Ботев прекрачи още едно стъпало за Купата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев прекрачи още едно стъпало за Купата
Според мен е безумие от страна на тези отборчета, които не могат да осигурят охраната на мача, да започват да търсят други стадиони в Пловдив, но не и да се съгласят да се играе на Колежа... В крайна сметка, ако не могат да организират мача, идват на нашия стадион и толкова! какъв е смисълът да играем на Марица примерно, като пак ще сме си в Пловдив и ще бъдем натъпкани като сардели? За лаута изобщо не коментирам - тва не е вариант!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Abbiati написа:Според мен е безумие от страна на тези отборчета, които не могат да осигурят охраната на мача, да започват да търсят други стадиони в Пловдив, но не и да се съгласят да се играе на Колежа... В крайна сметка, ако не могат да организират мача, идват на нашия стадион и толкова! какъв е смисълът да играем на Марица примерно, като пак ще сме си в Пловдив и ще бъдем натъпкани като сардели? За лаута изобщо не коментирам - тва не е вариант!
Предложили са Лайнута, защото са се надявали да имат подкрепа от малцинствата, предполагам.

NikeBG написа:Abbiati написа:Според мен е безумие от страна на тези отборчета, които не могат да осигурят охраната на мача, да започват да търсят други стадиони в Пловдив, но не и да се съгласят да се играе на Колежа... В крайна сметка, ако не могат да организират мача, идват на нашия стадион и толкова! какъв е смисълът да играем на Марица примерно, като пак ще сме си в Пловдив и ще бъдем натъпкани като сардели? За лаута изобщо не коментирам - тва не е вариант!
Предложили са Лайнута, защото са се надявали да имат подкрепа от малцинствата, предполагам.
А може просто да са си "локомангали" както те самите си ги наричат!