Gruntax написа:Партизан много зле
И аз това гледам. По 2000 човека средно им ходят на мач. Но там проблемите в самата агитка са доста сериозни и не виждам как ще се оправят скоро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gruntax написа:Партизан много зле
turbogena написа:Gruntax написа:Партизан много зле
И аз това гледам. По 2000 човека средно им ходят на мач. Но там проблемите в самата агитка са доста сериозни и не виждам как ще се оправят скоро
tsonpen написа:И безспорният лидер на база съотношение жители на град/посещаемост - Лудогорец. Разград има около 33 хил. жители. Можете да сметнете колко трябва да е посещаемостта в другите градове спрямо жителите, като разделите на броя на отборите. Средно 12-13% от населението на Разград посещава двубоите на Лудогорец като плаща най-скъпите билети в А група.
FeeL написа:ми то мисля че на всеки фен му е ясно че Ботев Пловдив са си най-големите в България в това отношение дано се класират за Европа заслужават го и да попотиам освен с феновете на Арис с какви други поддържат добри отношения
tsonpen написа:И безспорният лидер на база съотношение жители на град/посещаемост - Лудогорец. Разград има около 33 хил. жители. Можете да сметнете колко трябва да е посещаемостта в другите градове спрямо жителите, като разделите на броя на отборите. Средно 12-13% от населението на Разград посещава двубоите на Лудогорец като плаща най-скъпите билети в А група.
Bultras is a generalized name for the extreme yellow-black fans and they are one of the three major football mobs in Bulgaria (along with Sofia’s CSKA and Levski).
джони написа:tsonpen написа:И безспорният лидер на база съотношение жители на град/посещаемост - Лудогорец. Разград има около 33 хил. жители. Можете да сметнете колко трябва да е посещаемостта в другите градове спрямо жителите, като разделите на броя на отборите. Средно 12-13% от населението на Разград посещава двубоите на Лудогорец като плаща най-скъпите билети в А група.
не е точно така,даже хич,защото пирин гд са доста преди вас,незнам откъде тази мания за величие и грандоманщина при вас,аман вече,да сте 1-ви с цената на всичко-съдии,купуване на мачове,рушвети в бфс,домуса дори купи тв правата за да може всеки кръг да му дават отбора,всичко да го видят
[/center]Ст.Загора,Благоевград,Враца,В.Търново,Плевен и т.н.(дано не обидя някои,че не съм ги споменал),
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта