Не одобрявам всякакви гей паради, тези неща са вредни за младото поколение, защото едно дете вижда цветно облечени хора и си казва "я колко цветно и хубаво, хубаво е да си педи"!
Като искат да са педита или лесбита, нека се държат нормално и не парадират със сексуалната си насоченост! Не трябва обществото да се нагажда към тях, а те към обществото!
Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"
za nas e toj religiq написа:dunavfc написа:Борите се срещу обречена кауза,драги приятелиРанно или късно в целият цивилизован свят,хомосексуалните ще имат същите права,като и на нас останалите и тия спорове и битки са тотално ненужни. Скоро в Франция разрешиха гей бракове,няма да е далечно бъдеще,когато и в целият ЕС ( включително и ние ) ще се приложи същото. И така трябва да бъде,който иска с когото иска да си го слага,не е моя или ваша работа...Такива глупости,как действали на децата,дрън-дрън...
Като искат да си го слагат , ама да не ми го набиват в мутрата с някви паради ! Да си видял хетеро парад някъде:?:
Аз не съм видял,някъде на публично място,където има и деца,някой да си го слага...А ако пред едно 6 год. дете си го слагат нормална хетеро двойка,много ли е приятно ?
Re: dunavfc
Странджата написа:Искам да те видя как водиш детето си на парад на хомосексуалните и му казваш - гледай, татковата, и си избирай : кеф ти мацка с пишка, кеф ти пич с пичка - изборът е твой, защото си културен и свободен. Ама първо май майка или татко ще трябва да станеш - кое точно - избери си
И като си заведа детето и то ще стане гей а ? Ако детето ми е толкова лабилно,няма да му давам да играе и на компютърни игри,да гледа концерти на рок или метал групи,както и гледа предавания за наркотиците...Стига вече с тия измислени проблеми.
Мен ме дразни страшно много двуличието в хората по този проблем.На всеки един от нас в тоя форум,ще му стане много приятно да види две красиви мацки да се натискат,нали ? Пък и ако ние се включим в ласките,идеално ? Ама тогава,нещо ставаме много отворени и широкоскроени...
Гей парадите,добри или лоши,правилни или не,се провеждат един път в годината,айде стига излишни истерии....Не можем да излезем 500 човека да протестираме срещу АЕЦ Белене или пушенето на закрито,но иначе на такива протести сме супер радикални и принципни.
Дунав,ти да не си "хора от народа" http://www.youtube.com/watch?v=No8bEcovsII ай бегай с теориите си
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: dunavfc
dunavfc написа:Странджата написа:Искам да те видя как водиш детето си на парад на хомосексуалните и му казваш - гледай, татковата, и си избирай : кеф ти мацка с пишка, кеф ти пич с пичка - изборът е твой, защото си културен и свободен. Ама първо май майка или татко ще трябва да станеш - кое точно - избери си
И като си заведа детето и то ще стане гей а ? Ако детето ми е толкова лабилно,няма да му давам да играе и на компютърни игри,да гледа концерти на рок или метал групи,както и гледа предавания за наркотиците...Стига вече с тия измислени проблеми.
Мен ме дразни страшно много двуличието в хората по този проблем.На всеки един от нас в тоя форум,ще му стане много приятно да види две красиви мацки да се натискат,нали ? Пък и ако ние се включим в ласките,идеално ? Ама тогава,нещо ставаме много отворени и широкоскроени...
Гей парадите,добри или лоши,правилни или не,се провеждат един път в годината,айде стига излишни истерии....Не можем да излезем 500 човека да протестираме срещу АЕЦ Белене или пушенето на закрито,но иначе на такива протести сме супер радикални и принципни.
Абе не ми се прави на много либерален ! Става въпрос за нашия град ! В който има достатъчно , да не кажа прекалено много гейски заведения !! Като искате в Русе си направете ежедневен карнавал на пдера,тията

hetfield написа:Дунав,ти да не си "хора от народа" http://www.youtube.com/watch?v=No8bEcovsII ай бегай с теориите си
Къде да бягам бе ограничени човече ? Кажи ми кво мислиш за лесбийките ?
@za nas e toj religiq
С последното си изречение сам оборваш цялата тая истерия...Мен какво ме интересува ? Еми точно,кво ти пука на шмайзера,кой какъв е и на кого го слага ? Пречи ли ти ? Прави ли те хомо ?
Тия гей паради се правят за самите хора,които са такива,никой не иска да пропагандира ти или аз да се включим към тях,стига глупости...
В България вече престъпление ли е да си либерален и широкоскроен ?
Естествено аргументи ви се ограничават до там,че децата щели да попият от един гей парад и да станат и те такива,дам,може ама в някой филм...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Ами точно , не ми пука кой и на кого го слага ! За какво трябва да ми се пъчат вижте ме , на мен го слагат
Като искат да си избират някоя поляна и да си го слагат масово ! За какво пък точно в центъра на града трябва да ми се размятат , за да ги видят всички ??? Да се събират някъде в края на града къв им е проблема , след като не рекламират нищо 

Ограничена е майка ти,че е отгледала мухльо.Ще ми говориш за протест срещу цигари и за свобода на педали!Ами ПРАВЕТЕ СИ ГИ НА СЕЛО ТЕЗИ ДЕМОНСТРАЦИИ!Ей наистина педерастка държава,откакто махнаха казармата само лайна се въдятшибаняци
Извинявам се,че паля,но темата си е взривоопасна.След като е доказано,че перерастията е болест да се прави глобален опит за лечение,а не да ги вадят на показ като на цирк.Щото има лечение,но боли!
hetfield написа:Ограничена е майка ти,че е отгледала мухльо.Ще ми говориш за протест срещу цигари и за свобода на педали!Ами ПРАВЕТЕ СИ ГИ НА СЕЛО ТЕЗИ ДЕМОНСТРАЦИИ!Ей наистина ********ка държава,откакто махнаха казармата само лайна се въдятшибаняци
Не знам,дали майка ми е ограничена,но знам със сигурност,че ако ми ги кажеш тия неща пред лицето,със сигурност ще те направя ******** искаш или не...
Американците и Французите,явно и те са отгледани от ограничени майки,отгледали мухльовци.
Аз съм ограничен и съм мухльо,защото не ми пречат гейовете,а ти си широкоскроен и пич на място,щото ако има как би ги избил всички обратни ?
ПП:Бъди малко по сдържан,защото за разлика от форума в живота не си анонимен и тия думи,могат да ти костват доста проблеми...
Последна промяна от dunavfc на 11 юни 2013 01:03, променено общо 1 път.