Agnostic front 1912 написа:Стига си пускал безсмислени теми бе,комуняга.
Нещо против комунистите ли имаш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Agnostic front 1912 написа:Стига си пускал безсмислени теми бе,комуняга.
Син до гроб_ написа:все си мисля, че Перси се пише с П)
LSFCforever написа:Стана ли ти ясно сега за башибузуците?
El Grande Capitan написа:Син до гроб_ написа:все си мисля, че Перси се пише с П)
Само за това си прав, но на мен ми е простено,аз като мисля за Юнайтед и напиша РВ и после Н си идва автоматично...![]()
Та,по темата,ти наясно ли си колко пари има Цецо ВЪОБЩЕ та ми г сравняваш с някви които дори не ги знам откъде са в Турция?
джугашвили написа:Agnostic front 1912 написа:Стига си пускал безсмислени теми бе,комуняга.
Нещо против комунистите ли имаш?
mtaraduda написа:90% от турските президенти могат да го купят великия ти цецо и да го продадът около 5-6 пъти.
El Grande Capitan написа:mtaraduda написа:90% от турските президенти могат да го купят великия ти цецо и да го продадът около 5-6 пъти.
Тук не мога да се съглася,извинете,колко от турските президенти (изключая тея на истинските грандове от Истанбул) могат да се похвалят с 10 милиарда зад гърба си?
е малко сега и вие преигравате без да имате и най-малка представа за какво става въпрос
1. да започна от там, че Черноморските ястреби -Ризеспор са притежавани от един от най-богатите бизнесмени в Турция- Абдулкадир Чакир
2.стадиона един от най-скъпите Йени Ризе Ататюрк
3.бюджета- Астана са като бедни роднини пред тях
4.средна заплата 25000 евро
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта