Ботев - Гълъбово, сряда, 18 май

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Re: Ботев - Гълъбово, сряда, 18 май

Мнениеот карлито » 17 май 2011 16:28

Abbiati написа:абе стига сте се филмирали за Тошко... темата е за мача в сряда!!!

През оная ми е за мача в сряда-ще се изтърпи още малко.Да няма после ама кво стана....
И не ми разправяй за филмиране защото нещата никак НЕ са ясни.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 17 май 2011 20:44

карлито написа:
Abbiati написа:абе стига сте се филмирали за Тошко... темата е за мача в сряда!!!

През оная ми е за мача в сряда-ще се изтърпи още малко.Да няма после ама кво стана....

Бъди спокоен... ;)

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 17 май 2011 22:37

stanislav89 написа:
карлито написа:

Бъди спокоен... ;)

Надявам се да си прав но нали се сещаш кво става като зашумят парите.........
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 18 май 2011 08:35

А ти нали се сещаш че при нас шумят парите в момента?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 18 май 2011 20:27

Много слаба и безотговорна игра на целия отбор днес. Определено най-слабият ни мач през сезона. Лежерно, безидейно, мързеливо. Всички звена бяха много зле - защита, халфове, нападение. Може би донякъде Илия Николов бе на ниво и на няколко пъти прояви рефлекс, за да се разминем със срамно равенство като домакини на Гълъбово. Гостите усетиха настроението на нашите футболисти и си повярваха, което за малко не доведе до изравняване. Коце Видолов мисля, че трябваше да предприеме нещо, за да събуди отбора през 2-то полувреме, но нито веднъж не стана от скамейката. Смените не успяха да преобърнат настроението особено. Не знам по каква причина не игра Тимонов, но може би и неговото отсъствие повлия. В последно време той се превърна в нещо като лидер на отбора и дърпаше всички напред. Ясно е, че нито резултатът, нито точките от този мач имат някакво значение, но мен лично ме подразни отношението към мача на всички - футболисти, треньорски щаб... Не може да сме се запътили към професионалния футбол, с големи амбиции, а подходът и отношението към мача да са толкова аматьорски.

Ние, като публика също търпим голяма критика. Само 1 415 човека днес. Работният ден не е оправдание - мачът беше от 18 ч., а времето беше прекрасно. Не е оправдание и това, че няма интрига в първенството. Ние трябва да ходим независимо дали има интрига и независимо срещу кой играем. Ние ходим да гледаме Ботев и да подкрепяме Ботев.

За първи път, от началото на сезона си тръгвам разочарован от стадиона и се надявам това да не ми се случва скоро пак.

Интересен факт е, че на трибуните се появи Енрико Пичони. Беше с Велизар, който явно го беше довел, за да му покаже възродената жълто-черна магия, но това беше възможно най-неподходящият мач. Както се казва - изложихме се пред чужденците.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 18 май 2011 22:43

Наистина, много слаба и безотговорна игра на целия отбор. Единственият който се представи добре беше Илия Николов.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 19 май 2011 09:10

Ужас майна ужас :evil: другия път 500 души ако има ще е късмет с тая игра.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 19 май 2011 12:19

Съгласен съм с последните 2 мнения! Безобразие!

Върни се в “Ботев”