Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Още утре 

Old_death написа:анто маина написа:Old_death написа:TristaNNN написа:Ти къде го чукаш, то къде се пука - пак изгонени, пак онеправдани, пак завери, врагове и т.н.Ти му казваш, че в тая тема има малко повече свобода и е тъпо да се сърди, че е отворена, ама оно си знае да ревунка.
Ако от това ще ти стане по-леко на душицата, и мене са ме го гонили от червения тогава подфорум с коментар - Системни провокации, системно нарушаване на правилата, и незнамкакво си още системно.
Наказван ли си с три години бан?
А наказван ли си за докладвано мнение?" Системни провокации."
И за обиди към потребители, обсъждане на решения на модераторите, провокативен подпис и още за каквото се сетиш. Хайде да спрем темата, защото онбашията пак ще ни вдигне на трупчета!
Приознавачи клети, отговарям ви аз благородно:
- Не съм бил наказван за три години, защото с мненията и поведението си не съм заслужавал подобно наказание.
- Наказван съм за докладвано мнение, защото е ... "докладвано" от няколко прип.... ааа, пардон, човека.
- Разбира се, че съм наказван за обиди към потребители. На подписа ми нищо му няма, защото е цитат на един от вашите, а хуморът не е престъпление. Решения на модераторите обсъждам с тях на лично илиги споменавам шеговито в спам темите, а "каквото се сетиш" е нарушение, което не разбирам, защото не знам какво ти се върти в оранжевата главицата, обсебена от врагове, завери и пропаганда.
Офтопик:
Наказвал съм ви , и пак ще ви наказвам

Призовавам козирката в сектор А в Подуене никога да не се завършва! Нека слънчо да им напича празните глави:) За назидание на пеевски, китин, крадци,убийци и всякакви гнусни личности.
шивача написа:Наказвал съм ви , и пак ще ви наказвам![]()
![]()
Действай смело. Благодарение на толкова акъл и усилия този форум е станал последна грижа на всички. Вече като гледам пишещите в него се броят на пръстите на ръцете. Още малко усилия от твоя страна и сам ще си пишеш и сам ще си отговаряш. Може и да се самонаказваш.

- анто маина
- Контакти:
TristaNNN написа:Old_death написа:анто маина написа:Old_death написа:TristaNNN написа:Ти къде го чукаш, то къде се пука - пак изгонени, пак онеправдани, пак завери, врагове и т.н.Ти му казваш, че в тая тема има малко повече свобода и е тъпо да се сърди, че е отворена, ама оно си знае да ревунка.
Ако от това ще ти стане по-леко на душицата, и мене са ме го гонили от червения тогава подфорум с коментар - Системни провокации, системно нарушаване на правилата, и незнамкакво си още системно.
Наказван ли си с три години бан?
А наказван ли си за докладвано мнение?" Системни провокации."
И за обиди към потребители, обсъждане на решения на модераторите, провокативен подпис и още за каквото се сетиш. Хайде да спрем темата, защото онбашията пак ще ни вдигне на трупчета!
Приознавачи клети, отговарям ви аз благородно:
- Не съм бил наказван за три години, защото с мненията и поведението си не съм заслужавал подобно наказание.
- Наказван съм за докладвано мнение, защото е ... "докладвано" от няколко прип.... ааа, пардон, човека.
- Разбира се, че съм наказван за обиди към потребители. На подписа ми нищо му няма, защото е цитат на един от вашите, а хуморът не е престъпление. Решения на модераторите обсъждам с тях на лично илиги споменавам шеговито в спам темите, а "каквото се сетиш" е нарушение, което не разбирам, защото не знам какво ти се върти в оранжевата главицата, обсебена от врагове, завери и пропаганда.
Не съм се изразил правилно,извинявам се.
Наказван съм ,за докладвано от мен мнение,един месец.И пишеше "системни провокации",което беше странно.Как докладваш и провокираш ?
alexdb написа:шивача написа:Наказвал съм ви , и пак ще ви наказвам![]()
![]()
Действай смело. Благодарение на толкова акъл и усилия този форум е станал последна грижа на всички. Вече като гледам пишещите в него се броят на пръстите на ръцете. Още малко усилия от твоя страна и сам ще си пишеш и сам ще си отговаряш. Може и да се самонаказваш.![]()
![]()
На теб НИКОГА не съм ти слагал бан! Обидно ми е

Призовавам козирката в сектор А в Подуене никога да не се завършва! Нека слънчо да им напича празните глави:) За назидание на пеевски, китин, крадци,убийци и всякакви гнусни личности.
bubka написа:А аз досега си мислех, че няма по-тежки случаи от realno в този форум, ама човекът с колажите малко по-нагоре ме е опровергал.
Има, но не можете да се видите отстрани колко сте жалки с новата си оранжева любов, преди това затриването на живия ЦСКА флиртувайки с Ганчев и неговия преименуван Литекс.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- delqnski47
- Контакти:
Всички тук имате привилегия да пишете благодарение на Мен поради простата причина че не съм ви баннал перманентно

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.