rump_shaker написа:claudio написа:...
Това си е вечния проблем на човешката психика с предубедеността ни в нещо или в някого. Затова се постарах да гледам реално на нещата. Като отиграване в чисто техническо отношение Петьо отигра правилно нещата. Друг е въпроса че вратарят им също направи това и той излезна печелвиш. Ако си спомните Ерик Кабу е онзи си личеше че не е футболист. Дет се вика и стойката е важна във футбола.
Имам едни познат треньор в школата на Марица, заедно с един дядо брат на наша клубна легенда. И двамата са все още футболни функционери та всеки ден ги слушам само за футбол си говорят. Та тоя вика.... "Идват малките на проби. Гледам ги дали имат скорост, здравина и стойка на футболист, демек дали боравят правилно с краката и тялото си. От там всичко се учи..."
Петьо си личи че знае как се играе футбол. Друг е въпроса дали има дозата самочувствие и спортният шанс. Да не забравяме че е на 20 години само. А дотогава хората ще си повтарят кат стара латерна че за нищо не става със своята предубеденост и това е. Ами Данчо Христов. Все още има някой да каже че е некадърен, въпреки че според мен изнесе супер силен мач срещу Поморие.
Пепо си е играч та дрънка, има много футбол в него. А за Данчо, последните мачове впечатлява с борбеност, но центрирането му все още куца здраво. Явно Милен е успял да го мотивира, ще бъда най-щастливия ако в следващия сезон успее да докаже, че не съм бил прав за него.