„Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/ - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: „Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/
Пълна мобилизация на фенове и футболисти за баража в сряда. Нека никой не очаква подаръци както от БФС, така и от тотаджиите от Своге, които ще направят всичко възможно за да вкарат отбора си в А група. Очаквам труден мач и дано победим, защото иначе не ми се мисли.
Аз предпочитам да има бараж и както каза колегата по горе с половин гол да е но да го вземем ,защото ми писна да реват срещу нас за какво ли не .nik_bg1 написа:100 години 100 написа:Може и да няма бараж. Ще следим лицензионната комисия какво ще каже.
Сега и аз я прочетох тази новина в сайта на „ .............“
... „Със спечелените три точки, Ботев завърши на второ място в крайното класиране на Източната "Б" група с актив от 51 точки. На 30-ти май (сряда) на стадион "Славия" ще се играе финалният бараж за определяне на последния отбор, който ще попълни състава на "А" група. Засега "канарите" ще играят в София срещу Спортист Своге, но преди това в понеделник има Изпълком на БФС, на който ще се обсъдят лицензите за сезон 2012/2013 година и съществува възможността Ботев да влезе без да играе бараж.“ ...
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Дано Своге влезнат ,не за друго ама ще станат много държавните отбори в А група.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
правете си сметката ако загубите на се връщаите в пловдив
[ще ви потрушим стадиона*
]дербито на пловдив е едно от наи великите в европа итрябва да го гледаме другата година 

- rump_shaker
- Контакти:
Предпочитам да идим и да изкъртим на баража а не после да има "вижтИ как цялто БФС бутало Ботев към елита..." и от сорта. Днес тея Сливен се разминаха с двуцифрен. А тия Своге не са по-добри от никой от наща група. Ще ги смелим!

Ей го този за това говоря, айде бегай бързо ве.......percival написа:Дано Своге влезнат ,не за друго ама ще станат много държавните отбори в А група.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Надявам се да победите, в "А" група трябват отбори като Ботев, а не някакви, дето им раздават билетите по предприятията, нямат история и играят срещу 96 набори.
- rump_shaker
- Контакти:
CHE написа:правете си сметката ако загубите на се връщаите в пловдив[ще ви потрушим стадиона*
]дербито на пловдив е едно от наи великите в европа итрябва да го гледаме другата година
Редактирай си мнението за да разберем какво искаш да кажеш. Аз лично не успях

Айде, последната стъпка преди А група, аз лично не мисля, че ще се разминете без бараж, защото така или иначе А група ще е 14 отбора и едва ли ще изхвърлят без лиценз повече от 2. Но мисля, че трябва да отнесете Своге с разлика, време е вече една от марките на българския футбол да се върне в А група.
Днес Етър се завърнаха в А група след дълго отсъствие,а другата сряда дано Ботев смажат тези смешници,за да го има догодина най-атрактивното дерби в родния шампионат 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти