Предстои нов празник на Колежа!Събота:Ботев Поморие 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Предстои нов празник на Колежа!Събота:Ботев посреща Поморие!

Мнениеот Tomata » 21 ное 2011 20:46

rump_shaker написа:
claudio написа:...

Това си е вечния проблем на човешката психика с предубедеността ни в нещо или в някого. Затова се постарах да гледам реално на нещата. Като отиграване в чисто техническо отношение Петьо отигра правилно нещата. Друг е въпроса че вратарят им също направи това и той излезна печелвиш. Ако си спомните Ерик Кабу е онзи си личеше че не е футболист. Дет се вика и стойката е важна във футбола.

Имам едни познат треньор в школата на Марица, заедно с един дядо брат на наша клубна легенда. И двамата са все още футболни функционери та всеки ден ги слушам само за футбол си говорят. Та тоя вика.... "Идват малките на проби. Гледам ги дали имат скорост, здравина и стойка на футболист, демек дали боравят правилно с краката и тялото си. От там всичко се учи..."

Петьо си личи че знае как се играе футбол. Друг е въпроса дали има дозата самочувствие и спортният шанс. Да не забравяме че е на 20 години само. А дотогава хората ще си повтарят кат стара латерна че за нищо не става със своята предубеденост и това е. Ами Данчо Христов. Все още има някой да каже че е некадърен, въпреки че според мен изнесе супер силен мач срещу Поморие.

Пепо си е играч та дрънка, има много футбол в него. А за Данчо, последните мачове впечатлява с борбеност, но центрирането му все още куца здраво. Явно Милен е успял да го мотивира, ще бъда най-щастливия ако в следващия сезон успее да докаже, че не съм бил прав за него.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 ное 2011 21:21

За центрирането мо спор няма. Това не го може. Но пък като халф-бек с тая борбеност наистина впечатлява.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 ное 2011 23:59

claudio написа:Наистина си личи , че има голям талант -загатва на моменти с пасове , центрирания и удар, но засега не виждам да го развива въобще!Според мен дори малко е страхлив от единоборства и се ,,скрива'' на моменти от мача!Дано да започне да развива потенциала си по- начин , по-който ще е полезен за отбора , но си мисля , че много неоправдано засега се ползва със статута на ,,любимец '' и галеник!

Не грабвам, ами подкрепям :!:

Върни се в “Ботев”