Фен тема за Йордан Минев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

smith12

Re: Минев:Побързах да разтрогна с ЦСКА за да дойда в Ботев...

Мнениеот smith12 » 02 мар 2011 20:17

емо73канар написа:п.п.По темата ще кажа само едно,прекалено много са тези 31 години,съжалявам но това е истината. :oops: :oops: :oops:

Санети е на 40 години и играе на същата позиция в Интер.в сравнение с него Минев е като невръстен юноша с свойте 31 години.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 03 мар 2011 06:01

Шврнц Тпрунков написа:
SuperSpurs написа:Хе харесвам нито ЦСКА нито Ботев, но ми направи адски добро впеатление факта, че феновете и на двата отбора пожелават успех на Минев. Аз също му го пожелавам. В крайна сметка защо напусна ЦСКА? Струваше ми се, че е титуляр и играта му върви.

- Ще успееш ли да станеш истински цесекар, след като с този гол влезе в историята на дербито, а и в сърцата на феновете?
- Всички знаят, че съм ботевист, но ЦСКА също заема подобаващо място в сърцето ми. все пак това е отборът, който ми даде хляб.

http://football.sportal.bg/news.php?news=290279

Защото за някои хора е важно да играят, да играят добре и да го правят пред хора, които ги оценяват. След като ЦСКА няма да разчитат на него, Минев е предпочел да се върне там, от където тръгна, при публиката, която го обича, както някой ден и Апостол Попов ще направи, както всеки един наш играч, усетил любовта на феновете, ще направи или най-малкото ще мечтае за това.

според мен Апостол никога няма да се върне в Ботев.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 мар 2011 07:22

готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо ;)))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..

Готин ще викаш...., ай да не ти казвам на кой.
ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо
Това на нас ли го казваш??Абе, деца ,осъзнайте се какво пишете бе !
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 03 мар 2011 08:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 мар 2011 07:31

PLOVDIV PEE 1912 написа:
готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо ;)))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..

Готин ще викаш...., ай да не ти казвам на кой.
ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо
Това на нас ли казваш??Абе, деца ,осъзнайте се какво пишете бе !

Явно не могат да се осъзнаят, че онзи "брашнян чувал", в който се беше превърнал нашия любим отбор, остана в миналото. А и не ги виня - първо, 11 години систематично унищожаване, второ - тотално зомбиране с два отбора по всички вестници и сайтове... Няма смисъл да им отговаряш, защото те нямат ни най-малка идея какво е Ботев за българския футбол, какво се случва в момента и какви са ни целите и възможностите.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 03 мар 2011 09:43

Добре Дошъл ДАНЧООООООООООООООООООО!!!Няма кво да говорим един от най качествените футболисти които са играли при нас за последните 10 год.И не само при нас.Сигурен съм че ще свърши много работа както съм сигурен че Цска по добър от него на тоя пост нямат.Много ме кефи оста на преминаване-Цска-БОТЕВ-свиквайте с тоя модел щото тва е което ви чака :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Една молба имам към модераторите-може ли да се изкарат мненията преди започването на първенството миналата година в които ни се обясняваше колко трудно и невъзможно ще е да успеем да направим това което направихме и които много приличат на тези които пак ни обясняват колко трудно и невъзможно ще е за нас да направим това което ще направим следващата :mrgreen: И по следващата.И по следващата.И по следващата.....................Не за друго жал ми е за хорицата може би ако знаят какви глупости са писали тяхни колеги в миналото ще успеят да се предпазят от същата грешка в настоящето :mrgreen:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 мар 2011 12:18

"Минев:Побързах да разтрогна с ЦСКА за да дойда в Ботев..."

Нека всеки, който още не е разбрал какво значи Ботев да препрочете горния ред и да го осмисли.

Добре дошъл отново! Имаш качествата да бъдеш водеща фигура в шампионския тим на Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 03 мар 2011 15:16

super novina!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 мар 2011 21:29

emi_loko_plovdiv_usa написа:
Шврнц Тпрунков написа:
SuperSpurs написа:Хе харесвам нито ЦСКА нито Ботев, но ми направи адски добро впеатление факта, че феновете и на двата отбора пожелават успех на Минев. Аз също му го пожелавам. В крайна сметка защо напусна ЦСКА? Струваше ми се, че е титуляр и играта му върви.

- Ще успееш ли да станеш истински цесекар, след като с този гол влезе в историята на дербито, а и в сърцата на феновете?
- Всички знаят, че съм ботевист, но ЦСКА също заема подобаващо място в сърцето ми. все пак това е отборът, който ми даде хляб.

http://football.sportal.bg/news.php?news=290279

Защото за някои хора е важно да играят, да играят добре и да го правят пред хора, които ги оценяват. След като ЦСКА няма да разчитат на него, Минев е предпочел да се върне там, от където тръгна, при публиката, която го обича, както някой ден и Апостол Попов ще направи, както всеки един наш играч, усетил любовта на феновете, ще направи или най-малкото ще мечтае за това.

според мен Апостол никога няма да се върне в Ботев.

Във футбола няма "никога" и "завинаги"
[offtopic]според мен ще е добре да редуцираш любимите си отбори до 2-3 :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 мар 2011 22:08

ilian12 написа:"Минев:Побързах да разтрогна с ЦСКА за да дойда в Ботев..."

Нека всеки, който още не е разбрал какво значи Ботев да препрочете горния ред и да го осмисли.

Добре дошъл отново! Имаш качествата да бъдеш водеща фигура в шампионския тим на Ботев.

Малко хора осзънават какво значи изобщо Ботев, не само за нас ботевситите, ами изобщо за българският футбол. За разлика от много други отбори, ботевистите, били те футболисти или фенове, винаги си остават ботевсити. Едва шепа хора, предимно пловдивчани знаят това. Оди обяснявай на останалта част от България ;)

Аз лично, като пловдивчанин се чувствам изключително горд именно с тази ни черта. Ботевистите и Локомотивците, та ако щеш и Спартаклиите цял живот са си такива.... така е и при футбиолистите. :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 04 мар 2011 02:59

LUDAKIS написа:готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо ;)))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..

Кво ще стане, бе, гувядо - баба Ванга ли си, че да знаеш? Щом толкова разбираш, пиши на лични резултатите от идния кръг и по-специално сподели къв ще го дърви любимия ти ле'ски със софийския вагон :lol: Изобщо гледам тук някакви доста дебилни коментари, как другият сезон щяло да ни бъде трудно, как тва, как - онова ......... имам странното чувство, че на доста хора тук футболът им е твърде слабо познат :mrgreen:

И вземи си прередуцирай малко любимите отбори, майна, че сигурно сам не съзнаваш колко е смешно - Ботев и Левски на едно :geek:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Върни се в “Ботев”