Има един двама комплексари но не могат с глупостите си да развалят всеобщата радост! Даже и филипинките бяха за България. И на финала очаквам повече български знамена по трибуните.
А стигнеш ли до полуфинал трябва да дадеш всичко от себе си да го вземеш щото на финала всичко е възможно.
Въпреки грешките, нашите момчета успяха!
Браво и утре пак да бият!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Страхотна България, страхотен отбор и колектив! Прекрасна работа на Джанлоренцзо Бленджини и целият треньорски екип! Надявам се на финала да играем освободено и този отбор да покаже най-доброто от себе си, пък ако имаме и малко спортен шанс, да се окичим със златото!
MASTER_COOL написа:Срам и Позор е темата.
Щом в такива моменти не можем да се обединим, вместо това всеки си вади чепа да си го мери. Безобразна комплексарщина!
Истината е такава, каквато е, а не каквато ни се иска - примерът със САЩ е абсолютно релевантен, още помним дитирамбите колко велик е кюрдъ, щото станал голмайстор от дузпи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
4x4 написа:Има един двама комплексари но не могат с глупостите си да развалят всеобщата радост! Даже и филипинките бяха за България. И на финала очаквам повече български знамена по трибуните.
А стигнеш ли до полуфинал трябва да дадеш всичко от себе си да го вземеш щото на финала всичко е възможно.
Въпреки грешките, нашите момчета успяха!
Браво и утре пак да бият!
Поредният припок - дори не знаеш, че въпросните Филипинки са там, щото на изток имат такъв манталитет и е въпрос на чест да имат агитка и на двата отбора. Убеден съм, че 99% от тях дори не знаят къде е България и са като ромци на митинг на копейкин
Имаше някога един лаф - оттук до Филипините: само сините
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Като толкова толкова търсите закачка, то Гонзо когато каза, че след две години България ще е на друго ниво явно е останал неразбран, защото е визирал волейбола.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Като толкова толкова търсите закачка, то Гонзо когато каза, че след две години България ще е на друго ниво явно е останал неразбран, защото е визирал волейбола.
Факт ;)
Непринуден написа:
Поздравления за българския волейбол!
Единственият отборен спорт, който оцеля и продължава да ни радва.
Признавам си, че от Олимпиадата в Лондон не съм се вълнувал толкова на мач на национален отбор по какъвто и да е спорт.
Единственият отборен спорт, който оцеля и продължава да ни радва.
Признавам си, че от Олимпиадата в Лондон не съм се вълнувал толкова на мач на национален отбор по какъвто и да е спорт.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Наздраве на всички!
Включително и на избиващите у форума комплекси :-)
Никой днес не може да ми развали кефа
Включително и на избиващите у форума комплекси :-)
Никой днес не може да ми развали кефа
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Ventsi1999 написа:“Владо Николов: В този отбор има 7 левскари!”
Паметник за Гриша Ганчев
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.