това е хубаво да се замислиш на що за човек скандираш името. Буферите са същите като вас, не знам защо мислиш, че ми пука за тях.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Агитката е единна в подкрепата си за отбора. В политическите си пристрастия сме различни и всеки е свободен да ги изразява където и както иска. Обаче да ни слагат под общ знаменател и да ни пращат някъде - хайде стига простотии и евтини манипулации! 

haha написа:Цецоооооо Василеееееееееев. Не, в това няма нищо политическо.
Тошкооо Неделеееееев! И в това има много политика, да знаеш!
haha написа:Да, ама преди това е хубаво да се замислиш на що за човек скандираш името. Буферите са същите като вас, не знам защо мислиш, че ми пука за тях.
Е, не за всички има Ал. Томов! Чакаме да открият клонирането и ще се уредим и ние със свестен ръководител!
Между другото, Черепа като си переше парите в ЦСКА, сигурно не си стъпвал на стадиона?
Да сме скандирали Васил Божков?Каквото сте си надробили това ще сърбате.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
- botev_1912
- Контакти:
COVINI написа:Да сме скандирали Васил Божков?Каквото сте си надробили това ще сърбате.
скандирали, нескандирали - ще си носите последствията от това, че ви е давал пари.
НЕбългарите като са скандирали името на жоро илиев означава ли, че всички са наркомани?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
COVINI написа:Да сме скандирали Васил Божков?Каквото сте си надробили това ще сърбате.
А? Това какво общо има? Скандирал, нескандирал, щом си се радвал на отбора, спонсориран от Черепа, значи си в кюпа! Няма собственик на отбор, който да не е в лайната! Ама тука някой са по-католици и от папата!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
haha написа:Цецоооооо Василеееееееееев. Не, в това няма нищо политическо.
Е може да се кефят на факта, че по времето на Василев (поне засега) отбора е сред водещите в страната, поигра и в Европа и така нататък. Трудно е да се каже по поръчка ли някой подема скандиранията и останалите по него или просто има благодарни фенове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Къде са 3000-те бултраси на контрапротеста?
Pupper_ написа:haha написа:Да, ама преди това е хубаво да се замислиш на що за човек скандираш името. Буферите са същите като вас, не знам защо мислиш, че ми пука за тях.
Е, не за всички има Ал. Томов! Чакаме да открият клонирането и ще се уредим и ние със свестен ръководител!
Между другото, Черепа като си переше парите в ЦСКА, сигурно не си стъпвал на стадиона?
Между другото, не съм от ЦСКА. Колкото и да са ми противни двата софийски "гранда" не си спомням да са паднали дотам, че да скандират името на отрепка, която им е собственик. В момента, може би всичките собственици са някакви претъпници, но само феновете на един отбор се изтъпанват да скандират името на някой от престъпниците.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.