3latan написа:Той хвърли бомбата и заяви, че ще спре трансферите в ЦСКА. Причина за това са задължения на стойност 800 хил. лева, които червените трябва да погасят за трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. Христолов ще внесе писмо в БФС, с което ще изиска да му бъдат изплатени парите, ако не това ще му позволи да спре трансферите в армейския клуб. "Какво да крия, че от ЦСКА ми дължат 800 хил. лева? Не, ще го кажа и ще внеса документите, за да си изплатят задълженията. Няма да се поколебая да им спра трансферите, защото аз не съм им длъжен, а напротив - те на мен", каза Христолов
Това е поредната лъжа на този червей !Снощи разговарях с високопоставен служител на НАП,който ми каза,че освен имотите са запорирани и парите от тези трансфери.ЦСКА трябва да ги преведат на тях.
Уважаеми,журналисти! Престанете да търсите този патологичен лъжец за коментари защото така вредите на нас и на вашата медия!Печели, единствено христолов!
Toя червей ако можеше досега да спре трансфери и така да вземе пари, щеше да го е направил! Само той си вярва! Лошо е обаче, че пак се показва, мамицата му мръсна, пак изпълзя тая бряговска змия!