Напускащи и пристигащи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

skunk
Контакти:

Напускащи и пристигащи

Мнениеот skunk » 19 дек 2013 14:05

Кажете нещо за трансферчетата ни...без много впрягане, така по-хумористично... като видях, че и Здравко си заминава... ще ми липсва, така и не вкара гол, в чуждата врата де, но пак ще ми липсва ) Тъй като май изпаднахме от 7-та Венци сигурно ще го продадът, то е по-добре и за него и за нас. Пламен Крумов и него го искат... чух че и Елиаш ще го освобождават. Елиаш ни е като талисман, 2 дузпи би и 2 купи ) ГОЛЯМ

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Напускащи и пристигащи

Мнениеот shotgun blues » 19 дек 2013 14:08

БЕРОЕ трябва да си гласи отбора за следващият сезон,този е ясен.Давид Каядо му е време да напуска,има качества за някой от топ отборите в България или пък някъде в чужбина.Венци Христов също вече няма как повече да се развива в БЕРОЕ и се нуждае от трансфер .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 дек 2013 16:44

Това за Елиаш е невярно - няма да бъде освобождаван. Има си договор до лятото и ще го изпълни.

За Крумов и Христов - на Крумов договора изтича 30.06.2014, на Христов 30.06.2015. Ако някой ги иска трябва да плаща. Ама то в България като гледам платежни са само Лудогорец и Ботев, а те са си набелязали други хора. Така че е по-вероятно да останат в Берое отколкото да напуснат зимата.

Хубавото е че предни години като се разпаднеше някой отбор играчите, които ставаха отиваха я в Левски, я в ЦСКА. До момента май сме единствените обявили три сигурни входящи трансфера и то на сравнително млади и перспективни момчета. Дано успеем да им развием потенциала.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 19 дек 2013 17:09

shotgun blues написа:БЕРОЕ трябва да си гласи отбора за следващият сезон,този е ясен.Давид Каядо му е време да напуска,има качества за някой от топ отборите в България или пък някъде в чужбина.Венци Христов също вече няма как повече да се развива в БЕРОЕ и се нуждае от трансфер .

То хубаво да отиде в топ отборите , ама кои са те? Лудогорец и Литекс там не знам къде ще играе, цска и левски там пък не е розово положението, остава черно море или ботев.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 дек 2013 18:05

Онзи черния Л.../забравих му името/ , който ви се контузи тежко и го освободихте не се е ли излекувал да си го върнете ? Беше много стабилен пролетта !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 19 дек 2013 19:58

Мисля да започнем да купуваме от "Берое" докато Ви обезкървим така,че да ви бием. :)
А сега сериозно-има доста футболисти в отбора,които аз много харесвам.Лошото е,че са непостоянни(то това си е обща слабост).Отнася се най-вече за Каядо.
Харесваше ми също Лоузейро-не знам защо се разделихте с него.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 19 дек 2013 20:24

Каядо дано се излъже някой да го купи, той е като карикатура на футболист, иначе може да свърши малко работа срещу изпадащите.... а на мястото на Елиаш трябва да се обиграва някой по-млад полузащитник, иначе е добър много ама до кога ще разчитаме само на него. Луйзейро ако се върне за лятната подготовка ще е добре, но е рано да се каже с неговата контузия.. Венци ако остане ще му спрем развитието, то и няма да има много мачове Нафтата и Гоце Делчев като се откажат..., май давали играчи за него, но мисля че ще му вземат пари все пак... обаче като прочетох това за Здравко в ЦСКА :) Виж Саюд не знам защо го пуснаха, толкова ли да му е голяма заплатата..., май не трябваше да го пускат..

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 19 дек 2013 21:00

botevforever написа:Мисля да започнем да купуваме от "Берое" докато Ви обезкървим така,че да ви бием. :)
А сега сериозно-има доста футболисти в отбора,които аз много харесвам.Лошото е,че са непостоянни(то това си е обща слабост).Отнася се най-вече за Каядо.
Харесваше ми също Лоузейро-не знам защо се разделихте с него.

:)
Непостоянство е може би една от най-точните думи. Но и късата резервна скамейка, да не кажа липсата на такава също си оказа същественото влияние във времето. Горе-долу 12-13 човека изнесоха мачовете през цялата 2013 година.
Относно Лоузейро, тежка контузия го извади до към края на Април, 2014 г. Забавянето в лечението и възстановяването дойде от грешни диагнози. А клуба и играча се разбраха да се разделят до като приключи везстановяването му, тъй като Лоу изрази желание да си е в Португалия. Времето ще покаже дали отново ще го видим със зелената фланелка. Но се оказа незаменим, за съжаление.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 20 дек 2013 12:45

skunk написа:Виж Саюд не знам защо го пуснаха, толкова ли да му е голяма заплатата..., май не трябваше да го пускат..

Защото когато е нужен винаги е контузен. Няма как да държим играч, който играе по един мач на полусезон, а в останалото не може да се разчита на него. Отлична техника имаше и нулева тактическа грамотност, като не прояви за година никакво желание да се развие в тази посока. Жалко, защото си опропастява сам таланта с многото Рамадани и мързел.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 22 дек 2013 10:19

Kaядо има много недостатъци, но е един от малкото футболисти, които се опитват да свалят топката на земята и да играят с нея. Почти целия ни отбор повечето мачове почва едни балонни центрирания от които няма смисъл.

Венци сме щели да му спрем развитието? Сам си го спира, като не вкара повече голове и да сме в топ 7. Според мен остава.

Ще е забавно да погледам Здравко в друг отбор- така ще затвори устите на много критици, които го пращат в Б или В група.

Друг футболист, който ще следя с интерес е Горанов- ако отиде в Литекс и се развие ще е повече от хубаво. Тук не го научиха на нещо съществено за последните 2-3 години. Беше резерва, но нивото му беше по- високо от на всички други резерви.

Върни се в “Берое”