Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
za nas e toj religiq написа:шивача написа::lol:
грехота е да ги сравняваш. както ги изброи колегата аморос по-горе, бих добавил към тях и Ален Делона, както и Бенкса! на по-късен етап - Гецата и Бакала
а като отбор, са на нивото на водещите селски отбори от онова време
А на този коментар да питам , ти кога и къде видя как играят сега че коментара ти е толкова отворен ? И ако футбола на нашия отбор в момента е на ниво селски отбор от онова време , то на твоя на какво да го оприличим тогава ?
шивача написа:za nas e toj religiq написа:шивача написа::lol:
грехота е да ги сравняваш. както ги изброи колегата аморос по-горе, бих добавил към тях и Ален Делона, както и Бенкса! на по-късен етап - Гецата и Бакала
а като отбор, са на нивото на водещите селски отбори от онова време
А на този коментар да питам , ти кога и къде видя как играят сега че коментара ти е толкова отворен ? И ако футбола на нашия отбор в момента е на ниво селски отбор от онова време , то на твоя на какво да го оприличим тогава ?
ти сериозно ли ме питашиначе не съм ви гледал сега, не е и нужно , за да се изкажа така! темата не е за моя отбор, а за твоя, така че пиши по темата. но от любезност ти казвам, че моя отбор можеш да го сравниш с Ландскрона!
шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
най-слабия отбор от А група през 80г, ако ви хване сегашното отбрче, със селекция от куп освободени и свободни агенти от селските дивизии на света играчи, ще ви напълнят кошницата, ако това ще те успокой и нашта ще напълнят
Rooster1912 написа:;)
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Rooster1912 написа:;)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта