Берое-Ботев-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Берое-Ботев-0:0
Берое няма право на грешка в този мач ако иска да е в челото на класирането.Срещата ще се предава по Диема спорт.На ниво А група двата отбора са изиграли 87 мача.В тях Берое е постигнал 31 победи,равенствата са 22 а победите за Ботев-34 при голова разлика 113:138 за Ботев.В Стара Загора Берое има 25 победи,равенствата са 11 а победите за Ботев са 8 при голова разлика 79:53 за Берое.
Последна промяна от sandi74 на 28 авг 2015 22:37, променено общо 1 път.
- greenlandia
Re: Берое-Ботев-22 август от 20 часа
Твърд ХИКС !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- slash1912
- Контакти:
Трудно ще избегнем загубата,домакините са по-класния отбор.За какво бяха тези разправии с Хубчев днес?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Трудно ще избегнем загубата,домакините са по-класния отбор.За какво бяха тези разправии с Хубчев днес?
Защото Берое второто полувреме игра Ганкиното

Честно казано не мога да ви разбера вас феновете на Берое. Имате много добър отбор за България, отличен стадион, резултатите са на лице, а вие сте все недоволни и постоянно войнствени към треньора и отбора. Винаги съм ви симпатизирал, станахте напълно заслужено вице шампиони, сега пак сте в челото обаче все същото. Този Хубчев ви е трън. Аз мисля, че тези успехи са благодарение най-вече на него. Бил чешит, особняк и прочие, но разбира играта и умее да се противопоставя на лидерите. Конкретно днес първото полувреме Берое надигра Черно море, второто обаче нашите се вдигнаха. Хубчев опита, направи смени, но не се получи. Нали затова са феновете да подкрепят отбора в трудни моменти. А и не мисля, че Х с Черно море е кои знае каква драма. С новия формат ще има доста подобни мачове и затова спокойствие. Убеден съм, че и вие и ние от Черно море ще сме в горната половина, а пък там каквото стане. Искрено желая успех на Берое не само в мача с Ботев, но и за напред.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
ti4a70 написа:Честно казано не мога да ви разбера вас феновете на Берое. Имате много добър отбор за България, отличен стадион, резултатите са на лице, а вие сте все недоволни и постоянно войнствени към треньора и отбора. Винаги съм ви симпатизирал, станахте напълно заслужено вице шампиони, сега пак сте в челото обаче все същото. Този Хубчев ви е трън. Аз мисля, че тези успехи са благодарение най-вече на него. Бил чешит, особняк и прочие, но разбира играта и умее да се противопоставя на лидерите. Конкретно днес първото полувреме Берое надигра Черно море, второто обаче нашите се вдигнаха. Хубчев опита, направи смени, но не се получи. Нали затова са феновете да подкрепят отбора в трудни моменти. А и не мисля, че Х с Черно море е кои знае каква драма. С новия формат ще има доста подобни мачове и затова спокойствие. Убеден съм, че и вие и ние от Черно море ще сме в горната половина, а пък там каквото стане. Искрено желая успех на Берое не само в мача с Ботев, но и за напред.
Аз пък ги разбирам перфектно/не ги оправдавам/,защото и ние си имаме подобни "капацитети",които от нищо не са доволни.Когато Спасов ни спечели бронзовите медали имаше хора които твърдяха,че отбора ги е спечелил ВЪПРЕКИ него.И с Хубчев е така.И шампиони да ги направи пак ще мрънкат.За мача с Морето-напълно равностоен мач с разделени полувремена.Все пак играха сребърният медалист и носителят на КБ и Супер купата.Просто два от най "кривите " отбори в БГ.За мача с Ботев очаквам резонна победа на Берое-Ботев нещо не са във форма и го показаха срещу Славия.Тук виждам една победа с около 2-3 гола разлика.Шанса на Ботев е че аз трудно познавам

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- moreni_max
- Контакти:
slash1912 написа:За какво бяха тези разправии с Хубчев днес?
Остави, на българина му е най-лошо да му е хубаво.
Обожавам мачовете с Ботев, винаги яки сблъсъци, готин футбол, винаги има закачка помежду ни

- trokadero_
- Контакти:
ti4a70 написа:Честно казано не мога да ви разбера вас феновете на Берое. Имате много добър отбор за България, отличен стадион, резултатите са на лице, а вие сте все недоволни и постоянно войнствени към треньора и отбора. Винаги съм ви симпатизирал, станахте напълно заслужено вице шампиони, сега пак сте в челото обаче все същото. Този Хубчев ви е трън. Аз мисля, че тези успехи са благодарение най-вече на него. Бил чешит, особняк и прочие, но разбира играта и умее да се противопоставя на лидерите. Конкретно днес първото полувреме Берое надигра Черно море, второто обаче нашите се вдигнаха. Хубчев опита, направи смени, но не се получи. Нали затова са феновете да подкрепят отбора в трудни моменти. А и не мисля, че Х с Черно море е кои знае каква драма. С новия формат ще има доста подобни мачове и затова спокойствие. Убеден съм, че и вие и ние от Черно море ще сме в горната половина, а пък там каквото стане. Искрено желая успех на Берое не само в мача с Ботев, но и за напред.
Kолега, това, че 5 човека са все недоволни не ни прави всички недоволни
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете