ЧРД на Мартин Камбуров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЧРД на Мартин Камбуров
ЧРД,ГОЛМАЙСТОРЕ.Жив и здрав.Успех както в живота така и на терена.
Re: ЧРД на Мартин Камбуров
Жив и здрав. И още много мачове да продаде
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Captain Stottlemeyer
Да е жив и здрав! Нападател, който е вкарал толкова много голове (за съжаление
) на любимия ти отбор, заслужава уважение и респект!
А ако всички млади футболни таланти в България взимаха пример от него (имам предвид дисциплината и спазването на режим, довели до спортното му дълголетие), сега нашият национален отбор нямаше да води люти битки за четвъртото място в своите квалификационни групи (ЕП и СП)... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Warped написа:Жив и здрав. И още много мачове да продаде
Няма да е излишно да прочетеш коментара на капитана , който също е привърженик на твоя отбор и да се поучиш от него ( публикуван е след твоя ) . Да отричаш всеки който не е от твоя отбор , е присъщо на " феновете " на един друг " гранд " наскоро преименуван и преместил се в София .
ЧРД, Голмайсторе!
Остани още година-две, за да задминеш и големия Жеков.
След като Бербо ни освободи от присъствието си в националния през 2010 г.(а и Гонзо приключи година по-рано кариерата си) Камбуров можеше да бъде несменяема деветка последните 9-10 години и къде щяхме да сме сега...
Остани още година-две, за да задминеш и големия Жеков.
След като Бербо ни освободи от присъствието си в националния през 2010 г.(а и Гонзо приключи година по-рано кариерата си) Камбуров можеше да бъде несменяема деветка последните 9-10 години и къде щяхме да сме сега...
ПиДиРАСТ,най-тъпото копеле, нахален, арогантен и проЗ свиленградски ПИДИ раст.Да ми лапа.....