Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Препоръчайте някое заведение в Стара Загора, където има ДИЕМА СПОРТ и може да се гледа мача.
bsz1916 написа:НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Препоръчайте някое заведение в Стара Загора, където има ДИЕМА СПОРТ и може да се гледа мача.
" Бялата кьща " - ул . Отец Паисий " 101 ( близо е до Телевизионния сервиз ).
G_I_G написа:Не знам , ама един път се излъгах да гледам мач на Берое по Диема спорт в едно умряло барче, дето вони на долнопробие, пияници и алкохол от пътя още, точно до един Еврофутбол, до Била , дето я затвориха на Хр. Ботев. Викам чакай малко да погледам, щото бях на път по работа и да си отивам после в нас на полувремето да го доизгледам. Поръчах си една бира. Пия си бирата спокойно и без нищо да правя някъв дърт и тъп селяк дойде и взе да се заяжда с мене, явно беше познат на тия собсвениците, барчето беше почти пълно. Изпих си бирата и се махнах от там, не знам как го изтърпях тоя педал, може би щото имаше хора вътре и вънка в барчето и не исках да се излагам.
Ей такива педали като ги шибат и после реват, че младите не ставали за нищо и тем подобни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта