Съдийска неадекватност в баража за елитната U19

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Съдийска неадекватност в баража за елитната U19

Мнениеот moreni_max » 05 юни 2013 00:44

Без особена причина съдията даде цели 5 минути добавено време. В тях играчите на “Локомотив” сътвориха нещо немислимо при решен мач. Айкут Янъков спъна грубо в гръб Кирил Личев, след което при спряна игра изрита топката към футболиста на “Берое”. Случката се разигра пред очите на главния рефер. Вместо да покаже картон на футболиста в черно, той позволи да се случат следващите събития. Секунда по-късно Челебиев и Петков бутнаха на земята Костов, който веднага се отдръпна от ситуацията, тъй като вече имаше картон. На терена веднага навлязоха треньорите на двата отбора, за да предотвратят по-сериозно сбиване. Странно защо Павлин Тютюнджян вместо да накаже виновниците вдигна директен червен картон на Петко Ганев от “Берое”, който въобще не участваше в ситуацията, а малко след това даде втори жълт картон и на пострадалия Ангел Костов. След това Тютюнджян даде втори жълт картон на Челебиев (за удар без топка, което по наредба трябва да е директно гонене от игра) и директен червен картон на капитанът на “Локомотив” Николай Петков, който си позволи демонстративно да хвърли червения картон на съдията. Картон така и не получи първият провокатор – Айкут Янъков.

Видео:
http://new.livestream.com/accounts/6224 ... s/20638935

Обзор за целия мач и източник: http://www.beroe.bg/2013/06/04/beroe94- ... -0_barazh/

Вижте какви смешници им се плаща да опозоряват българския футбол. Това е съвсем свежо, от днес.

daydreamer
Контакти:

Re: Съдийска неадекватност в баража за елитната U19

Мнениеот daydreamer » 05 юни 2013 01:07

Явно е свикнал да не му се снима мача. Престъпник.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 05 юни 2013 01:16

шокирате ме бе хора

ами че то така си се свири при юношите бе, вие никога ли не сте гледали мачове при юноши или просто на вас са ви свирили удобната?
давам ви моите любими примери, а вие каквото искате говорете
има един дебелак от Варна, май петър атанасов му е името...на мач на юноши не вдигна НИТО 1 червен картон, а имаше три поваляния с юмрук при спряна игра!!!

Доровски от Плевен на мача Етрополе - Черноморец, дава дузпа за домакините след като един от тях избяга от защитник на Черноморец, влезе в наказателното поле, но настъпи топката и падна - и дузпа!

и моят невероятен любимец Владимир Овчаров от Смолян - на юноши на Пловдивската зона...явно домакините трябва да бият на всяка цена...един от тях скача и с ръка вкарва топката - и нашия човек дава гол!!!! Гостите го наобиколиха - сега може някой да го е бутнал...и оня прекратява мача...и после служелна победа и сума ти наказания

йордан иванов-йоцо на мач от студентското първенство, за да помогне на НСА, вдигна два червени картона на Икономиката-Свищов на финала, даде и две дузпи. Но вратарят-наглеца ги спаси! и се стигна до продължения, където даде още една дузпа, която НСА пропуснаха...

и за тия герои никакви наказания...е, почиват 1-2 кръга, докато се размирише и после почват пак

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 05 юни 2013 02:46

Ако обичаш, дай малко инфо за тоя последния случай, че тук нищо не се знае! Май е традиция на НСА да им помагат всяка година. И студентския спорт отиде на кино явно. Иначе ВИФ - ВФСИ е често срещан финал през социализма, явно и сега е така (НСА - Стопанска Академия).
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 05 юни 2013 08:11

Гадна работа. Не беше честно да гонят момчето от Берое, друга възможност е да е казал нещо и да е обидил противников играч. При всички положения обаче от в тази ситуация с изблъскването трябваше да изгонат двама играчи на Локомотив.
Обаче името на единия голмайстор за Берое кърти - Исус Ангелов. :) Това ако не е заявка за помощ "отгоре".
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 05 юни 2013 09:21

Ти остави съдията той е ясен , че ще се издъни , ами тези мишки от Локо Пл. утре ще играят в големите отбори .. ДОЖИВОТ ЗАБРАНА д ане помирисва терен и т ва е
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 юни 2013 09:56

