Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Първо домакинство за годината в което сме изявен аутсайдер срещу Етър.Дали имаме сили за нещо повече от загуба в този мач ще видим след няколко дни![]()
icko65 написа:sandi74 написа:Първо домакинство за годината в което сме изявен аутсайдер срещу Етър.Дали имаме сили за нещо повече от загуба в този мач ще видим след няколко дни![]()
1-1....И нали помниш какво предрекох за Берое ако продължават с лошата форма в която са.
shoma написа:2:0, ей така, на шега, както и на шега загубихме от Септември презФевруари
Вал написа:shoma написа:2:0, ей така, на шега, както и на шега загубихме от Септември презФевруари
За мен е необяснимо защо качествен футболист като Цветков е толкова пасивен на терена. Очаквах да е новият Райнов. Минчев се губи при по твърд футбол. Това момче трябва да не излиза от фитнеса.
Вал написа:shoma написа:2:0, ей така, на шега, както и на шега загубихме от Септември презФевруари
За мен е необяснимо защо качествен футболист като Цветков е толкова пасивен на терена. Очаквах да е новият Райнов. Минчев се губи при по твърд футбол. Това момче трябва да не излиза от фитнеса.
Bojko Berojko написа:За съжаление,нищо добро не очаква Берое през пролетта. Резонен хикс ми се струва,а защо не и тактическа загуба за 7то място.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта