ЦСКА купи принца на Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА купи принца на Пловдив
Тоя шушляк да се маха веднага!Отрови ми нервите като го гледам.Особенно на мача със Спартак Варна.Никакъв чеп не става от тоя мисир.Щом на чорбата им харесват нашите некадърници,да ги взимат всички до един.То излиза че при нас трябва да останат само Гаров и Орловски.Може ли за БОТЕВ ПЛОВДИВ да се раздават най-сърцато двамата буфери?!Нашите паляци не стават за нищо.Дано последния кръг буферите да дадат да вземем три точки от лайнута че иначе с такива футболисти като принцесата отиваме пак да станем за смях.
след като това е принца на пловдив коя е принцесата?дайте снимки на девойката.благодаря
- Fallen_Angel
- Контакти:
emo написа:след като това е принца на пловдив коя е принцесата?дайте снимки на девойката.благодаря

bismarck написа:Тоя шушляк да се маха веднага!Отрови ми нервите като го гледам.Особенно на мача със Спартак Варна.Никакъв чеп не става от тоя мисир.Щом на чорбата им харесват нашите некадърници,да ги взимат всички до един.То излиза че при нас трябва да останат само Гаров и Орловски.Може ли за БОТЕВ ПЛОВДИВ да се раздават най-сърцато двамата буфери?!Нашите паляци не стават за нищо.Дано последния кръг буферите да дадат да вземем три точки от лайнута че иначе с такива футболисти като принцесата отиваме пак да станем за смях.
Васко Василев играе със сърце.незнам защо него пускат редовно
- PLOVDIV PEE 1912
Кви келеши доживяхме да цапат жълто черния екип.
- PLOVDIV PEE 1912
emo написа:bismarck написа:Тоя шушляк да се маха веднага!Отрови ми нервите като го гледам.Особенно на мача със Спартак Варна.Никакъв чеп не става от тоя мисир.Щом на чорбата им харесват нашите некадърници,да ги взимат всички до един.То излиза че при нас трябва да останат само Гаров и Орловски.Може ли за БОТЕВ ПЛОВДИВ да се раздават най-сърцато двамата буфери?!Нашите паляци не стават за нищо.Дано последния кръг буферите да дадат да вземем три точки от лайнута че иначе с такива футболисти като принцесата отиваме пак да станем за смях.
Васко Василев играе със сърце.незнам защо него пускат редовно
Васко е ден от нас .
Fallen_Angel написа:emo написа:след като това е принца на пловдив коя е принцесата?дайте снимки на девойката.благодаря
ей мушморок на жена му бе дай да я видиме принцесата

Fallen_Angel написа:a boy named goo написа:Като гледам коментарите на ботевистите започвам да си мисля, че този Тимонов няма да е нещо особено. По принцип трансферите от пловдивските отбори почти винаги са се оказвали успешни за нас, надявам се и този път да е така. Иначе нека някой, който е следил играта на Тимонов каже дали е става или не, тъй като специално аз от мачовете на Ботев, които съм гледал не съм останал с лоши впечатления от него.
Ако искате гел, стойки, чупки, ръце на кръста и алкохол - вземайте го. Направил е няколко качествени отигравания и това е. Не може да стъпи на малкато пръстче на Минев, дори и на Муши...

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
а защо му викате принца на пловдив.къв се явява във вашият град?
Тоя съм го гледал редица пъти, много-много слаб футболист. Това е мениджърски трансфер.