Време е за промени в Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Време е за промени в Берое

Мнениеот sandi74 » 17 окт 2012 21:39

След поредната загуба този път от Черноморец в Стара Загора е време за драстични промени в Берое.От мач на мач сме все по-слаби,безидейни,неможещи и незнаещи.В момента просто сме гола вода.Видяхме го Ивко колко може.Време е да си подаде оставката или ръководството да го освободи незабавно докато не е станало твърде късно.С този треньор и с тази игра за никъде не сме.

ivko
Контакти:

Re: Време е за промени в Берое

Мнениеот ivko » 17 окт 2012 22:05

лесно се лапат държавни пари никоий не ще да изтърве гювеча този треньор ако има малко доблест трябваше да се махне заедно с илиев

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 17 окт 2012 22:06

Ивко Ганчев след загубата: Това беше най-добрият ни мач

Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви след поражението като домакин с 0:1 от Черноморец Бургас, че неговият тим е изиграл най-добрия си мач от началото на сезона. Независимо от поражението в 9-я кръг, наставникът поздрави своите момчета. Треньорът обаче чу скандирания на привържениците по време на мача, които започнаха да искат оставката му.
„Започвам с това, което казах и на футболистите в съблекалнята. Поздравих ги за днешния мач. Смятам, че отборът на Берое не заслужаваше да загуби този двубой. Ако тимът продължава да се раздава по този начин във всеки един двубой, смятам, че тимът ще продължи да се развива. Това е може би един от най-добрите, или най-добрият ни мач досега. През цялото време търсихме гола. Неприятно е, че не успяхме, но мога да поздравя момчетата“, сподели след мача треньорът на Берое.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 17 окт 2012 22:07

Още като го назначиха за треньор ми беше пределно ясно, че не става. Въпроса е кой? От старозагорската школа треньори нямаме. Мисля, че трябва да се предложи на Стефан Грозданов! Поне няма да е високо платен, а и мисля, че е от добрите треньори на А група. Станимир Стоилов е скъп за нас. Пламен Марков е свободен и не е от скъпоплатените. Не знам какво стана с наказанието на Ераносян, или какво му е по точно има ли право да води отбор. Той е един от добрите треньори. А и Хубчев е също вариант, все пак докара Черноморец Поморие до финал за купата на България, който спечелихме ние.
ВДинев

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 окт 2012 22:15

B3ATS написа:Ивко Ганчев след загубата: Това беше най-добрият ни мач

Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви след поражението като домакин с 0:1 от Черноморец Бургас, че неговият тим е изиграл най-добрия си мач от началото на сезона. Независимо от поражението в 9-я кръг, наставникът поздрави своите момчета. Треньорът обаче чу скандирания на привържениците по време на мача, които започнаха да искат оставката му.
„Започвам с това, което казах и на футболистите в съблекалнята. Поздравих ги за днешния мач. Смятам, че отборът на Берое не заслужаваше да загуби този двубой. Ако тимът продължава да се раздава по този начин във всеки един двубой, смятам, че тимът ще продължи да се развива. Това е може би един от най-добрите, или най-добрият ни мач досега. През цялото време търсихме гола. Неприятно е, че не успяхме, но мога да поздравя момчетата“, сподели след мача треньорът на Берое.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Наглостин.Сляп ли е или нищо не разбира от футбол.С тоя "специалист" сме готови за Б група.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 окт 2012 22:18

vladomin_ написа:Още като го назначиха за треньор ми беше пределно ясно, че не става. Въпроса е кой? От старозагорската школа треньори нямаме. Мисля, че трябва да се предложи на Стефан Грозданов! Поне няма да е високо платен, а и мисля, че е от добрите треньори на А група. Станимир Стоилов е скъп за нас. Пламен Марков е свободен и не е от скъпоплатените. Не знам какво стана с наказанието на Ераносян, или какво му е по точно има ли право да води отбор. Той е един от добрите треньори. А и Хубчев е също вариант, все пак докара Черноморец Поморие до финал за купата на България, който спечелихме ние.

Той и Коце лаптопа е свободен........ .Ама пази боже от такива треньори като него. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 17 окт 2012 22:41

Аз предлагам на първо време да приватизирате отбора, в смисъл да го раздържавите, пък дано и тока от Марица Изток поевтинее. :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 17 окт 2012 22:42

Потвърдено! От утре Берое с нов треньор. Изчакайте със спекулациите и коментирайте утре на трезва глава.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 окт 2012 22:45

jelew73 написа:Потвърдено! От утре Берое с нов треньор. Изчакайте със спекулациите и коментирайте утре на трезва глава.

Ха дано,че иначе срещу Пирин ГД и на точка ще се радваме.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 17 окт 2012 22:59

ако имат поне малко срама цялото треньорско ръководство трябва да си подаде оставките

Върни се в “Берое”