A група XXIII кръг Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

A група XXIII кръг Берое - Черно море

Мнениеот luxorus » 01 мар 2016 11:54

Изображение

ПФК Берое ЕАД - ПФК Черно море
ГС: Георги Николов Кабаков
АС: Мартин Веселинов Маргаритов, Георги Людмилов Калудов
4-ТИ: Румен Емилов Иванов
ДАС: Станислав Тошев Ставров, Георги Димитров Давидов
СН: Веселин Богданов Йорданов

----------------Макенджиев------------------
Ахмед------Василев------Динков------------Пенев
------------Джоман-----------Сърмов---------------
Зехиров-----------Морел---------Милисавлевич
----------------------Делев--------------------------

Навръх националният празник,посрещаме "Черно Море".Труден съперник с когото винаги стават оспорвани мачове.Предвид посоката,която сме поели мисля че победата е без алтернатива за Берое.Успех!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
greenlandia

Re: A ГРУПА XXIII КРЪГ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот greenlandia » 01 мар 2016 12:04

Дано не е като предишния мач с тях и този в предния кръг със Славия!!! Кюскане и това ще е!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2016 12:21

greenlandia написа:Дано не е като предишния мач с тях и този в предния кръг със Славия!!! Кюскане и това ще е!!

...че ще е кюскане е ясно, обаче аз очаквам нашите да искат да се реваншират заради загубата от Левски, да са пределно мотивирани и да ви треснем като гости ...стига и късмета да е с нас в някаква степен, за разлика от последния ни мач :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 01 мар 2016 16:28

b1916 написа:
ogrizko написа:
greenlandia написа:Дано не е като предишния мач с тях и този в предния кръг със Славия!!! Кюскане и това ще е!!

...че ще е кюскане е ясно, обаче аз очаквам нашите да искат да се реваншират заради загубата от Левски, да са пределно мотивирани и да ви треснем като гости ...стига и късмета да е с нас в някаква степен, за разлика от последния ни мач :roll:

Успех Гагауз,ама за Берое и дано я кюскате като с Левски.С нашия Тролей Борко и Жълтия Николов направо бродирате.Марш в инфекциозното,че пак си ял Еклери.И пиши на тюркче Гагауз не на Български защото не ти е роден.

Много хубав град е Стара Загора, но за съжаление и там живеят много боклуци. Ти си представителна извадка на типичния комплексар- злобен и неграмотен. Успех ти желая в опитите да изплуваш от лайната, но си мисля че там се чувстваш уютно.
Все пак понеже темата е за мача- мисля си че няма да загубим. Успех и на Берое (най- вече за купата).

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 01 мар 2016 17:51

ogrizko написа:

Огризка, нещо да сте станали пак приятелчета с Левски, че им се отдадохте по женски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2016 20:02

Вал написа:Огризка, нещо да сте станали пак приятелчета с Левски, че им се отдадохте по женски.

хаха, ами не знам това какво общо има с темата ...но нямам против да ни бият в подобни мачове, а ние да ги тупаме по финалите да им е гадно :mrgreen: и 100 пъти да ни бият това няма да компенсира купата :geek: иначе сериозно ..мнението съм си го изразил в темата за мача в нашия форум, ако ти се чете чети... че не обичам да се повтарям какви са причините за загубата ни според мен :roll:

но да се върнем на мача ...очаквам грозна игра и си пожелавам по-добрия ако сме ние да победи ...а ако не сме ние, може и по-слабия :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

rebel
Контакти:

Re: A група XXIII кръг Берое - Черно море

Мнениеот rebel » 01 мар 2016 20:50

За този мач най-важно е, топката да е "екстра качество". Но пък ще се играе мъжки футбол, това поне е положителното.

Върни се в “Берое”