Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 авг 2012 12:22

Като цяло място за сравнение няма , все едно да сравниш отбора на американците по баскет , с някой европейски отбор ;) През 80те в България се еиграеше може би най силния футбол! Не случайно и най големите ни успехи на клубно ниво са от тогава (не само на нашия отбор) ,отборите ни от тогава по нищо не отстъпваха на тези от големите първенства , като италианското , германското , английското! И именно през 80те са свалили не малко скалпове на водещи отбори от тези първенства , и не случайно футболистите ни са биле искани във всички тези първенства ! Да вярно , стилът на игра напомня за онези времена , но едно е да игреш така 3-4 мача, друго цяло десетилетие ;) Дано продължават да ни радват с такава игра , пък резултата няма как да не дойде !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 авг 2012 14:12

za nas e toj religiq написа:
шивача написа::lol:
грехота е да ги сравняваш. както ги изброи колегата аморос по-горе, бих добавил към тях и Ален Делона, както и Бенкса! на по-късен етап - Гецата и Бакала
а като отбор, са на нивото на водещите селски отбори от онова време ;)

А на този коментар да питам , ти кога и къде видя как играят сега че коментара ти е толкова отворен ? И ако футбола на нашия отбор в момента е на ниво селски отбор от онова време , то на твоя на какво да го оприличим тогава ?

ти сериозно ли ме питаш :roll: иначе не съм ви гледал сега, не е и нужно , за да се изкажа така! темата не е за моя отбор, а за твоя, така че пиши по темата. но от любезност ти казвам, че моя отбор можеш да го сравниш с Ландскрона!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 авг 2012 22:02

шивача написа:
za nas e toj religiq написа:
шивача написа::lol:
грехота е да ги сравняваш. както ги изброи колегата аморос по-горе, бих добавил към тях и Ален Делона, както и Бенкса! на по-късен етап - Гецата и Бакала
а като отбор, са на нивото на водещите селски отбори от онова време ;)

А на този коментар да питам , ти кога и къде видя как играят сега че коментара ти е толкова отворен ? И ако футбола на нашия отбор в момента е на ниво селски отбор от онова време , то на твоя на какво да го оприличим тогава ?

ти сериозно ли ме питаш :roll: иначе не съм ви гледал сега, не е и нужно , за да се изкажа така! темата не е за моя отбор, а за твоя, така че пиши по темата. но от любезност ти казвам, че моя отбор можеш да го сравниш с Ландскрона!

ХЕХХ не гледал , ама това не му пречело да знае :lol: И азне съм бил на Марс ама знам какво има там :lol: Бях останал с малко по различни впечатления за багажа ти , ама щом почна да говориш и на изуст , работата не е на добре ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 авг 2012 23:05

ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
най-слабия отбор от А група през 80г, ако ви хване сегашното отбрче, със селекция от куп освободени и свободни агенти от селските дивизии на света играчи, ще ви напълнят кошницата, ако това ще те успокой и нашта ще напълнят :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 05 авг 2012 23:21

шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
най-слабия отбор от А група през 80г, ако ви хване сегашното отбрче, със селекция от куп освободени и свободни агенти от селските дивизии на света играчи, ще ви напълнят кошницата, ако това ще те успокой и нашта ще напълнят :oops:

Колкото и да си ми неприятен, не мога да не се съглася :)
slabia_forever

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 05 авг 2012 23:52

Rooster1912 написа:;)

Изображение

Аууу велик на PES ги минавам така! :D :) :) :) :shock:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 06 авг 2012 00:01

Айде още веднъж на 2:16 :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rbM4Bn2-fSs&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 06 авг 2012 03:12

Rooster1912 написа:;)

Изображение

Кой е този :) Ако играете добре трябва да благодарите и на Феро той винаги е налагал атрактивен футбол.

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 06 авг 2012 12:32

Това ни е левият защитник Артур Енрике. Взехме го от 3-та дивизия на Бразилия. Същия този центрира за третия гол. Виж само как му я качи на главата на Цветков. Бразилска му работа.....както каза Феро в едно интервю....за такива изпълнения хората ходят по мачовете.

Върни се в “Ботев”