Пореден силен ход на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Пореден силен ход на Ботев Пд

Мнениеот child in time » 05 юни 2012 15:39

Stealth написа:
child in time написа:Да не съм лош пророк но подобен ход със спортно технически бивш играч на клуба донесе много неприятности в един друг отбор! Трябва си стабилен човек за такъв пост! А Кривия що не вземе да изкара някоя треньорска школа? Мое лично мнение че ще става за треньор!

Aз бих добавил , дано не се окажеш нещастен пророк !
Явно не ти стигат проблемите във вашия клуб та си се притеснил за кадровите промени в нашия ;)
Отивай да търсиш нов спонсор , че на Коко нещо хич не му е до ЛЕ , така го натресоха от Лудогорец , че сега на всички за да преподпишат трябва да им вдига заплатите , а пАри НЕМА :!: :mrgreen:

Прав си за свирката ! Само не разбрах къде го чукнах къде се пукна? От тема за Кривия го обърна на вечния проблем по оста Ботев Локомотив! Спонсор не съм аз този който трябва да търси и не смятам да ходя където и да е! Форума е свободен за всички и след като не нарушавам правилата ще пиша където и когато реша! Жив и здрав и по малко омраза! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 05 юни 2012 15:59

child in time написа:
Stealth написа:
child in time написа:Да не съм лош пророк но подобен ход със спортно технически бивш играч на клуба донесе много неприятности в един друг отбор! Трябва си стабилен човек за такъв пост! А Кривия що не вземе да изкара някоя треньорска школа? Мое лично мнение че ще става за треньор!

Явно не ти стигат проблемите във вашия клуб та си се притеснил за кадровите промени в нашия ;)
Отивай да търсиш нов спонсор , че на Коко нещо хич не му е до ЛЕ , така го натресоха от Лудогорец , че сега на всички за да преподпишат трябва да им вдига заплатите , а пАри НЕМА :!: :mrgreen:

Прав си за свирката ! Само не разбрах къде го чукнах къде се пукна? От тема за Кривия го обърна на вечния проблем по оста Ботев Локомотив! Спонсор не съм аз този който трябва да търси и не смятам да ходя където и да е! Форума е свободен за всички и след като не нарушавам правилата ще пиша където и когато реша! Жив и здрав и по малко омраза! ;)

Знаеш ли оная приказка за един като тебе , където ходил редовно да плачи на един чужд гроб ?

''Един тип всеки ден ходил на гробищата , да плачи ...плакал , плакал ,съдирал се от рев ...косите си скубал голяма драма :!:
Всичко това го правил по цял ден , всеки ден , без грам почивка ...''

П.С.ако знаеш историята кажи да спра , защото продължението и е доста вулгарно а твоите хора само това чакат :lol:

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 05 юни 2012 16:08

child in time написа:
Stealth написа:

Според мен можеш да свършиш по-полезна работа, от това да киснеш тук. Да праскаш точки например. Взимай пример от вашия велик гуру......
ИзображениеИзображение

deladog

Мнениеот deladog » 05 юни 2012 16:47

Оставете момчето на мира! Все повече бледи юноши като него ще осъзнават къде в Пловдив е истинският футбол, а това, че някога са били заблудени, не може да е пречка за тяхното връщане към градските им корени (надявам се да имат такива де).
Последна промяна от deladog на 05 юни 2012 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 юни 2012 17:15

Интересно темата за Кривия а освен мен едно две мнения казват нещо по нея! Вместо това аз съм такъв онакъв , трябва да съм еди къде си... комплексите не помагат на никого! Вече сте в А група ! Дръжте се като публика от А група! Малко по - малко омраза няма да ви навреди!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 юни 2012 17:27

child in time написа:Интересно темата за Кривия а освен мен едно две мнения казват нещо по нея! Вместо това аз съм такъв онакъв , трябва да съм еди къде си... комплексите не помагат на никого! Вече сте в А група ! Дръжте се като публика от А група! Малко по - малко омраза няма да ви навреди!

ох майкоооооо баси и наглия пич, не е истина :o

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 05 юни 2012 17:37

child in time написа:Интересно темата за Кривия а освен мен едно две мнения казват нещо по нея! Вместо това аз съм такъв онакъв , трябва да съм еди къде си... комплексите не помагат на никого! Вече сте в А група ! Дръжте се като публика от А група! Малко по - малко омраза няма да ви навреди!

Aй чезвай вече бе !
Досаждаш с малоумните ти ''загрижени'' коментари !
И за омраза не ми говори , а се замисли защо рекламираш хейтърски сайт в подписа си :!:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 юни 2012 17:46

Аз не мога да разбера що за важна особа трябва да си за да пишеш все в лилаво. Видиш ли всички да ти видят миродавното ти мнение... Написах един пост и аз в цвят морав. Келфайда. Та се чудя, така. По-умен ли съм или не.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 юни 2012 17:46

Реклама? По скоро изказване на мнение!

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 05 юни 2012 17:47

AnalBreaker написа:Кривия е много добър футболист, но си е глупак. Не знам с какво ще помогне на Ботев, но все пак му желая успех

"Analen" как стигна до това заключение ми е много интересно,познаваш го лично ли?
Канарче!

Върни се в “Ботев”