Ботев - Несебър 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Ботев - Несебър 1:0 (FT)

Мнениеот Месершмит » 08 авг 2011 18:08

rump_shaker написа:
Месершмит написа:Аре само да не ми хвалите тоя глупендър Дънди, няма друг идиот като него, в три поредни мача с циганите си вади червен картон и ни закопава, няма друго такова тъпо същество.
Стига сме връщали неудачници в отбора.
Разбира се решението си е на Хубчев, той си решава но за мен Дънди няма място в отбора.

Ай си запазиш острите думи за себе си. Лично за тия три картона мога ти кажа колко го болеше Дънди. И те са защото прегоря в играта защото обича Ботев, а не щото е глупак и незнае как да играе. Да не започваме че някои от картоните му бяха пресилени.

Дънди беше капитан на всичките юношески формации в които е бил, беше капитан дори и в някои от националните гарнитури в които игра, беше капитан на Ботев, дори записа 2 мача за националния отбор и ще ми кажеш че това е некадърен играч.

Колкото и да харесвам Гуджев, беше ми един от любимците за миналият сезон, но ти гаранитирам че Васко нито до капитан ще стигне, нито до национала. Всъщност може бас да вържем.

Дънди е играч със смачкана психика и манталитет, футболист без никакви игрови качества, кажи ми дрибъл ли има, удар ли има, пас ли има.
Заедно със Стълба мястото им е на трибуна Изток, за това стават иначе за никакъв чеп не стават като играчи. И двамата са едни от символите на селската епоха, носили капитанската лента във времена дето който не ни е хващал, той не ни е е..л. Иначе не оспорвам любовта им към Ботев, затова казвам, че мястото им е на трибуна Изток но не и на терена.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 авг 2011 20:04

Месер стига ве майна. Къв дрибъл кви пет лева. Дъндера е защитник. Като изключим че е играл при селската ера и махаме този период от капитанството му, отговори ми на следният въпрос:

Как е минал през абсолютно всички национални гарнитури като титуляр, в някой от тях е бил капитан, ако е футболист без качества. След като всички треньори които разбират повече от теб футбол са сметнали че има защо да го пускат, надали ти ще си човека който да казваш твърдо и крайно че той е некадърник! Това че ти не го харесваш е друга тема на разговор.

В добавка ще ти кажа, че футбола не е дрибъл и удар. Има Пласиране, щпагат, концентрация, все наща които са важни за защитник. Ако за теб добрия играч е тоя дето прескача топката покрай тъча и се прави на пеле и марадона значи не разбираш от футбол. Лимона е типичен пример за играч който има невероятен удар, пас и физика и в същото време може да те докара до нервна криза? Това ли е перфектният футболист?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 08 авг 2011 21:26

Rump_shaker няма смисъл да спорим, току що прочетох, че Дънди е подписал договор с нашия отбор, така че единственото, което мога да му пожелая е успех с жълто-черната фланелка.
От тук нататък Хубчев решава дали ще играе и на кой пост ще играе. ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 авг 2011 18:05

Месершмит написа:Rump_shaker няма смисъл да спорим, току що прочетох, че Дънди е подписал договор с нашия отбор, така че единственото, което мога да му пожелая е успех с жълто-черната фланелка.

deal. Ай наздраве и победа в събота!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 09 авг 2011 21:09

rump_shaker написа:
Месершмит написа:Rump_shaker няма смисъл да спорим, току що прочетох, че Дънди е подписал договор с нашия отбор, така че единственото, което мога да му пожелая е успех с жълто-черната фланелка.

deal. Ай наздраве и победа в събота!

Наздраве, а в събота всички мощно в Добрич. ;)

Върни се в “Ботев”