за жалост така се свири при юношите :| Разни смешници се учат да стават съдии и се подиграват с труда на момчетата , тренирал съм 5 години и знам много добре за какво става въпрос ... Пример:играхме в Асеновград , нищо лошо против момчетата на ФК Асеновец нямам но това което правиха през целия мач беше незабелязано от съдииската тройка ... ритаха ни , удряха ни , плюеха ни за капак ни вкараха гол от 2 метра засада която става на крилото пред очите на страничния.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 юни 2013 12:04

А ако знаете как се играе при юношите... неадекватност е много слабо определение :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 06 юни 2013 17:57

Това, което споделяте меко казано ме вбесява. И после се чудя защо младите футболисти в повечето случаи са такива говеда и рогачи. Ами за мен не е нормално да има такова съдийство и явно тези, дето свирят на мачовете на ДЮШ си го карат като на ваканция. А после ще отидат да свирят и в професионалния футбол.
Специално за този мач призовавам юношите на Локо Пд да се замислят какъв спорт искат да тренират, защото в бойните спортове ще имат по-голям успех :) . Никой не обича да губи, но те открито започнаха да ритат и нервничат. Заради което се стигна и до тези грозни сцени в иначе безумното 5 минутно продължение.
До izumrud-гледал съм няколко мача на набор 98 на Берое и да ти кажа, и там си ни режат съдиите. На нас не ни се свири удобната и никога не ни си е свирела удобната ;)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 06 юни 2013 22:01

balgarin написа:Това, което споделяте меко казано ме вбесява. И после се чудя защо младите футболисти в повечето случаи са такива говеда и рогачи. Ами за мен не е нормално да има такова съдийство и явно тези, дето свирят на мачовете на ДЮШ си го карат като на ваканция. А после ще отидат да свирят и в професионалния футбол.
Специално за този мач призовавам юношите на Локо Пд да се замислят какъв спорт искат да тренират, защото в бойните спортове ще имат по-голям успех :) . Никой не обича да губи, но те открито започнаха да ритат и нервничат. Заради което се стигна и до тези грозни сцени в иначе безумното 5 минутно продължение.
До izumrud-гледал съм няколко мача на набор 98 на Берое и да ти кажа, и там си ни режат съдиите. На нас не ни се свири удобната и никога не ни си е свирела удобната ;)

balgarin, знам че не ви се свири удобната, сигурен съм...аз по-мрънкащи и непризнаващи подкрепа от феновете на Берое, Тракия Пловдив, ЦСКА, Левски, Литекс и Черно море - не знам да има...но всеки си има критерии

по основната тема - тия съдии, които свирят на юноши, не го правят от некадърие. Не се заблуждавайте. Те свирят така, за да се харесат на големия шеф...пример бутат Етрополе на 17 годишните, защото утре могат да им дадат мач на мъжете и като отидат при Ротманса, ще му се предложат сами: ей, аз бях тоя дето ти даде измислена дузпа срещу Черноморец. Ще ме черпиш ли 1 уикенд в хотела ти с гаджето? (Ротманса има хотел и на слънчев бряг)...и ред такива
аз лично съм виждал в никакъв мач във В група, с 50 човека публика, съдията сам да се хвърля да помага на домакините, без да го карат, само защото президента е супер богат...но си прави кефа и не иска да влиза нагоре в Б...и става комично: Гостите викат на домакините: Кво праите бе, за кво сте хванали съдията? а Домакините отговарят: Не знаем кво става, не сме го хващали...и наистина не са
днешните млади съдии са по-голямо зло и от старите...щото те отсега знаят какво правят..и в следващите 25 години съдийство НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ
Така че ми е най-смешното когато някой президент реве от съдиите и иска млади съдии, леле - глупаци...е, или пък има свой млад съдия, който иска да пробута де

пример от преди 6 месеца - съдия от Перник, на 23 г, сега влиза...свири мач на юноши и казва на един от резервите на почивката: Ще влизаш ли второто? и оня му казва: да, що? а съдията: метни се, моля те, за дузпа, че съм го играл...
и тва е съдия на 23 г....предстои му да свири до 45

Върни се в “Берое”