XIII кръг Ботев (Враца) - Ботев 1912 - 17.11.12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XIII кръг Ботев (Враца) - Ботев 1912 - 17.11.12
Момчета добре сте дошли във Враца,и нашата агитка подготвя хореография и ще стане истински празник.Дано само времето е хубаво и се понапълни стадиона.След добрата ни игра с Левски всички сме обнадеждени,че ще стане хубав мач и да победи по-добрият.Само едно ме е страх,че ние като по бедни ни режат съдийте по всякакъв начин.Дори на собствения ни стадион се подиграват с нас,както в мача със Славия,Локо ПД и т.н.Все пак с енадявам моят Ботев да победи,защото борбата за оцеляване е жестока.
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
Победа! След това ни се отваря страхотна възможност да влезем в битката за титлата.
-
100 години 100
Ако играем както срещу Миньор, загубата е сигурна!
Мисля, че равен ще завърши мачът. 2:2
Мисля, че равен ще завърши мачът. 2:2
slabia_forever
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Фенове на Ботев Враца,надяваме се че след като и двата тима сме с Ботев в сърцата ще си подкрепяте вашият отбор,з ние ще ви отвърнем със същото.Силно обичаме и силно мразим.На трибуните да бъде шоу,а на терена да победи по-подготвеният.пс.И не се дразнете от някои скандирания като Един е Ботев-Ботев от Пловдив.Дано,, Челото'' да се сети и да не го използва.
Те се надъхват да ни покажели кой е "истинския" Ботев
Макар че не знам някой от нас да твърди че Ботев Враца не са истински, явно те имат какво да доказват пред нас. Ние пък нямаме нужда да доказваме каквото и да е пред когото и да е. Ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ
Ще стане як мач, според мен много труден за нас и за прогнозиране, дано Фортуна е с нас и да се поздравим накрая с победа
Макар че не знам някой от нас да твърди че Ботев Враца не са истински, явно те имат какво да доказват пред нас. Ние пък нямаме нужда да доказваме каквото и да е пред когото и да е. Ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ
Ще стане як мач, според мен много труден за нас и за прогнозиране, дано Фортуна е с нас и да се поздравим накрая с победа
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!
-
локо до живот
- Контакти:
T&T написа:Този мач ще е по-труден от домакинството ни на Лудогорец. Домакините се съвзеха от кризата и за да вземем своето е необходима пълна мобилизация от играчите, а ние по трибуните ще бъдем на познатото си ниво. Дано Иван Цветков се върне жив и здрав след лагера на националите, защото без него липсва креативността в нападение. Прогнозирам трудна победа с 2-1 за пловдивския Ботев.
ами то цветков е взетда гони топките,там не може да се контузи,а ина4е си прав-по креативен от него не бях виждал хахаха
- vks1
- Контакти:
локо до живот написа:T&T написа:Този мач ще е по-труден от домакинството ни на Лудогорец. Домакините се съвзеха от кризата и за да вземем своето е необходима пълна мобилизация от играчите, а ние по трибуните ще бъдем на познатото си ниво. Дано Иван Цветков се върне жив и здрав след лагера на националите, защото без него липсва креативността в нападение. Прогнозирам трудна победа с 2-1 за пловдивския Ботев.
ами то цветков е взетда гони топките,там не може да се контузи,а ина4е си прав-по креативен от него не бях виждал хахаха
А тия вашите могат само да му лъскат калеврите.
Канарче!
БОТЕВ 1912 написа:Победа! След това ни се отваря страхотна възможност да влезем в битката за титлата.
0:1 или 0:2 и то най-вече поради смяната на вратарите! Със сигурност заради Шматкус сте загубили няколко точки и щяхте да сте в играта и сега!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Много труден мач. Надявам се да се завърнем с трите точки в Пловдив.