ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот luxorus » 19 сеп 2013 12:37

[center][rimg]http://tv7.bg/pictures/1643968__[/rimg][/center]

Изображение

[center]Стадион:[/center]

Изображение

Съдийска бригада:
БЕРОЕ /Ст.З/ - БОТЕВ /Пд/
ЦВЕТАН КРЪСТЕВ ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ГЕОРГИ КОВАЧЕВ,
4-ти ВИКТОР ГЛАВИНСКИ ДАС АЛЕКСАНДЪР КОСТАДИНОВ ГЕОРГИ ИГНАТОВ
OРГАНИЗАЦИЯ

Във връзка с предстоящата среща от IX кръг на “А” група между отборите на “Берое” и “Ботев” (Пловдив), която ще се състои на 22 септември 2013 г. в Стара Загора, ръководството на старозагорския клуб уточнява следните детайли по организация на срещата, които са съгласувани с органите на реда:

- Билети за гостуващия сектор на стадион “Берое” НЯМА да се продават на касите на съоръжението! Те вече са предоставени на гостите за предварителна продажба в Пловдив.

- На входа за сектора за гости са поставени турникети, които ще пропускат единствено хора с билети, които са от предназначените за феновете на “Ботев”. Уведомяваме, че билетите за гости за различни от останалите!

- Билетите за всички останали сектори ще бъдат пуснати в предварителна продажба в събота (21 септември) във фен магазина на “Берое”, намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.

- В деня на срещата касите на стадиона ще отворят в 17 ч.

- Билетите за срещата ще са на цена 2 лв. за учениците до 18 години и пенсионери над 65 години. Останалите привърженици на “зелено-белите” ще влизат срещу 5 лева. На касите ще се продават и билети за VIP ложата, които са на цена 30 лв.

- На всеки желаещ ще бъдат продавани МАКСИМУМ 5 билета!

- Привържениците на “Берое” ще могат да влизат на стадиона САМО от входове 1, 2 и 3 по схемата на стадиона.
Изображение

Мач с достатъчен заряд,без нужда от каквато и да е реклама.Трябват ни точки,независимо срещу кого се изправяме.Очаквам завръщането на основни играчи,като за момента единствените въпросителни са около състоянието на Амир Саюд,един от най-талантливите офанзивни халфове в България.

Изображение

[center]---------------Караджов-------------
Крумов---Иванов--Стойчев--Пенев
--------Джоман--------Елиаш--------
Каядо-------Андонов-------Мартинс
-------------------В.Христов-----------[/center]
Последна промяна от luxorus на 19 сеп 2013 13:49, променено общо 2 пъти.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

миле гърбавия

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК БОТЕВ (ПД)

Мнениеот миле гърбавия » 19 сеп 2013 12:49

Чакаме Сандето да даде предвиждането си за мача. Той е най-компетентния заралия!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2013 12:53

0:1

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 сеп 2013 12:59

Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2 :) С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 19 сеп 2013 13:09

Симпатичен отбор са Берое, но само дотам..0:2 за отбора на Пловдив.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 19 сеп 2013 13:12

acmilan написа:Този мач винаги ми е бил любим по няколко причини. Срещу този съперник беше първият мач на Берое, на който съм ходил в съзнателния си живот през август 1999 г., спечелен с 5-2 :) С този съперник има десетилетна закачка, но откакто аз ходя на Храма, ние дори равен нямаме, само победи, силно се надявам, че традицията ще се спази. Не на последно място е и битката по трибуните, дано този път няма неградски изпълнения от страна на гостите, но не съм много обнадежден за това. В неделя вечер ни очаква футболна битка, аз вярвам в момчетата, призовавам всички да ги подкрепим подобаващо и да направим за пореден път Тракия наша!

Е,добре че си почнал да гледаш доста по-късно мачове,за да не видиш един от тях в Пловдив,в средата на 80-те години.И намали антидепресантите,не ти помагат явно...
Относно,мача се надявам най-накря Вандер да вкара за 0:1. ;)

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 19 сеп 2013 13:18

@ Luxorus,
Перфектна тема, но тази снимка на стадиона е старичка, ако имаш възможност смени я,че така хората остават с грешни впечатления!
Само БЕРОЕ и победа
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 19 сеп 2013 13:23

greenlandia написа:@ Luxorus,
Перфектна тема, но тази снимка на стадиона е старичка, ако имаш възможност смени я,че така хората остават с грешни впечатления!
Само БЕРОЕ и победа

Да,снимката я копнах от нашия сайт,в интерес на истината търсих някаква по-актуална,но тези,които намерих прекалено разширяваха полето и се отказах! ;)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”