Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1
Аз само да вметна като Митко Събев имаше толкова пари, защо не направи никакъв ремонт по стадион "Черноморец". Който е толкова разрушен обрасъл и какво ли още не. Преди Черноморец даже го използваха за нещо като база играеха контроли там, правиха тренировки и пак си беше в същия вид. И да попитам феновете на Черноморец вие гордеете ли се с това, че играете на стадиона на градския ви съперник
Иначе нямам нищо против вас, даже картаго дори и не спомена, че гостуващите феновете, сред които е бил и той бяха изпратени с аплодисменти. А защо псувахме Колев ли, ами помислили си кой бие дузпите при вас и със сигурност това не е Стоян Колев. Защо той би дузпата ли, ами пусни си гугъл и ще видиш. И точно както казаха колегите до момента преди да вкара дузпата никой не го е псувал. А след това започна да прави жестове към публиката, след гола, ами кажи ми как да реагираме.

С Лудогорец играем
Абе кво стана с талисмана? Някой знае ли? Мислех си, че ще се поразходи в неделя.....
Пловдивчанинът написа:Аз само да вметна като Митко Събев имаше толкова пари, защо не направи никакъв ремонт по стадион "Черноморец". Който е толкова разрушен обрасъл и какво ли още не. Преди Черноморец даже го използваха за нещо като база играеха контроли там, правиха тренировки и пак си беше в същия вид. И да попитам феновете на Черноморец вие гордеете ли се с това, че играете на стадиона на градския ви съперникИначе нямам нищо против вас, даже картаго дори и не спомена, че гостуващите феновете, сред които е бил и той бяха изпратени с аплодисменти. А защо псувахме Колев ли, ами помислили си кой бие дузпите при вас и със сигурност това не е Стоян Колев. Защо той би дузпата ли, ами пусни си гугъл и ще видиш. И точно както казаха колегите до момента преди да вкара дузпата никой не го е псувал. А след това започна да прави жестове към публиката, след гола, ами кажи ми как да реагираме.
За аплодисментите сериозно ли го пишеш ? Аз чух само освиркване и показване на средни пръсти от публиката до нас. Ние си тръгнахме, когато вие си аплодирахте вашите футболисти...И с основание. Ако събитието, когато сме си тръгвали и аплодисментите са съвпаднали хич не съм убеден, че са били към нас, но знае ли човек ?

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
ntodorov написа:Пловдивчанинът написа:Аз само да вметна като Митко Събев имаше толкова пари, защо не направи никакъв ремонт по стадион "Черноморец". Който е толкова разрушен обрасъл и какво ли още не. Преди Черноморец даже го използваха за нещо като база играеха контроли там, правиха тренировки и пак си беше в същия вид. И да попитам феновете на Черноморец вие гордеете ли се с това, че играете на стадиона на градския ви съперникИначе нямам нищо против вас, даже картаго дори и не спомена, че гостуващите феновете, сред които е бил и той бяха изпратени с аплодисменти. А защо псувахме Колев ли, ами помислили си кой бие дузпите при вас и със сигурност това не е Стоян Колев. Защо той би дузпата ли, ами пусни си гугъл и ще видиш. И точно както казаха колегите до момента преди да вкара дузпата никой не го е псувал. А след това започна да прави жестове към публиката, след гола, ами кажи ми как да реагираме.
За аплодисментите сериозно ли го пишеш ? Аз чух само освиркване и показване на средни пръсти от публиката до нас. Ние си тръгнахме, когато вие си аплодирахте вашите футболисти...И с основание. Ако събитието, когато сме си тръгвали и аплодисментите са съвпаднали хич не съм убеден, че са били към нас, но знае ли човек ?![]()
...Мислете за Лудогорец вече - ние сме изпята песен. Що се касае за стадион Лазур. Вярваш ли, че желанието на феновете е такова ? Да играят точно там. За съжаление стадиона беше на Бургазлии, а сега е еднолична собственост на Събев, така, както навремето бившите партийни другари приватизираха заводите на дедите и родителите ви. За съжаление истината е такава, а лошото е, че нашите съграждани от Нефтохимик бъхтят по села и паланки, а вместо всички да си обединим усилията си пречим взаимно.
Човек аз бях в агитката към вас нямаше никакви псувни, пръсти и каквото и да било. Единствено имаше Стоян Колев и то след дузпата получи няколко псувни. Иначе получихте аплодисменти, когато напускахте стадиона с рейса ви изпратихме в рамките на феърплея. Не мога да разбера какво още може да се иска, с картаго вече се разбрахме на лично и си пожелахме успех за напред. И на теб ще пожелая същото, а именно да се класирате за Европа и да играете там, защото наистина сте симпатичен отбор.
Пловдивчанинът написа:Човек аз бях в агитката към вас нямаше никакви псувни, пръсти и каквото и да било. Единствено имаше Стоян Колев и то след дузпата получи няколко псувни. Иначе получихте аплодисменти, когато напускахте стадиона с рейса ви изпратихме в рамките на феърплея. Не мога да разбера какво още може да се иска, с картаго вече се разбрахме на лично и си пожелахме успех за напред. И на теб ще пожелая същото, а именно да се класирате за Европа и да играете там, защото наистина сте симпатичен отбор.
Хубави думи! Благодарско!
Отблагодаряваме се с едно клипче

Евала на агитката ви

[center]
[/center]

Хайде за "Черноморец" титлата, за "Ботев" - купата, а за другите - супата.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Международната федерация по футболна история и статистика (МФСИС) определи Черноморец като вторият най-добър тим в защита в Европа до момента.
http://***.eu/news144643.html

http://***.eu/news144643.html

Не натискайте ТУК!