Турци били харесали Тошко...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Турци били харесали Тошко...

Мнениеот джугашвили » 23 юли 2013 12:01

Agnostic front 1912 написа:Стига си пускал безсмислени теми бе,комуняга.

Нещо против комунистите ли имаш?
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 12:03

Син до гроб_ написа:все си мисля, че Перси се пише с П)

Само за това си прав, но на мен ми е простено,аз като мисля за Юнайтед и напиша РВ и после Н си идва автоматично... :mrgreen:

Та,по темата,ти наясно ли си колко пари има Цецо ВЪОБЩЕ та ми г сравняваш с някви които дори не ги знам откъде са в Турция?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 12:05

LSFCforever написа:Стана ли ти ясно сега за башибузуците?

Не.

И дотогава докато имате тва мислене ше продължавате да си продавате "звездите" в Турция,с което да ги загробвате....
Последна промяна от El Grande Capitan на 23 юли 2013 12:12, променено общо 1 път.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 23 юли 2013 12:11

El Grande Capitan написа:
Син до гроб_ написа:все си мисля, че Перси се пише с П)

Само за това си прав, но на мен ми е простено,аз като мисля за Юнайтед и напиша РВ и после Н си идва автоматично... :mrgreen:

Та,по темата,ти наясно ли си колко пари има Цецо ВЪОБЩЕ та ми г сравняваш с някви които дори не ги знам откъде са в Турция?

Тва, че ти не ги знаеш са си лично твои извращения. 90% от турските президенти могат да го купят великия ти цецо и да го продадът около 5-6 пъти.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 юли 2013 12:14

джугашвили написа:
Agnostic front 1912 написа:Стига си пускал безсмислени теми бе,комуняга.

Нещо против комунистите ли имаш?

Пълни отрепки сте!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 12:16

mtaraduda написа:90% от турските президенти могат да го купят великия ти цецо и да го продадът около 5-6 пъти.

Тук не мога да се съглася,извинете,колко от турските президенти (изключая тея на истинските грандове от Истанбул) могат да се похвалят с 10 милиарда зад гърба си?

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 юли 2013 12:18

Тошко Неделев показва сериозен талант и не трябва да ходи в Турция или Русия. Футболист с такава техника и поглед върху терена има място в Западна Европа. След година, когато Ботев играе още веднъж в турнирите на УЕФА и момчето разкрие потенциала си, офертите ще дойдат. Шефовете на Ботев са достатъчно богати зада го пуснат при първата оферта. Трябва да помислят и за играча и бъдещето му развитие. Прибързаните трансфери замалко не затриха добри футболисти, като Хичо и Делев. Дано Неделев избегне съдбата им!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 23 юли 2013 12:24

El Grande Capitan написа:
mtaraduda написа:90% от турските президенти могат да го купят великия ти цецо и да го продадът около 5-6 пъти.

Тук не мога да се съглася,извинете,колко от турските президенти (изключая тея на истинските грандове от Истанбул) могат да се похвалят с 10 милиарда зад гърба си?

В момента почти всеки турски отбор играе на нов стадион, има обновена база и привлича футболисти за суми, които в България са бюджета на отборите и то водещите за 1 година. Това май май не се прави от общините до колкото знам.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 23 юли 2013 12:25

Мечтата на Тошко е да играе в Милан. Искренно му го пожелавам да се сбъдне. Единствено от него и ръководството на Ботев Пловдив зависи дали това ще стане директно. Надявам се ако има междинен клуб, то той да не спъне израстването му към крайната цел. В този ред на мисли всякакви турски отбори са пречка за бъдещето му, независимо от финансовата им стабилност.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 23 юли 2013 12:40

е малко сега и вие преигравате без да имате и най-малка представа за какво става въпрос
1. да започна от там, че Черноморските ястреби -Ризеспор са притежавани от един от най-богатите бизнесмени в Турция- Абдулкадир Чакир
2.стадиона един от най-скъпите Йени Ризе Ататюрк
3.бюджета- Астана са като бедни роднини пред тях
4.средна заплата 25000 евро

Поредния ФИШЕК...
Стадиона им е 15 хиляден, да построен е скоро, но не е нито скъп, нито кой знае какво...
Астана е с бюджет около 30 милона, а с цитираната средна заплата около 25 000 евра - това е бюджет не по голям от 30 милона....
Само за справка - в Ботев има футболисти и то няколко със заплата в интервала 12-18 000 евра....
т.е. благоевградски - на фона на Пирин, сигурно турчулята ти изглеждат извънземни, ама не са нищо особено....
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Върни се в “Ботев”