botev23 написа:bai hoi написа:gargamel написа:Повечето фенове на Левски явно подкрепят случилото се.Да са живи и здрави,щом смятат,че няма за какво да се срамуват и си мислят,че това,което е станало,подхожда на името на патрона им и на най-великият им футболист-бивш играч на същия този "омразен" Ботев!
Ботев не ми е омразен отбор,предполагам и на голяма част от останалите фенове на Левски не е ,на мен лично ми бяха неприятни през "брокерския период" и преди това по време на соца,когато бяха АФД Тракия/основно заради това че добрите им футболисти отиваха в ЦСКА/,иначе ги уважавам като достоен противник и за мен са третия по значимост отбор в България.
Еми то май само по времето на гнидата сме ти били симпатични?
Тогава бяхме симпатични на всички - и защо не - отбор без никакво лоби в БФС, което спокойно могат да бият (ако се наложи и със съдията, няма кой да им каже копче), едновременно с това се избиват комплекси, че мачкаш един от кръвните си врагове, а същевременно същият отбор е удобен източник на безплатни таланти. Само гледай след 2-3 години, когато се завърнем на мястото си, каква помия ще има от всички посоки към нас. То и сега можеш да я видиш, само че е насочена към Литекс. Нека, още 2 години ловчанлии да ги мачкат и унижават, а след това да поемем ние щафетата

И така, максимално дълъг период без шопски шампиони - МЕЧТА!
Иначе bai hoi, и на мен ми бяхте много симпатични миналия сезон, особено есента когато бяхте трагични. И в Португалия ми бяхте симпатични, особено 5ков

И сега сте ми симпатични как всеки втори провинциален отбор ви прави смешни. Само не сте ми приятни когато сте шампиони