rump_shaker написа:Месершмит написа:Аре само да не ми хвалите тоя глупендър Дънди, няма друг идиот като него, в три поредни мача с циганите си вади червен картон и ни закопава, няма друго такова тъпо същество.
Стига сме връщали неудачници в отбора.
Разбира се решението си е на Хубчев, той си решава но за мен Дънди няма място в отбора.
Ай си запазиш острите думи за себе си. Лично за тия три картона мога ти кажа колко го болеше Дънди. И те са защото прегоря в играта защото обича Ботев, а не щото е глупак и незнае как да играе. Да не започваме че някои от картоните му бяха пресилени.
Дънди беше капитан на всичките юношески формации в които е бил, беше капитан дори и в някои от националните гарнитури в които игра, беше капитан на Ботев, дори записа 2 мача за националния отбор и ще ми кажеш че това е некадърен играч.
Колкото и да харесвам Гуджев, беше ми един от любимците за миналият сезон, но ти гаранитирам че Васко нито до капитан ще стигне, нито до национала. Всъщност може бас да вържем.
Дънди е играч със смачкана психика и манталитет, футболист без никакви игрови качества, кажи ми дрибъл ли има, удар ли има, пас ли има.
Заедно със Стълба мястото им е на трибуна Изток, за това стават иначе за никакъв чеп не стават като играчи. И двамата са едни от символите на селската епоха, носили капитанската лента във времена дето който не ни е хващал, той не ни е е..л. Иначе не оспорвам любовта им към Ботев, затова казвам, че мястото им е на трибуна Изток но не и на терена.