Ботев Пловдив - Спартак Плевен 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ботев Пловдив - Спартак Плевен 2:1 (FT)

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 юли 2011 12:43

Дузпата ми се вижда съвсем истинска.Нашето момче посегна за топката ,но не успя да играе с нея и футболиста на Спартак логично падна.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 юли 2011 13:07

Аз пък мисля че игра с топката, на забаване кадър се вижда как точно в нашия човек топката се отклонява.... Все тая. Важното е да се избистри титулярни състав.

Според мен проблема в защита изобщо не е в самите защитници. Като качества всеки е добър. Порблема е че в цялата халфова линия имаме един опорен халф в Лицето на Гуджев. Всички други са супер офанзивни играчи освен Манчев, и е нормално да пестят сили в защита. Според мен повечко активност в средата на терена ще стабилизира и защитата. Ще видим. Хубчев си знае работата и ще изчисти проблемите според мен
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 19 юли 2011 11:28

В крайна сметка в официалните мачове ще излизаме с 11 футболисти и те ще играят 90 мин., а не 45 и после други 11 да ги сменят. Това ще доведе и до увеличаване на КПД-то с поне 250%. Гледах внимателно и трите контроли и смятам, че няма да е голяма изненада като обърнем Добруджа първия мач с 5-6 гола като гост.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”