Отнемат лиценза на Ботев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отнемат лиценза на Ботев!!!
Говедо такова толкова си НЕнаясно със ситуацията че ми се реве - вземи си 'изтръгни keyboard-а' че дразниш. Искаш отговори на въпроси които са дискутирани милиони пъти. 100 бизнесмена се опитаха да го купят от селянина и не успяха... Оф кво ти се обяснявам изобщо -_-
rocknrolla написа:новото АД трябва да поеме задълженията на старото,а след като е толкова мощно новото АД,защо трябва да чака Христолов да фалира вместо веднага да купи отбора от него .Тук ще се намеси веднага някой друг умник и ще каже-ама Митю иска много пари за акциите-ами ще иска,нали Ботев е най-великият клуб в България и Митю фалира заради неблагоразумието си да го издържа,за което получи "любовта" на феновете.
Говедо нещастно, ти някви нови закони измисли!

- Alternative
- Контакти:
Аз предлагам да се концентрираме върху темата.Ще отнемат ли лиценза на Ботев,или не?

Alternative написа:Аз предлагам да се концентрираме върху темата.Ще отнемат ли лиценза на Ботев,или не?
Ако наистина 15 февруари, т.е. след 5 дни е ДАТАТА, не виждам как може да го оставят в А група... Дори да има митичните чужденци, трябват разрешения за работа или работни визи. не виждам и как ще се уреди с треньор. Трябват минимум 15 професионални щата.Общината просто не трябва да го допуска до стадиона. Има неплатени много пари на играчи, които са го осъдили и разтрогнали по вина на клуба. Надявам се кредиторите да са напреднали с несъстоятелността. След всичко казано дотук - А група би трябвало да е мираж...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Днес е крайният срок за плащане на задълженията към БФС