Преговарят за стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Преговарят за стадион "Пловдив"

Мнениеот Fallen_Angel » 14 дек 2008 12:33

Meto_1912 написа:Аз викам първо да видим дали отбора ни ще тръгне най-накрая, пък след това да се мисли за стадион "Пловдив"

Мето, тук не си прав - стадион Пловдив е важен за Пловдив. Дори и Ботев да не изиграе един мач там, въпросът е принципен. Поне според мен.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 дек 2008 12:34

Дано най-после да стане нещо със ст."Пловдив"...Щото ми е гадно как един от най-хубавите стадиони се скапва,само защото "лапачите" не могат да се разберат... :evil:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 14 дек 2008 12:37

Fallen_Angel написа:
Meto_1912 написа:Аз викам първо да видим дали отбора ни ще тръгне най-накрая, пък след това да се мисли за стадион "Пловдив"

Мето, тук не си прав - стадион Пловдив е важен за Пловдив. Дори и Ботев да не изиграе един мач там, въпросът е принципен. Поне според мен.

Добре виж на какъв хал са и локото както е тръгнало ще си играем всички отбори там в "Б" група :D

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 14 дек 2008 12:40

Meto_1912 написа:
Fallen_Angel написа:

Добре виж на какъв хал са и локото както е тръгнало ще си играем всички отбори там в "Б" група :D

Както казвахме като малки - "Ха, на бас", че и в "Б" група пак ще има повече хора на дербитата между пловдивските отбори :)

Аз бях на последния мач на национална ганрнитура в Пловдив - нашите младежи срещу Уелс на стадион Ботев. За първи път тогава видях какво значи да се пръсне стадиона. Нямаше буферни сектори, нямаше клетки, агитката на Уелс беше просто отделена... Защо да не играе национала в Пловдив? Пловдив е на 1 час с кола разстояние за 40% от населението на България. :D

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 15 дек 2008 21:29

Аз бях на последния мач на национална ганрнитура в Пловдив - нашите младежи срещу Уелс на стадион Ботев. За първи път тогава видях какво значи да се пръсне стадиона. Нямаше буферни сектори, нямаше клетки, агитката на Уелс беше просто отделена... Защо да не играе национала в Пловдив? Пловдив е на 1 час с кола разстояние за 40% от населението на България. :D[/quote]

Мдам спомням си го този мач, но беше преди доста години.Аз също бях на него и ако не се лъжа имаше около 26000 зрители на мача, което си беше доста добра посещаемост за младежки отбор :)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 16 дек 2008 03:05

Ми то по принцип , като ремонтираха "Васил Левски " уж парите трябвало да дойдат и за 9ти септември , ама понеже не се изясни на кой е стадиона тогава нищо не стана . По ми е интересно какво стана с тия пари , заеби другото :lol:
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Върни се в “Ботев”