емо73канар написа:п.п.По темата ще кажа само едно,прекалено много са тези 31 години,съжалявам но това е истината.![]()
![]()
Санети е на 40 години и играе на същата позиция в Интер.в сравнение с него Минев е като невръстен юноша с свойте 31 години.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
емо73канар написа:п.п.По темата ще кажа само едно,прекалено много са тези 31 години,съжалявам но това е истината.![]()
![]()
Шврнц Тпрунков написа:SuperSpurs написа:Хе харесвам нито ЦСКА нито Ботев, но ми направи адски добро впеатление факта, че феновете и на двата отбора пожелават успех на Минев. Аз също му го пожелавам. В крайна сметка защо напусна ЦСКА? Струваше ми се, че е титуляр и играта му върви.- Ще успееш ли да станеш истински цесекар, след като с този гол влезе в историята на дербито, а и в сърцата на феновете?
- Всички знаят, че съм ботевист, но ЦСКА също заема подобаващо място в сърцето ми. все пак това е отборът, който ми даде хляб.
http://football.sportal.bg/news.php?news=290279
Защото за някои хора е важно да играят, да играят добре и да го правят пред хора, които ги оценяват. След като ЦСКА няма да разчитат на него, Минев е предпочел да се върне там, от където тръгна, при публиката, която го обича, както някой ден и Апостол Попов ще направи, както всеки един наш играч, усетил любовта на феновете, ще направи или най-малкото ще мечтае за това.
готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..
Това на нас ли го казваш??Абе, деца ,осъзнайте се какво пишете бе !ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо
PLOVDIV PEE 1912 написа:готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..
Готин ще викаш...., ай да не ти казвам на кой.Това на нас ли казваш??Абе, деца ,осъзнайте се какво пишете бе !ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо
emi_loko_plovdiv_usa написа:Шврнц Тпрунков написа:SuperSpurs написа:Хе харесвам нито ЦСКА нито Ботев, но ми направи адски добро впеатление факта, че феновете и на двата отбора пожелават успех на Минев. Аз също му го пожелавам. В крайна сметка защо напусна ЦСКА? Струваше ми се, че е титуляр и играта му върви.- Ще успееш ли да станеш истински цесекар, след като с този гол влезе в историята на дербито, а и в сърцата на феновете?
- Всички знаят, че съм ботевист, но ЦСКА също заема подобаващо място в сърцето ми. все пак това е отборът, който ми даде хляб.
http://football.sportal.bg/news.php?news=290279
Защото за някои хора е важно да играят, да играят добре и да го правят пред хора, които ги оценяват. След като ЦСКА няма да разчитат на него, Минев е предпочел да се върне там, от където тръгна, при публиката, която го обича, както някой ден и Апостол Попов ще направи, както всеки един наш играч, усетил любовта на феновете, ще направи или най-малкото ще мечтае за това.
според мен Апостол никога няма да се върне в Ботев.
ilian12 написа:"Минев:Побързах да разтрогна с ЦСКА за да дойда в Ботев..."
Нека всеки, който още не е разбрал какво значи Ботев да препрочете горния ред и да го осмисли.
Добре дошъл отново! Имаш качествата да бъдеш водеща фигура в шампионския тим на Ботев.
LUDAKIS написа:готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта