Бултрасите се включиха в ремонта на Колежа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Бултрасите се включиха в ремонта на Колежа

Мнениеот hetfield » 12 юни 2012 15:17

Ами един работещ човек едва ли ще намери време при близо 40 градуса ей така за добър ден.Няма как тези хора да са безработни,да имат семейства и това да им е хляба.А фирмата щом плаща явно има нужда от работна ръка,кой да викне Вълчо ли?Вълчо да помага без пари за трибуната,ако иска

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 12 юни 2012 15:18

Ех тази Бианка, само за Ботев мисли, Ботев осмисля жалкото и съществуване на тази земя. :lol: Браво на Бултрасите, които са се включили в ремонтните дейности на Колежа. А буферите вместо да пускат глупави теми за отбора на Пловдив, да бяха направили нещо за срутения им стадион, например да разчистят падналите трибуни. :twisted:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 12 юни 2012 16:02

Себастиан Фетел написа:Ако имат поне капка достойнство ще откажат и ще върнат парите . Аз когато и да съм ходил да помагам за нещо на Лаута , никога не ми е минавало през акъла да взема някакви пари . Не всичко в този живот е пари има и по-важни неща , дано ме разберете правилно .

Не ти е минавало през акъла, щото няма как да мине през нещо, което очевидно го няма. Капиш? Аре сега чупката!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 12 юни 2012 16:16

Просто заглавието на статията е грешно. Щом ти дават прилични пари за труда, който извършваш, то значи се трудиш като общ работник, не като ултрас . Като ФЕНОВЕ са се трудили доброволците на Герена при построяването му, през 1999 (демонтиране наскамейки и поставяне на седалки), миналата година при поставянето на новите седалки в "Б". БЕЗВЪЗМЕЗДНО! ;)

Като цяло, ако не се наблегне на некадърността и евентуално на пристрастията в съответната медия, мисля че темата ви е ненужна и провокативна. Това вие си го решавате де... :mrgreen:

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 12 юни 2012 16:20

Ванко_Ултраса написа:
GR190276 написа:Биянке, чудя се кой е по голям олигофрен. Ти или Ванко!

Може ли аз да отговоря - баща ти!
Не случайно ви наричат платените фенове.
Наши момчета монтирха седалките на стадиона и други довършителни работи, но не знам да им се е плащало.
Лично съм виждал един от Лидерите ни Иво-Мегафона, как поставя седалките на доброволски начала, обаче НЕ като при вас - срещу заплащане.
Помним как Христолов плащаше на тарторите ви да си мълчат и станахте големци, след като ви спря кранчето.Помним и за платените ви гостувания пак от Христолов.
Най-пресния пример е безплатната ви екскурзия до София, където отидохте 3850 фена.
Ето на това аз викам олигофрения, Олигофрен!

Тъпчоооо, ми на ваще няма кой да им плати бе, олиги! Толкова ли не можеш да се сетиш, а уж си много умен :) И не ми излизай с номера, колко сте немеркантилни [offtopic](понеже съм убеден, че тая дума не я знаеш, ето:http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD)[/offtopic], убеден съм, че ако сбъдващия мечти беше предложил възнаграждение, никой нямаше да откаже! Ама как да предложи......:) Ще ми е интересно, автора на статията да си направи труда да преброи феновете на тото отборчето сред работниците. Ще има със сигурност :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ванко_Ултраса написа:Най-пресния пример е безплатната ви екскурзия до София, където отидохте 3850 фена.

Колко?????? :) :) :) Направо виждам как олигофренските лиги , се стичат по брадичката ти.
Последна промяна от GR190276 на 12 юни 2012 16:25, променено общо 4 пъти.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kanara22

Мнениеот kanara22 » 12 юни 2012 16:21

И аз бачках по стадиона и ми платиха, но това не ме прави по малко фен, все пак безплатен труд няма :)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 12 юни 2012 17:18

kistendil написа:Поне 8 000 бяха, ама са се развалили броячите на стадиона! Познато, нали? :oops:
Този сезон най-посетени в "А" група, догодина в Европа, след това в света, на Марс...... и накрая :o - пак там - ПЪРВИ НА СЕЛО, ПЪРВИ ОКОЛО ПЛОВДИВ

Кюстендж, 8 000- не, ама някъде между 6 и 7 000 имаше :mrgreen: Доволен?!

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 12 юни 2012 17:28

Няма лошо да бачкат и да им плащат за тва!Но е ще по-романтично и доблестно,ако го правеха за без пари - това е истинската фенска постъпка заслужаваща похвала!Иначе за 30 лева надник ,всеки безработен и изпаднал фен на който е да е отбор би се хванал да бачка на стадиона.Просто явно някой жълтури имат нужда от работа и пари и всъщност тва е подходящ начин да се сдобият с такива!Не е нито за подигравка ,нито за хвалене!

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 12 юни 2012 17:42

Гледам много зюмбюли са се включили в темата.Общите работници от жп депата вият на умряло ,но яз ще ги успокоя.Пичове каквито и провокативни теми да пускте винаги ще останете 3-ти в Пловдив след Ботев и Спартак ,ВИНАГИ!На никой в нашия град не му пука за отборчето ви и това го доказава празния ви стадион.
Феновете на Ботев Пловдив може да са взимали пари за реминта ,НО ТОВА Е НАПЪЛНО ПРАВИЛНО!Фирма онтарио ще вземат парите си за ремонтирания терен,а феновете ще работят за Онтарио без пари ,ТАКА ЛИ?Или може би Онтарио ще НАМАЛИ сумата за ремонта и ще иска по малко от клуба ,ТАКА ЛИ?Вие кво искате,феновете да работят за фирма Онтарио?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 юни 2012 18:13

Bianchi ще ти кажа едно нещо. Говорих лично с изпълнителния на Онтарио Спорт и ми каза че винаги наемат около 60 човека които да правят тази порцедура. Това зариване на отоплителнта система е най-важното и най-трудоемко защото се внимава за тръбите. И при Миньор и при Лудогорец са се наемали хора за няколко дена да правят това нещо и в двата случая са били наемани фенове. От това по-хубаво няма. От една страна феновете на отбора ще се докоснат до изготвянето на тяхния си супер модерен терен, от друга страна Онтарио Спорт дава работа макар и за няколко дена на не малко хора. Само завистливите ти и извратени мисли могат да мислят иначе. Евала на Онтариоп Спорт, евала на всички които са участвали. Останалото е злоба, дребнавост и завист!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”