Атанас Чипилов подписа с Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Атанас Чипилов подписа с Берое
Атанас Чипилов е първото ново попълнение на Берое. Играчът, който играе като централен нападател или дясно крило днес подписа 2-годишен договор с Берое след като се разбра с шефовете на тима.
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Атанас Чипилов подписа с берое.
което значи че Тодор Христов почти сиг ще премине в Левски : )

Офтопик:
За Чипилов не се ли писа, че Левски искат да си го връщат, явно е било журналистически слух 

Което значи че Левски ще се прецакат защото според мен Ат.Чепилов и по-добър флангови играч от Христов !!!
- bekono
- Контакти:
Pichichi написа:Което значи че Левски ще се прецакат защото според мен Ат.Чепилов и по-добър флангови играч от Христов !!!
И аз съм на това мнение, но щом ще ходи в Левски ми е все едно.
Иначе успех на Чипилов с екипа на Берое.

bekono написа:Pichichi написа:Което значи че Левски ще се прецакат защото според мен Ат.Чепилов и по-добър флангови играч от Христов !!!
И аз съм на това мнение, но щом ще ходи в Левски ми е все едно.
това е добре известно на Гонзиньо.... но той иска да се докаже какъв велик треньор е и да стане шампион с по-слаби играчи

Вие добре ли сте Чипилов е пълно дърво в Монтан горе долу направи нещо, но няма да може да замени Тодор Христов. Христов за първи път игра в "А" група тоя сезон и направи чудесен сезон и сега даже в Левски отива.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Чипилов не е лош играч. Мисля че ще ви свърши добра работа.
Успех от Пловдив!
Успех от Пловдив!

ogrizko написа:това е добре известно на Гонзиньо.... но той иска да се докаже какъв велик треньор е и да стане шампион с по-слаби играчи![]()
Е, ако беше така, щеше да иска да вземе някой от Черно море

L_Messi написа:ogrizko написа:това е добре известно на Гонзиньо.... но той иска да се докаже какъв велик треньор е и да стане шампион с по-слаби играчи![]()
Е, ако беше така, щеше да иска да вземе някой от Черно море
Именно.... нашите футболисти са прекалено добри за Левски според Гонзиньо, затова предпочита да взема по-слаби футболисти и като стане шампион с тях, ще изпъкне като мноо голям треньор разбираш ли....